СОРТИРАЙ ПО:
Всички
Компактни автомобили & седани

НЯМА РЕЗУЛТАТИ

Няма автомобили, които да отговарят на вашето търсене. Моля разширете обхвата на търсенето.

concept cars

КОНЦЕПТУАЛНИ
АВТОМОБИЛИ

Концептуалните автомобили на Lexus ни позволяват да надникнем в бъдещото развитие на дизайна.

main menu lexus brand

ИНОВАЦИЯ
В ДИЗАЙНА

Тук можете да разгледате някои от най-поразителните ни дизайнерски идеи и концепти.

hybrid cars

ХИБРИДНИ
АВТОМОБИЛИ

Има много видове хибридни автомобили, но те всички имат една обща черта.

lexus service

LEXUS
УСЛУГИ

Намерете най-близкия до Вас център за услуги на Lexus

НОВИНИ И СЪБИТИЯ

НАЗАД КЪМ СТАТИИ

LEXUS LC ТРЪГВА НА ТУРНЕ

LC On Tour

След впечатляващата премиера на новото луксозно купе на Lexus – LC, по време на автомобилните изложения в Детройт и Женева по-рано през годината, автомобилът предприема Европейска обиколка в следващите шест месеца, за да представи качествата си пред автомобилни ентусиасти и потенциални клиенти преди старта на продажбите през пролетта на 2017.

В програмата са включени серия от събития и активности в над 25 ключови Европески града, покривайки разтояние от над 10 000 км.

Първоначалната дестинация на спортното купе на Lexus е в Мадрид, където по време на ексклузивно VIP събитие LC ще демонстрира симфонията, генерирана от V8 двигателя на автомобила. От 10 май автомобилът ще бъде изложен на Автомобилният салон в Мадрид.

След Мадрид, LC ще посети Амстердам, където специалните гости на събитието #CreatingAmazing на 18 май ще бъдат изненадани от неочаквани атракции и активности.

В края на месец май автомобилът ще вземе участие в откриването на популярното състезание за издръжливост „24-те часа на Нюрбургринг“, след което ще бъде в центъра на обективите във фотографска надпревара за заснемане на пейзажи в цялата страна.

От средата на юни LC ще гастролира на множество впечатляващи събития във Великобритания, включително добре познатият Фестивал на скоростта в Гудууд, където ще направи няколко планински отсечки като част от общата програма.

Останете нащрек за още новини за обиколката на LC.

Купето-флагман на Lexus – LC, ще стартира продажби през пролетта на 2017 години с две версии на задвижване: LC 500h пълен хибрид с 3.5-литров V6 двигател, част от изцяло новата Multi Stage Hybrid система, която осигурява по-директно усещане при шофиране. LC 500 ще бъде оборудван с 5.0-литров V8 бензинов двигател, куплиран с новоразработената 10-степенна автоматична трансмисия. LC ще бъде първият автомобил от гамата, който притежава изцяло новата GA-L платформа, която гарантира изключително директно и същевременно изискано пътно поведение.

За да предоставим най-доброто онлайн Lexus преживяване, ние и наши подбрани партньори използваме бисквитки за нашия уебсайт. Ако продължите без да променяте настройки считаме, че сте съгласни да получавате бисквитките от уебсайта на Lexus.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ