СОРТИРАЙ ПО:
Всички
Компактни автомобили & седани

НЯМА РЕЗУЛТАТИ

Няма автомобили, които да отговарят на вашето търсене. Моля разширете обхвата на търсенето.

concept cars

КОНЦЕПТУАЛНИ
АВТОМОБИЛИ

Концептуалните автомобили на Lexus ни позволяват да надникнем в бъдещото развитие на дизайна.

main menu lexus brand

ИНОВАЦИЯ
В ДИЗАЙНА

Тук можете да разгледате някои от най-поразителните ни дизайнерски идеи и концепти.

hybrid cars

ХИБРИДНИ
АВТОМОБИЛИ

Има много видове хибридни автомобили, но те всички имат една обща черта.

lexus service

LEXUS
УСЛУГИ

Намерете най-близкия до Вас център за услуги на Lexus

НАЗАД КЪМ СТАТИИ

ПРИТАИЛАТА ДЪХА СИ
НАЦИЯ
КЕВ КЕЙХИЛ

ПОБЕДИТЕЛЯТ В КРАТКИ ФИЛМИ LEXUS БЕ ПРЕДСТАВЕН ПО ВРЕМЕ НА ФИЛМОВИЯ ФЕСТИВАЛ RAINDANCE

Lexus и The Weinstein Company представиха филма "Притаилата дъха си нация", създаден и режисиран от Кев Кейхил, по време на филмовия фестивал Raindance през септември.

Познат с работата си по The Huntsman: Winter’s War, Thor: The Dark World, и Alice Through the Looking Glass, отличеният с награда Кейхил е работил и по популярния телевизионен сериал Game of Thrones.

Притаилата дъха си нация разказва за млад баща, разкъсван между раждането на собственото му дете и мачът от четвъртфиналите на световното първенство, до които достига Ирландия през 1990. Филмът е с участието на Сам Кийли, който наскоро изигра роля във филма Burnt с Брадли Купър и Барбара Брийнан, позната с ролите си във Veronica Guerin и A Date For Mad Marry.

The Weinstein Company COO и Президентът Дейвид Глассер заявиха: "Не можем да сме по щастливи с работата и възможността, която сериите Кратки филми Lexus създадоха до момента. Филмът на Кейхил е само един от четирите филма, които доказват, че чудесата се случват, когато дадеш шанс на надарени хора да изпълнят мечтите си."

Дейвид Нордстрьом, Главен мениджър на международния брандинг отдел на Lexus International, добави: "Всяка година работата на нашите режисьори не спира да ни удивлява. За нас е чест да бъдем в партньорство с The Weinstein Company в осигуряването на ресурс за материализиране на техните мечти."

За да предоставим най-доброто онлайн Lexus преживяване, ние и наши подбрани партньори използваме бисквитки за нашия уебсайт. Ако продължите без да променяте настройки считаме, че сте съгласни да получавате бисквитките от уебсайта на Lexus.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ