СОРТИРАЙ ПО:
Всички
Компактни автомобили & седани

НЯМА РЕЗУЛТАТИ

Няма автомобили, които да отговарят на вашето търсене. Моля разширете обхвата на търсенето.

concept cars

КОНЦЕПТУАЛНИ
АВТОМОБИЛИ

Концептуалните автомобили на Lexus ни позволяват да надникнем в бъдещото развитие на дизайна.

main menu lexus brand

ИНОВАЦИЯ
В ДИЗАЙНА

Тук можете да разгледате някои от най-поразителните ни дизайнерски идеи и концепти.

hybrid cars

ХИБРИДНИ
АВТОМОБИЛИ

Има много видове хибридни автомобили, но те всички имат една обща черта.

lexus service

LEXUS
УСЛУГИ

Намерете най-близкия до Вас център за услуги на Lexus

НОВИНИ И СЪБИТИЯ

НАЗАД КЪМ СТАТИИ

LEXUS Е ПРЕДПОЧИТАНИЯТ ИЗБОР ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ

Lexus Driver Power Survey

Lexus бе определен за "Най-добър производител" в проучването на Auto Express 2017 - Driver Power, което отразява високото признание на аудиторията за цялостното качество и привлекателност на моделната гама.

Мненията в проучването се базират на опита от реалния живот на хиляди собственици на нови автомобили в Обединеното кралство. Техните твърдения отредиха на Lexus най-високата позиция в четири от деветте категории, което постави марката на челно място сред луксозните брандове в крайното класиране с резултат от 92,29%.

Греъм Хоуп, редактор в Auto Express, заяви: "Lexus е заслужено титулован като един най-добрите производители на автомобили от нашите читатели с резултати, които демонстрират всеобхватната привлекателност на марката, печелейки първа позиция в разнообразни области като екстериорен дизайн, двигател и скоростна кутия, динамика и надеждност и качество на изработка.

Винаги сме възприемали Lexus като автомобили с изключително качество на изработка, но сега то е в комбинация със сериозна привлекателност на цялата моделна гама. Не е изненада, че собствениците са толкова доволни от своята покупка.“

Lexus бе удостоен и с други награди в годишното проучване на Driver Power. Луксозният SUV Lexus RX 450h оглави класацията за “Най-добър премиум SUV” – четвъртото поколение на флагмана-кросоъвър получи „изключителни оценки“ за качество на материали, качество на изработка, изисканост и новия оригами дизайн.

Освен това, Lexus взе и наградата за „Най-добри системи за безопасност“ с водещия в сегмента пакет системи за безопасност Lexus Safety System +, включваш Адаптивен круиз контрол, Усъвършенствана Pre-Crash система, Асистент за разпознаване на пътни знаци, Асистент за поддържане на пътна лента, Система за предупреждение при напускане на пътна лента и Автоматични дълги светлини – стандартно оборудване за всеки RX 450h.

Юън Шепърд, Директно на Lexus UK, заяви: „Това е огромно признание за Lexus и за начина, по който марката предизвиква границите на дизайна и технологиите, правейки висококачествени автомобили, които се отличават и възнаграждават водача с прецизно управление и спираща дъха динамика. С несравнимия ни опит в хибридните задвижвания в премиум пазара, ни гарантираме и изключителна ефективност и ниски разходи за притежание.“

За да предоставим най-доброто онлайн Lexus преживяване, ние и наши подбрани партньори използваме бисквитки за нашия уебсайт. Ако продължите без да променяте настройки считаме, че сте съгласни да получавате бисквитките от уебсайта на Lexus.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ