СОРТИРАЙ ПО:
Всички
Компактни автомобили & седани

НЯМА РЕЗУЛТАТИ

Няма автомобили, които да отговарят на вашето търсене. Моля разширете обхвата на търсенето.

concept cars

КОНЦЕПТУАЛНИ
АВТОМОБИЛИ

Концептуалните автомобили на Lexus ни позволяват да надникнем в бъдещото развитие на дизайна.

main menu lexus brand

ИНОВАЦИЯ
В ДИЗАЙНА

Тук можете да разгледате някои от най-поразителните ни дизайнерски идеи и концепти.

hybrid cars

ХИБРИДНИ
АВТОМОБИЛИ

Има много видове хибридни автомобили, но те всички имат една обща черта.

lexus service

LEXUS
УСЛУГИ

Намерете най-близкия до Вас център за услуги на Lexus

НАЗАД КЪМ СТАТИИ

ХОЛИВУДКСОТО ОБЩЕСТВО ПОДКРЕПЯ ПРЕМИЕРАТА НА КЪСОМЕТТРАЖНИТЕ ФИЛМИ НА LEXUS

КАТИ ХОЛМС ДЖЪСТИН ЧАДУИК САЙМЪН КЪРТИС АНТОАН ФУКУА И ФИЛИП НОЙС ПОДКРЕПЯТ ДВАМА ИЗГРЯВАЩИ КИНОТВОРЦИ ДА ИНТЕРПРЕТИРАТ ТЕМАТА НА LEXUS „ЖИВОТЪТ Е ИЗУМИТЕЛЕН“

КАТИ ХОЛМС, ДЖЪСТИН ЧАДУИК, САЙМЪН КЪРТИС, АНТОАН ФУКУА И ФИЛИП НОЙС ПОДКРЕПЯТ ДВАМА ИЗГРЯВАЩИ КИНОТВОРЦИ ДА ИНТЕРПРЕТИРАТ ТЕМАТА НА LEXUS „ЖИВОТЪТ Е ИЗУМИТЕЛЕН“

Програмата 2014 Lexus Short Films (Lexus късометражни филми) съвместен проект на Lexus и The Weinstein Company, получи и подкрепа от Холивудската общественост на вечерта на премиерите в Лос Анджелис и Ню Йорк.

Двама изгряващи кино творци, Джон Голдман и Сацуки Окава ( със сценариста Кен Очиаи), са наставлявани от признатите членове на филмовото обществокато актрисата Кати Холмс (The Giver, Wonder Boys, Dawson’s Creek), режисьорите Джъстин Чадуик (Mandela: Long Walk to Freedom), Саймън Къртис (My Week With Marilyn), Антоан Фукуа (Brooklyn’s Finest, Training Day) и Филип Нойс (The Giver, The Quiet American).

Нойс каза, “За мен бе чест, че бях избран от The Weinstein Company и Lexus International да участвам в подобна иновативна и значима програма. Това което те правят със новото поколение кино творци ще окаже влияние върху бъдещата кино индустрия. Истинкси съм развълнуван че публиката ще има възможност да види какво създадоха тези толкова талантливи, млади режисьори.”

Наставниците ще заснемат и филм, в който ще покажат процесът на работа и техните наставления по време на продукцията, насоките и съветите, които давата на изгряващите таланти. В тези кратки откъси ще се акцентира и върху изкуството на късометражния филм, еволюцията на средата и нарастващото значение на формата. Тези филми ще се прожектират като въведение към премиерите в Ню Йорк и Лос Анджелис през Октомври.

Първите представяния на Пазарен час и Операция Забулена сова се състояха на 29 Май. Американските премиери са на 30 юли и 6 август.

И двата филма ще участват на редица фестивали и ще са част от основните пакети на Weinstein Company като The Giver.

Онлайн премиерата на Lexus Short Films ще се състои през октомври тази година. Междувременно можете да се информирате за проекта на www.lexusshortfilms.com

За да предоставим най-доброто онлайн Lexus преживяване, ние и наши подбрани партньори използваме бисквитки за нашия уебсайт. Ако продължите без да променяте настройки считаме, че сте съгласни да получавате бисквитките от уебсайта на Lexus.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ