СОРТИРАЙ ПО:
Всички
Компактни автомобили & седани

НЯМА РЕЗУЛТАТИ

Няма автомобили, които да отговарят на вашето търсене. Моля разширете обхвата на търсенето.

concept cars

КОНЦЕПТУАЛНИ
АВТОМОБИЛИ

Концептуалните автомобили на Lexus ни позволяват да надникнем в бъдещото развитие на дизайна.

main menu lexus brand

ИНОВАЦИЯ
В ДИЗАЙНА

Тук можете да разгледате някои от най-поразителните ни дизайнерски идеи и концепти.

hybrid cars

ХИБРИДНИ
АВТОМОБИЛИ

Има много видове хибридни автомобили, но те всички имат една обща черта.

lexus service

LEXUS
УСЛУГИ

Намерете най-близкия до Вас център за услуги на Lexus

РЕВОЛЮЦИОННА СЕДАЛКА
ЗА АВТОМОБИЛ

Революционните концептуални кинетични седалки на Lexus ще направят своя дебют по време на Автомобилното изложение в Париж 2016; радикалната фибро-мрежеста структура преоткрива основните функции на седалката.

При хората, гръбначният стълб играе основна роля за стабилността на главата. Той позволява на таза и гръдния кош да се движат в противоположни посоки, стабилизирайки движенията на главата дори при ходене и тичане.

МРЕЖА ОТ
КОМФОРТ

За да пресъздадем това движение в автомобилните седалки, възглавниците и гърба са проектирани да се движат спрямо кинетичната енергия на теглото на пътника спрямо външните натоварвания. Така седенето в седалката подпомага стабилизира движението на главата, породено и движението на автомобила, запазвайки видимостта стабилна. Това подобрява комфорта и прави управлението по-лесно.

Тапицерията на седалката се състои от мрежа, оплетена като паяжина, простираща се радиално от центъра на облегалката. Оплетката е достатъчно гъвкава, за да обгърне формата на тялото, разпределяйки теглото равномерно, което увеличава значително комфорта при дълги путъвания.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПОЕМАНЕ НА ВИБРАЦИИТЕ

Центърът на облегалката е на височината на раменете, което поема движенията на гръдния кош. Това подпомага стабилизирането на главата и осигурява солидна опора. Освен това седалката е много по-тънка, намалявайки общото тегло на автомобила.

Нишките на мрежата тип „паяжина“ са изработени от екосъобразни, синтетични материали, вместо от петролни деривати. Основният градивен материал е протеин, създаден чрез бактериална ферментация, който след обработка се превръща в материал с изключително представяне по отношение на поемане на вибрациите.

За да предоставим най-доброто онлайн Lexus преживяване, ние и наши подбрани партньори използваме бисквитки за нашия уебсайт. Ако продължите без да променяте настройки считаме, че сте съгласни да получавате бисквитките от уебсайта на Lexus.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ