СОРТИРАЙ ПО:
Всички
Компактни автомобили & седани

НЯМА РЕЗУЛТАТИ

Няма автомобили, които да отговарят на вашето търсене. Моля разширете обхвата на търсенето.

concept cars

КОНЦЕПТУАЛНИ
АВТОМОБИЛИ

Концептуалните автомобили на Lexus ни позволяват да надникнем в бъдещото развитие на дизайна.

main menu lexus brand

ИНОВАЦИЯ
В ДИЗАЙНА

Тук можете да разгледате някои от най-поразителните ни дизайнерски идеи и концепти.

hybrid cars

ХИБРИДНИ
АВТОМОБИЛИ

Има много видове хибридни автомобили, но те всички имат една обща черта.

lexus service

LEXUS
УСЛУГИ

Намерете най-близкия до Вас център за услуги на Lexus

МАРК ПОСРЕЩА LC В ИБИЗА

МЕЖДУНАРОДНИЯ МУЗИКАЛЕН ПРОДУЦЕНТ МАРК РОНСЪН ПРЕДИЗВИКВА ПУБЛИКАТА С „ОСТАВИ СВОЯТА СЛЕДА“ В НОВА, СЪВМЕСТНА КАМПАНИЯ НА LEXUS

Днес, Lexus обяви креативно партньорство с многократно награждавания музикален продуцент Марк Ронсън за премиерата на новото LC. Новия автомобил е флагман купе на марката, който бележи нова ера в развитието на луксозния бранд с кампания, озаглавена „Остави своята следа“.

Парньорството с Ронсън е още една стъпка в посока амбицията на Lexus да създават уникални преживявания в сферите на музиката, изкуството и технологиите. То следва кампанията на марката от 2015 година „The Life RX” с Джън Лоу, която представи вълнуващ театрален спектакъл, даващ шанс на публиаката да се настани зад волана и да изживее своя собствен лайфстайл.

MARK RONSON

През следващите 6 месеца, кампанията „Остави своята следа“ ще даде на потребителите и феновете възможността да се докоснат до вълнуващо съдържание и удивителни преживявания.

Коментирайки кампанията, Марк Ронсън сподели: „Винаги съм харесвал да работя с парньори, които са иновативни и уникални в студиото и извън него. Когато Lexus се свързаха с мени предтавиха концепцията за кампанията и когато видях за пръв път новото LC, бях много развълнуван. Привлече ме идеята да използвам музиката като вдъхновение, което да облече този автомобил с история.“

LEXUS LC

Дизайнът на купето LC остава силно подвластен на концептуалния автомобил LF-LC, печелейки и двете награди EyesOn Design. LC е предвестник на развиващата се култура на развойна дейност в Lexus, която провокира засилено сътрудничество между дизайнерските и инженерни екипи, които заедно създават спиращи дъха и надминаващи всички очаквания автомобили.

В коментар за парньорството между Lexus и Марк Ронсън, Ален Ойтенховен, Главен Изпълнителен Директор на Lexus Europe, заяви: „Марк Ронсън е легендарен музикален продуцент, стоящ зад някои от най-големите хитове на десетилетието и не мога да се сетя за по-подходящ парньор, с който да направим кампанията „Остави своята следа“ по по-добър начин. Lexus LC символизира началото на нов етап за марката Lexus, който представлява по-силно сътрудничество между дизайнери и инженери. С кого бихме си партнирали по-добре, отколкото с Марк – човек с изключителен принос в света на музиката, благодарение на неговите представления и сътрудничества.“

За да предоставим най-доброто онлайн Lexus преживяване, ние и наши подбрани партньори използваме бисквитки за нашия уебсайт. Ако продължите без да променяте настройки считаме, че сте съгласни да получавате бисквитките от уебсайта на Lexus.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ