СОРТИРАЙ ПО:
Всички
Компактни автомобили & седани

НЯМА РЕЗУЛТАТИ

Няма автомобили, които да отговарят на вашето търсене. Моля разширете обхвата на търсенето.

concept cars

КОНЦЕПТУАЛНИ
АВТОМОБИЛИ

Концептуалните автомобили на Lexus ни позволяват да надникнем в бъдещото развитие на дизайна.

main menu lexus brand

ИНОВАЦИЯ
В ДИЗАЙНА

Тук можете да разгледате някои от най-поразителните ни дизайнерски идеи и концепти.

hybrid cars

ХИБРИДНИ
АВТОМОБИЛИ

Има много видове хибридни автомобили, но те всички имат една обща черта.

lexus service

LEXUS
УСЛУГИ

Намерете най-близкия до Вас център за услуги на Lexus

СВЕЖ И СМЕЛ ДИЗАЙН:
ОТВЪТРЕ И ОТВЪН

а активния лайфстайл се нуждаете от автомобил, който може да предложи същото. Именно поради това, CT 200h предлага динамично и завладяващо изживяване зад волана, благодарение на водещата хибридна технология и интелигентни системи за свързаност.

Сега предлагаме CT 200h с още по-динамично и спортно излъчване отвън и отвътре. И тъй, като е пълен хибрид, знаете, че няма компромис с ефективността на горивните процеси.

2017 lexus ct 200h fresh bolder look quote

ПО-ЕМОЦИОНАЛЕН, ПО-СПОРТЕН - УСЪВЪРШЕНСТВАНИЯ CT 200h Е ИДЕАЛНИЯТ КОМПАКТЕН ХИБРИД ЗА ОНЕЗИ, КОИТО СЕ НАСЛАЖДАВАТ НА ДИНАМИЧНОТО УПРАВЛЕНИЕ, НО ВСЕ ПАК ИЗПИТВАТ АНГАЖИРАНОСТ КЪМ ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Чика Како, Главен инженер на CT 200h

ПО-НИСЪК, ПО-УСТРЕМЕН, ПО-СМЕЛ

CT 200h е с издължен и силно устремен профил, смела, широка и ниско разположена вретеновидна предна решетка с отличителен нов дизайн, завършена със сякаш скъпоценните LED предни фарове и отличителни дневни светлини. Тези и други нови дизайнерски елементи придават на CT 200h нова и по-атлетична визия.

Разгледайте и ще видите изцяло новите LED задни светлини в 'L'-образна форма, които правят CT 200h по-широк и спортен. Долната част на задната броня е решена в сребрист и черен металик, с нов дизайн, който прави визията едновременно солидна и агресивна.

Спортният профил на автомобила е допълнен от гамата от 15" и 17" F SPORT колела, изпълнени в тъмен металик. Може да изберете и 16" колела, комбинация между тъмен металик и полиран метал.

ЗАПОВЯДАЙТЕ ВЪТРЕ:
УСЪВЪРШЕНСТВАНИ ТЕХНОЛОГИИ

Ние никога не правим компромис, не е в нашата природа. Настанете се в CT 200h и ще откриете неповторимо изработени, интуитивни технологии и висококачествени материали. Нашата дизайнерска философия настоява формата винаги да следва функцията, а това е особено видимо в CT 200h. Например, Навигационната система Lexus вече разполага с 10.3" широкоекранен дисплей.

Разширената гама от цветове на интериора предлагат двуцветни комбинации от мека кожа; със съчетанието от текстил и изключително издръжлива синтетична кожа и изцяло новия пълен текстилен салон предлаганите интериорни решения наброяват 9!

ОЩЕ ПОВЕЧЕ 'F'

Насладете се на пълнохибридната ефективност и ниските вредни емисии с ускорен пулс и състезателна динамика от F SPORT. Свежи нововъведения правят този привличащ погледите модел още по-атрактивен.

Те включват боя черен металик и нов дизайн на вретеновидната предна решетка. Новите предни фарове са с единичен проектор за къси и дълги светлини. Ексклузивно за F SPORT се предлага и черно гланцово покритие на лайстната на предната решетка, както и черни орнаменти в задната част на автомобила.

CT 200h предлага две нови двуцветни комбинации за F SPORT модификацията: Lava Orange CS и Heat Blue CL. Отвътре, ексклузивните интериорни комбинации съчетават двуцветни кожени тапицерии, текстил и синтетична кожа. Елегантните 'Naguri' орнаменти загатват нивото на майсторската изработка 'Takumi', предлагащи се ексклузивно в нивото F SPORT.

LEXUS SAFETY SYSTEM+

Обновеният Lexus CT 200h вече предлага Lexus Safety System+. Пакетът системи включва Система Pre-Collision (PCS), Адаптивен Круиз Контрол (ACC), Система за предупреждение при напускане на пътна лента (LDA) с намеса в управлението, Автоматични дълги светлини (AHB) и Асистент за разпознаване на пътни знаци (RSA).

За да предоставим най-доброто онлайн Lexus преживяване, ние и наши подбрани партньори използваме бисквитки за нашия уебсайт. Ако продължите без да променяте настройки считаме, че сте съгласни да получавате бисквитките от уебсайта на Lexus.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ