ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЕРВИЗНИ КАМПАНИИ

 • ЗАСЕГНАТИ АВТОМОБИЛИ В ЕВРОПА

  Засегнатите автомобили в Европа за пиропатрон във въздушната възглавница са Lexus SC, IS, ES и GX, произведени между декември 2000 и декември 2011, както и Lexus ES 350, GX 460, IS кабрио, IS 350/250 и LFA, произведени между януари 2009 и декември 2012.

 • Как подкрепяме клиентите си

  Клиентите ще бъдат потърсени от местния вносител в тяхната страна. Подмяната на пиропатрона във въздушната възглавница ще се извърши абсолютно безплатно.
  Междувременно, ако имате други въпроси, моля, свържете се с вашия местен вносител или с най-близкия до вас дилър на Lexus.

 • Причините за тези кампании

  При засегнатите автомобили може да възникне дефект в безопасността при някои пиропатрони на въздушните възглавници "Takata", дължащ се на разпадане на частиците на задвижващия газ, което се проявява при продължително излагане на висока абсолютна влажност, високи температури и продължителни високотемпературни цикли. Това може да доведе до разкъсване на пиропатрона, когато въздушната възглавница се отвори.

 • Проверка за Сервизни Кампании

  Ако сте били потърсени във връзка с кампания от Lexus или има причина да мислите, че вашия автомобил би могъл да бъде част от тази сервизна кампания, може бързо да проверите с нашия елементарен инструмент за проверка от три стъпки.

 • Страница за Проверка на Сервизни Кампании

  За да научите дали вашия автомобил е част от сервизната кампания за въздушни възглавници Takata разработихме елементарен процес за проверка по-долу.