СОРТИРАЙ ПО:
Всички
Компактни автомобили & седани

НЯМА РЕЗУЛТАТИ

Няма автомобили, които да отговарят на вашето търсене. Моля разширете обхвата на търсенето.

concept cars

КОНЦЕПТУАЛНИ
АВТОМОБИЛИ

Концептуалните автомобили на Lexus ни позволяват да надникнем в бъдещото развитие на дизайна.

main menu lexus brand

ИНОВАЦИЯ
В ДИЗАЙНА

Тук можете да разгледате някои от най-поразителните ни дизайнерски идеи и концепти.

hybrid cars

ХИБРИДНИ
АВТОМОБИЛИ

Има много видове хибридни автомобили, но те всички имат една обща черта.

lexus service

LEXUS
УСЛУГИ

Намерете най-близкия до Вас център за услуги на Lexus

LEXUS SHORT FILMS

ТРЕТОТО ЕЖЕГОДНО ИЗДАНИЕ НА КРАТКИ ФИЛМИ LEXUS

ЗА ТРЕТОТО ИЗДАНИЕ НА СЕРИИТЕ КРАТКИ ФИЛМИ, LEXUS И THE WEINSTEIN COMPANY СЪБРАХА РЕЖИСЬОРСКИ ЗАЯВКИ ОТ КИНОРЕЖИСЬОРСКИТЕ ОБЩНОСТИ В ЦЯЛ СВЯТ. ТЕМАТИКАТА НА ТАЗГОДИШНИТЕ СЕРИИ БЕ "ОЧАКВАНЕ". ПРОВОКИРАЩ И МНОГООБРАЗЕН НАДСЛОВ, ОСИГУРЯВАЩ НА РЕЖИСЬОРИТЕ ИНОВАТИВНА ПЛАТФОРМА ЗА ТЕХНИТЕ ВЪОБРАЖЕНИЯ. ЧЕТИРИМАТА ИЗБРАНИ РЕЖИСЬОРИ ЩЕ БЪДАТ ПОКАНЕНИ ДА ИНТЕРПРЕТИРАТ ЗНАЧЕНИЕТО НА ТЕХНИТЕ СЦЕНАРИИ И ДА РАЗКАЖАТ ИСТОРИЯТА, ОКОЛО КОЯТО СЕ ВЪРТИ СЮЖЕТЪТ ИМ.

КРАТКИ ФИЛМИ LEXUS

ВСЕКИ ПЪТ, КОГАТО СЕДНЕТЕ ЗАД ВОЛАНА НА LEXUS, ИСКАМЕ ДА СЕ НАСЛАДИТЕ НА ЕДНО НАИСТИНА УДИВИТЕЛНО ИЗЖИВЯВАНЕ С НЕНАДМИНАТИ ГРИЖИ ЗА КЛИЕНТА. В LEXUS НАРИЧАМЕ ТОВА „ИЗУМИТЕЛНО ТВОРЧЕСТВО“. В ПОДКРЕПА НА ТАЗИ ВЪЛНУВАЩА ФИЛОСОФИЯ НА МАРКАТА СЕ ОБЪРНАХМЕ КЪМ СВЕТОВНОИЗВЕСТНАТА КОМПАНИЯ WEINSTEIN, ЗА ДА СЪЗДАДЕ ПОРЕДИЦА ОТ КЪСОМЕТРАЖНИ ФИЛМИ, КОИТО ДА ПРЕДЛОЖАТ ПОДОБНО ВДЪХНОВЕНИЕ НА ЗРИТЕЛИТЕ.

ОЩЕ LEXUS

ПОРЕДИЦА АМБИЦИОЗНИ ПРОЕКТИ, КОИТО ИЗСЛЕДВАТ СЛОЖНИЯ ХАРАКТЕР И КРАСОТАТА НА ДВИЖЕНИЕТО – НАЧАЛОТО Е ПЪРВИЯТ НИ ПРОЕКТ „СТЪПКИ“ „СТЪПКИ“ Е ИСТОРИЯТА НА ЕДНА ФИГУРА С ОГРОМНИ РАЗМЕРИ, КОЯТО СЕ ДВИЖИ ПРЕЗ ГРАДА В ТЪРСЕНЕ НА НЕЩО СПЕЦИАЛНО

За да предоставим най-доброто онлайн Lexus преживяване, ние и наши подбрани партньори използваме бисквитки за нашия уебсайт. Ако продължите без да променяте настройки считаме, че сте съгласни да получавате бисквитките от уебсайта на Lexus.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ