СОРТИРАЙ ПО:
Всички
Компактни автомобили & седани

НЯМА РЕЗУЛТАТИ

Няма автомобили, които да отговарят на вашето търсене. Моля разширете обхвата на търсенето.

concept cars

КОНЦЕПТУАЛНИ
АВТОМОБИЛИ

Концептуалните автомобили на Lexus ни позволяват да надникнем в бъдещото развитие на дизайна.

main menu lexus brand

ИНОВАЦИЯ
В ДИЗАЙНА

Тук можете да разгледате някои от най-поразителните ни дизайнерски идеи и концепти.

hybrid cars

ХИБРИДНИ
АВТОМОБИЛИ

Има много видове хибридни автомобили, но те всички имат една обща черта.

lexus service

LEXUS
УСЛУГИ

Намерете най-близкия до Вас център за услуги на Lexus

НАЗАД КЪМ СТАТИИ

ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ СЕЗОН 3

Lexus и The Weinstein Company обявиха завръщането на сериите Кратки филми Lexus, но тази година с нов, още по-вълнуващ формат за режисьорите. За първи път сериите Кратки Филми Lexus ще бъдат отворени за заявки от вдъхновени режисьори, които са част от световната организация на филмовите творци. От 15 юли 2015 година филмовите директори могат да изпращат своите 20-минутни кратки филми, които да представят предходните им проекти, чрез www.lexusshortfilms.com, в сътрудничество с Withoutabox (https://www.withoutabox.com), водещия съпорт екип за филмови фестивали и режисьори.

Първото издание, състояло се през през 2013 година, целеше да подпомогне новото поколение режисьори, като ги продуцира и промотира техните кратки филми.

"Сериите Кратки филми Lexus са перфектната платформа за популяризиране на новоизграващи режисьори и същевременно съсредоточаване на вниманието върху кратките филми", заяви Харви Уейнщайн, Съпредседател на TWC. "През последните две години видяхме, че има удивително количество скрит талант. Щастливи сме от факта, че отново ще си партнираме с Lexus в това впечатляващо начинание и че продължаваме да откриваме и "осветяваме" изгряващи режисьори от цял свят."

Тазгодишната тема е "Очакване" (от англ. "Anticipation") - дума, която е провокативна и се свързва с начало. Тя ще осигури иновативна платформа за въображението на младите режисьори. Те ще бъдат поканени да тълкуват смисъла на собствения си разказ и да разкажат история, свързана с техните виждания. Заявки ще се приемат до 25 октомври 2015. След това, по време на филмовия фестивал в Napa Valley на 15 ноември, ще бъдат избрани четиримата финалисти, а продукцията на кратките филми ще стартира през месец декември.

Четиримата финалисти ще режисират кратки филми, които ще бъдат продуцирани и показани с любезното съдействие на The Weinstein Company. Филмите ще бъдат промотирани в театрите и ще бъдат включени в програмите на големите филмови фестивали в цял свят. Режисьорите също така ще получат домашно оборудване за създаване и обработване на филми.

Марк Темплин (Изпълнителен вице-президент на Lexus Interenational) заяви: "За нас е чест да продължим партньорството си с The Weinstein Company, за да продължим да откриваме талантливи режисьори и да подпомагаме тяхното развитие докато реализират мечтите си. В Lexus се стремим да предоставяме впечатляващи преживявания. А програмата Кратки филми Lexus ни дава точно тази възможност, като привлича вдъхновени режисьори и насърчава тяхното въображение и страст да създават изключителни и много забавни филми."

Освен това, в началото на месец юли, отборът на Кратки филми Lexus: продуцентът Джоуи Хорвиц, изпълнителният продуцент Ланс Стил и Лойч Шарлон от Lexus International ще стартират своята обиколка на филмовите фестивали по света и да промотират кампанията, като дестинациите включват Нови режисьори в LA, Международния филмов фестивал на остров Родос, Филмовия фестивал във Венеция, Международния филмов фестивал във Ванкувър и Филмовия фестивал в долината Напа.

Избрани региони ще бъдат домакини на премиерни събития и режисьорските екипи на всеки един от фестивалите за най-добрите кратки филми, започвайки през юни 2016. Режисьорите ще се завърнат на Филмовия фестивал в долината Напа през 2016, където всички четири филма ще бъдат представени за първи път по време на световна премиера.

"Развълнувани сме, че отново ще си партнираме с Lexus в проекта Кратки филми Lexus," добави Главният оперативен директор Дейвид Глейзър. "Ние сме посветени на идеята да откриваме нови и интересни начини на предаване на истории, като в същото време откриваме и необременени таланти. Тази програме е перфектна комбинация от двете и с нетърпение очакваме следващото поколение режисьори, които ще стъпят на сцената на третото издание от сериите."

За да предоставим най-доброто онлайн Lexus преживяване, ние и наши подбрани партньори използваме бисквитки за нашия уебсайт. Ако продължите без да променяте настройки считаме, че сте съгласни да получавате бисквитките от уебсайта на Lexus.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ