СОРТИРАЙ ПО:
Всички
Компактни автомобили & седани

НЯМА РЕЗУЛТАТИ

Няма автомобили, които да отговарят на вашето търсене. Моля разширете обхвата на търсенето.

concept cars

КОНЦЕПТУАЛНИ
АВТОМОБИЛИ

Концептуалните автомобили на Lexus ни позволяват да надникнем в бъдещото развитие на дизайна.

main menu lexus brand

ИНОВАЦИЯ
В ДИЗАЙНА

Тук можете да разгледате някои от най-поразителните ни дизайнерски идеи и концепти.

hybrid cars

ХИБРИДНИ
АВТОМОБИЛИ

Има много видове хибридни автомобили, но те всички имат една обща черта.

lexus service

LEXUS
УСЛУГИ

Намерете най-близкия до Вас център за услуги на Lexus

НОВИНИ И СЪБИТИЯ

НАЗАД КЪМ СТАТИИ

СВЕТОВНА ПРЕМИЕРА НА ИЗЦЯЛО НОВИЯТ RX ПО ВРЕМЕ НА АВТОМОБИЛНОТО ИЗЛОЖЕНИЕ В НЮ ЙОРК

RX New York MS

LEXUS ОТНОВО ПРЕДИЗВИКВА ЛУКСОЗНИЯ КРОСОУВЪР СЕГМЕНТ С ЧЕТВЪРТОТО ПОКОЛЕНИЕ RX

Като най-продаваният модел в 26-годишната история на марката, с продажби от над 2.1-милиона автомобила, RX представлява 1 от 10 автомобила, продадени от Lexus в световен мащаб. Новият модел цели да продължи тази тенденция с изцяло преработен луксозен интериор, обгърнат в атрактивно изваяно и динамично купе.

Смел и впечатляващ нов дизайн

Това, че RX излъчва мощно присъствие, е видно от пръв поглед. Предната част включва изцяло променена визия, подчертана от изкусно изваяната вретеновидна предна решетка с хромирани завършващи елементи и тройни LED светлини с L-форма. В комбинация с новите фарове за мъгла, RX притежава елегантна и същевременно футуристична аура. Мощните предни калници от своя страна засилват мускулестия силует на автомобила.

Визията на задната част на автомобила е отново агресивна и излъчва усещане за изключителна стабилност, подчертана от L-образни задни светлини, които оформят краищата й, създавайки широка и авторитетна стойка, когато светят. Светлината от тях излъчва брилянтен блясък и изминава пътя от купето към задната врата - за пръв път при Lexus.

Интериорът на новия RX олицетворява комфорт и лукс в перфектна комбинация. Интериорните вложки са разположени в различна конфигурация от предходния модел и създават атмосфера на изисканост и висока класа, а лазерно отрязаните и прецизно полирани вложки от дърво са специално за тези, които търсят съвършения разкош. Големият head-up (HUD) дисплей заема централна позиция, а информационното табло интегрира 12.3" монитор , отделен от основната конзола.

Плавни, мощни и ефективни двигатели

Новият RX ще се предлага с усъвършенстван и мощен 3.5-литров V6 бензинов двигател с около 300 к.с., куплиран с 8-степенна автоматична трансмисия, както и с пълнохибридно задвижване.

Всички задвижвания на RX ще бъдат настроени така, че да постигат най-високата ефективност на изгаряне с нисък разход и ниски въглеродни емисии.

По-добро управление и стабилност

Изцяло новият RX е проектиран да предоставя усещане от шофиране, присъщо на лек автомобил. Цялото шаси е допълнително усилено, за да осигури повече стабилност и контрол в завоите. Структурата на каросерията е подсилена, в резултат на което обратната връзка от волана е драстично подобрена. Същевременно са намалени шума от двигателя и пътя. Автомобилът разполага и с Интегрирана система за динамична устойчивост (VDIM), проектирана да предвижда потенциално опасни ситуации и при необходимост да прави автоматични и често незабележими корекции, които гарантират, че автомобилът ще остане под контрол при влизане и излизане от завои. Освен това, 4х4 задвижването подобрява стабилността и управлението на автомобила както на сухи, така и на хлъзгави настилки.

За да предоставим най-доброто онлайн Lexus преживяване, ние и наши подбрани партньори използваме бисквитки за нашия уебсайт. Ако продължите без да променяте настройки считаме, че сте съгласни да получавате бисквитките от уебсайта на Lexus.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ