СОРТИРАЙ ПО:
Всички
Компактни автомобили & седани

НЯМА РЕЗУЛТАТИ

Няма автомобили, които да отговарят на вашето търсене. Моля разширете обхвата на търсенето.

concept cars

КОНЦЕПТУАЛНИ
АВТОМОБИЛИ

Концептуалните автомобили на Lexus ни позволяват да надникнем в бъдещото развитие на дизайна.

main menu lexus brand

ИНОВАЦИЯ
В ДИЗАЙНА

Тук можете да разгледате някои от най-поразителните ни дизайнерски идеи и концепти.

hybrid cars

ХИБРИДНИ
АВТОМОБИЛИ

Има много видове хибридни автомобили, но те всички имат една обща черта.

lexus service

LEXUS
УСЛУГИ

Намерете най-близкия до Вас център за услуги на Lexus

НАЗАД КЪМ СТАТИИ

ФИЛМЪТ НА ДЖЕНИ ДОНОУ Е ПОБЕДИТЕЛ В КРАТКИ ФИЛМИ LEXUS

ПРЕМИЕРА НА ФИЛМОВИЯ ФЕСТИВАЛ В NAPA VALLEY

Lexus и The Weinstein Company ще посетят филмовия фестивал в Napa Valley на 10 ноември за премиерата на новия вълнуващ филм "Game", създаден и режисиран от отличената режисьорка Джени Доноу. Студент във факултета по кинорежисура в Колумбийския университет, Доноу е написала и режисирала няколко кратки филма, включително Lambing Season and Public. В момента тя работи върху първия си пълнометражен филм "Flock".

Сюжетът на "Game" разказва за новопостъпил второкурсник в гимназията, който решава да се включи в шампионския баскетболен отбор на училището. На игралното поле той демонстрира изключителни качества, достойни за включването му в първия отбор. Но след като отборът научава шокиращата тайна на играча, историята във филма претърпява изключително развитие. В "Game" участие взима и трикратния шампион в NBA - Рик Фокс.

"Game" е един от четирите филма, продуцирани от Джоуи Хорвиц от The Weinstein Company като част от третото издание на Кратки филми Lexus, реализирано благодарение на партньорството между Lexus International и The Weinstein Company за подкрепа на новоизгряващи режисьори. Останалите три ленти от сериите Кратки филми Lexus - Friday Night, MESSiAH и A Nation Holds Its Breath също ще бъдат прожектирани по време на филмовия фестивал Napa Valley.

Харви Уейнстейн от The Weinstein Company заяви: "Много сме развълнувани да присъстваме на премиерата на "Game" по време на филмовия фестивал Napa Valley. Талантът, който Доноу демострира по време на създаването на филма е въплъщение на мотото на третия сезон Кратки филми Lexus - Очакване."

Дейвид Нордстрьом, Главен мениджър на международния брандинг отдел на Lexus International, добави: "Присъстващите ще станат свидетели не само на креативността и въображението на Джени, но ще имат възможността да се докоснат до другите проекти, които бяха част от третото издание на Кратки филми Lexus - всички те изпълнени с креативност и въображение за международната публика."

"The Weinstein Company и Lexus International са поразени от успеха на това партньорство до момента и само могат да се надяват, че ще вдъхновяват и окуражават още режисьори от целия свят да участват в тази инициатива", заяви Президентът на The Weinstein Company COO Дейвид Глассер.

За да предоставим най-доброто онлайн Lexus преживяване, ние и наши подбрани партньори използваме бисквитки за нашия уебсайт. Ако продължите без да променяте настройки считаме, че сте съгласни да получавате бисквитките от уебсайта на Lexus.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ