lexus care hero

ПРИТЕЖАНИЕ НА LEXUS

LEXUS ГРИЖА

ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЕРВИЗНИ КАМПАНИИ

ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЕРВИЗНА КАМПАНИЯ ЗА ВЪЗДУШНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ TAKATA

Като част от ангажимента на Lexus за качество и безопасност, Lexus разширява тази сервизна кампания, включваща определени пиропатрони във въздушните възглавници на Takata.

За нас, в Lexus, безопасността на нашите клиенти е приоритет номер едно и именно затова постоянно следим представянето на нашите автомобили чрез няколко източника. Ако научим, че някой от компонентите или аспект на нашите автомобили не отговаря на стриктните ни стандарти веднага ще предприемем необходимите действия, както в този случай.

 • 2017 lexus care defining service

  ЕТИКЕТ ЗА УСЛУГА

  ОТЛИЧЕНО С МНОЖЕСТВО НАГРАДИ ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТА

  Притежанието на Lexus означава много повече от просто притежание на автомобил - усещането е сякаш сте член на ексклузивен клуб. Ние сме изключително горди с нашите автомобили и се надяваме вие да бъдете също. Именно затова предлагаме изключително високо ниво на клиентско обслужване.
  По-долу ще откриете някои детайли, които правят притежанието на Lexus истинско изживяване. Тъй като детайлите се различават в различните страни в Европа, моля, посетете уебсайта на вашия местен дилър за повече информация.

 • 2017 lexus care your warranty

  ВАШАТА ГАРАНЦИЯ

  СПОКОЙСТВИЕ

  Важно е – именно затова предлагаме удължена гаранция с 6 години или 200 000 км покритие (което настъпи първо). И няма ограничение в пробега за първата година. Гаранцията покрива още:

  • 3 години срещу дефекти на лаковото покритие
  • 12 години срещу перфорация от короция
  • Безплатно репатриране до най-близикия дилър или сервизен център на марката

  Моля, посетете уебсайта на местния дилър за повече информация.

 • 2017 lexus care euro assistance

  24 ЧАСОВ ЕВРОПЕЙСКИ АСИСТАНС

  НЕЗАВИСИМО КЪДЕ СЕ НАМИРАТЕ, НЕЗАВИСИМО КЪДЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕТЕ

  Ако имате нужда от помощ, нашата европейска асистанс програма е там, където и да сте в Европа. Независимо къде се намирате, ще направим всичко възможно, за да стигнем до там. Euro Assistance 24 работи 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата и 52 седмици в годината. То включва:

  • Резервиране на хотел в случай на спешност
  • Изпращане на Lexus Concierge водач в случай, че не можете да шофирате
  • Осигуряване на пътна помощ при необходимост

  Моля, посетете уебсайта на местния дилър за повече информация.

 • 2017 lexus care bluetooth compatibility

  BLUETOOTH СВЪРЗАНОСТ

  ПОДДЪРЖА ВИ СВЪРЗАН

  Bluetooth® връзката с телефона ви позволява безпроблемно да свързвате съвместими мобилни телефони със своя Lexus. За да бъде съвместим, телефонът ви трябва да има Bluetooth® и Hands-Free-Profile (HFP).
  Можете да използвате нашия инструмент за съвместимост с Bluetooth®, за да проверите дали телефонът ви може да бъде свързан.