СОРТИРАЙ ПО:
Всички
Компактни автомобили & седани

НЯМА РЕЗУЛТАТИ

Няма автомобили, които да отговарят на вашето търсене. Моля разширете обхвата на търсенето.

concept cars

КОНЦЕПТУАЛНИ
АВТОМОБИЛИ

Концептуалните автомобили на Lexus ни позволяват да надникнем в бъдещото развитие на дизайна.

main menu lexus brand

ИНОВАЦИЯ
В ДИЗАЙНА

Тук можете да разгледате някои от най-поразителните ни дизайнерски идеи и концепти.

hybrid cars

ХИБРИДНИ
АВТОМОБИЛИ

Има много видове хибридни автомобили, но те всички имат една обща черта.

lexus service

LEXUS
УСЛУГИ

Намерете най-близкия до Вас център за услуги на Lexus

НОВИНИ И СЪБИТИЯ

НАЗАД КЪМ СТАТИИ

LEXUS СПЕЧЕЛИ НАГРАДАТА ЗА НАЙ-РАЗВЛЕКАТЕЛЕН ЩАНД ПО ВРЕМЕ НА MILAN DESIGN WEEK 2015

Milan design week

LEXUS СПЕЧЕЛИ НАДПРЕВАРАТА ЗА "НАЙ-РАЗВЛЕКАТЕЛЕН ЩАНД" ПО ВРЕМЕ НА ДИЗАЙНЕРСКАТА СЕДМИЦА В МИЛАНО.

Lexus взе наградата за "Най-развлекателен щанд" по време на Дизайнерската седмица в Милано за Изложението "Lexus - Пътешествие през сетивата". Lexus е първият автомобилен производител, който печели наградата на най-голямото дизайнерско събитие в света.

В петата година от създаването си, Наградата за дизайн на Милано, организирана съвместно с културната асоциация Елита, е единствената официална награда, изцяло посветена на най-впечатляващите изложби по време на Дизайнерската седмица в Милано. Награта отличава най-изявените изложители, включително и индивидуални личности, в пет категории (Развлечение, Технологии, Музика, Въздействие, Е-търговия). Победителите се избират измежду всички изложители на Milan Design Week, независимо от тяхното разположение в града.

Изложбеният щанд бе проектиран от двама международно признати творци: Филипе Нигро и Главен готвач Хайме Йонеда, който придаде вкусови нотки към сетивното преживяване. Плода на този съвместен подход на двама съвършено различни творци бе уникално преживяване, което остави дълбоки впечатления у много посетители.

Двуминутно интеркативно видео на изложбения щанд може да бъде открито на уебсайта на Lexus International: http://www.lexus-int.com/lexus-design/virtual-journey/.

За да предоставим най-доброто онлайн Lexus преживяване, ние и наши подбрани партньори използваме бисквитки за нашия уебсайт. Ако продължите без да променяте настройки считаме, че сте съгласни да получавате бисквитките от уебсайта на Lexus.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ