СОРТИРАЙ ПО:
Всички
Компактни автомобили & седани

НЯМА РЕЗУЛТАТИ

Няма автомобили, които да отговарят на вашето търсене. Моля разширете обхвата на търсенето.

concept cars

КОНЦЕПТУАЛНИ
АВТОМОБИЛИ

Концептуалните автомобили на Lexus ни позволяват да надникнем в бъдещото развитие на дизайна.

main menu lexus brand

ИНОВАЦИЯ
В ДИЗАЙНА

Тук можете да разгледате някои от най-поразителните ни дизайнерски идеи и концепти.

hybrid cars

ХИБРИДНИ
АВТОМОБИЛИ

Има много видове хибридни автомобили, но те всички имат една обща черта.

lexus service

LEXUS
УСЛУГИ

Намерете най-близкия до Вас център за услуги на Lexus

НАЗАД КЪМ СТАТИИ

SENSE-WEAR
КОЛЕКЦИЯ

Колекцията "Sense-Wear" съдържа дрехи и аксесоари, които акцентират върху използването на сетивата. Основната им цел е да стимулират и подобрят общите познания за сетивата ни чрез обучения за по-ефективното им използване. Някои "Seanse-Wear" облекла са направени да притъпят физическата сетивност, други да я насърчат.

Шалът "Squeeze-me" (Стисни-ме) е предназначен за употреба по време на силни емоционални моменти. Обикновено увит около врата, еластичния материал го прави много разтеглив. Това позволява да бъде увит и около тялото, за да създаде усещане за силна, топла прегръдка.

"Shake-me" огърлицата е за вкус, допир и успокояващо "дрънкане". Различните удължения предлагат различни вкусови и текстури. Тя напомня на забавните детски играчки, защото предоставя различни изживявания всеки път, когато играете с нея със затворени очи.

Якето "Pump-me" разполага с надуваем механизъм, който позволява на потребителя да се изолира от нежелани странични усещания.

Ароматизирания "Pull-me" шал съчетава любими мириси, които напомнят за моменти на удоволствие и релакс. Няколкото сгъваеми удължения могат да се зареждат с миризми, мостри или други малки предмети.

"Hold-me" пончото издава звуци, които привличат слуховите рецептори на носителя. То е покрито с музикални частици, които издават звуци по време на движение, а два вградени усилвателя подпомагат носителя да чуе тези нови, неочаквани звуци.

За да предоставим най-доброто онлайн Lexus преживяване, ние и наши подбрани партньори използваме бисквитки за нашия уебсайт. Ако продължите без да променяте настройки считаме, че сте съгласни да получавате бисквитките от уебсайта на Lexus.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ