СОРТИРАЙ ПО:
Всички
Компактни автомобили & седани

НЯМА РЕЗУЛТАТИ

Няма автомобили, които да отговарят на вашето търсене. Моля разширете обхвата на търсенето.

concept cars

КОНЦЕПТУАЛНИ
АВТОМОБИЛИ

Концептуалните автомобили на Lexus ни позволяват да надникнем в бъдещото развитие на дизайна.

main menu lexus brand

ИНОВАЦИЯ
В ДИЗАЙНА

Тук можете да разгледате някои от най-поразителните ни дизайнерски идеи и концепти.

hybrid cars

ХИБРИДНИ
АВТОМОБИЛИ

Има много видове хибридни автомобили, но те всички имат една обща черта.

lexus service

LEXUS
УСЛУГИ

Намерете най-близкия до Вас център за услуги на Lexus

НАЗАД КЪМ СТАТИИ

ДИОМЕДИДА

Хората подсъзнателно възприемат много повече детайли, отколкото си мислим. Диомедида е интерактивен продукт на изкуството, който позволява да вникнем съзнателно там, където до сега не сме успели.

Като светлинно тяло, Диомедида сама генерира електричество от възвратно-постъпателните си движения, предизвикани от издърпване на тежест, намираща се по средата между две дървени ленти. Яркостта на LED-овете, свързани с пиезо-електрически елементи, отслабва с намаляването честотата на вибрациите.

Човешките същества са много чувствителни към движението, защото подсъзнателно го асоциират с наличието на живот. Диомедида е като птица, която маха с крила, като светулка, която мъждука в мрака. Трептенето и светлината изобразява превръщането на енергиите, което допада на сетивата с равномерните си отклонения.

За да предоставим най-доброто онлайн Lexus преживяване, ние и наши подбрани партньори използваме бисквитки за нашия уебсайт. Ако продължите без да променяте настройки считаме, че сте съгласни да получавате бисквитките от уебсайта на Lexus.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ