СОРТИРАЙ ПО:
Всички
Компактни автомобили & седани

НЯМА РЕЗУЛТАТИ

Няма автомобили, които да отговарят на вашето търсене. Моля разширете обхвата на търсенето.

concept cars

КОНЦЕПТУАЛНИ
АВТОМОБИЛИ

Концептуалните автомобили на Lexus ни позволяват да надникнем в бъдещото развитие на дизайна.

main menu lexus brand

ИНОВАЦИЯ
В ДИЗАЙНА

Тук можете да разгледате някои от най-поразителните ни дизайнерски идеи и концепти.

hybrid cars

ХИБРИДНИ
АВТОМОБИЛИ

Има много видове хибридни автомобили, но те всички имат една обща черта.

lexus service

LEXUS
УСЛУГИ

Намерете най-близкия до Вас център за услуги на Lexus

LC 500h ЛУКСОЗНО ХИБРИДНО КУПЕ

СВЕТОВНА ПРЕМИЕРА НА ЛУКСОЗНОТО ХИБРИДНО КУПЕ LC 500h. ОБОРУДВАНО СЪС СЛЕДВАЩО ПОКОЛЕНИЕ LEXUS MULTI STAGE HYBRID SYSTEM

Правим поредната огромна крачка в бъдещето. На Автомобилното изложение в Женева 2016 Lexus отново ще впечатли света с премиера на хибридната версия на изцяло новото луксозно купе LC. Под примамливия и бляскав външен вид се крият безброй причини за вълнение. LC 500h е оборудван със следващо поколение хибридно задвижване – Lexus Multi Stage Hybrid System, която генерира впечатляваща динамика при още по-впечатляваща ефективност.

Светът видя за първи път LC на Автомобилното изложение в Детройт 2016. Привличащият погледа дизайн, спираща дъха динамика и върхово внимание към детайла веднага превърнаха луксозното купе в един от флагманите на марката.

Освен това представяме и зашеметяващата концепция LF-FC Визионерския нов автомобил осигурява уникална възможност за поглед върху бъдещата дизайнерска и развойна посока на нашите автомобили. Показан за пръв път по време на Автомобилното изложение в Токио, LF-FC е задвижван от иновативна и мощна система с горивна клетка.

Освен това разполага с модерен интерфейс човек-машина с управление без допир, както и технологии за автономно управление. Той е нещо повече от поглед в бъдещето на автомобилизма.

ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ

ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА НА LEXUS ЩЕ СЕ СЪСТОИ НА 1 МАРТ ОТ 11:30Ч
НА ЩАНДА НА LEXUS (4211) В ЗАЛА 4, PALEXPO

За да предоставим най-доброто онлайн Lexus преживяване, ние и наши подбрани партньори използваме бисквитки за нашия уебсайт. Ако продължите без да променяте настройки считаме, че сте съгласни да получавате бисквитките от уебсайта на Lexus.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ