СОРТИРАЙ ПО:
Всички
Компактни автомобили & седани

НЯМА РЕЗУЛТАТИ

Няма автомобили, които да отговарят на вашето търсене. Моля разширете обхвата на търсенето.

concept cars

КОНЦЕПТУАЛНИ
АВТОМОБИЛИ

Концептуалните автомобили на Lexus ни позволяват да надникнем в бъдещото развитие на дизайна.

main menu lexus brand

ИНОВАЦИЯ
В ДИЗАЙНА

Тук можете да разгледате някои от най-поразителните ни дизайнерски идеи и концепти.

hybrid cars

ХИБРИДНИ
АВТОМОБИЛИ

Има много видове хибридни автомобили, но те всички имат една обща черта.

lexus service

LEXUS
УСЛУГИ

Намерете най-близкия до Вас център за услуги на Lexus

НАЗАД КЪМ СТАТИИ

ПОДДРЪЖКА

element

ЕЛЕМЕНТ

НОВИЯТ LEXUS NX Е ДЪРЗЪК, ОТЛИЧАВАЩ СЕ И ДИНАМИЧЕН. ОСВЕН ТОВА, ТОЙ РАЗПОЛАГА С НАЙ-НАПРЕДНИЧАВИТЕ И ВПЕЧАТЛЯВАЩИ СЕДАЛКИ, КОИТО МАРКАТА НЯКОГА Е РАЗРАБОТВАЛА. ГЛАВНИЯТ ИНЖЕНЕР ТАКЕАКИ КАТО ЩЕ НИ КАЖЕ ПОВЕЧЕ.

Когато той разработваше новия Lexus NX, удобството на пътниците беше на едно от първите места в списъка с приоритети за главния инженер Такеаки Като, а сред най-важните елементи бяха предните седалки. Казват, че водачите на състезателни автомобили – хора с особена чувствителност – разбират как функционират автомобилите им по начина, по който се държат седалките им. Ако например автомобилът не завива както трябва, те усещат отклонението по движението. Като искаше да постигне същото ниво на връзка между автомобила и водача при NX. Но въпреки че искаше нещо стилно и спортно, той знаеше, че не може да прави компромис с комфорта. Седалките трябваше да изглеждат добре. Но те трябваше и да са подходящи за многочасови пътувания.

ПРОЧЕТЕТЕ ЦЯЛАТА СТАТИЯ

За да предоставим най-доброто онлайн Lexus преживяване, ние и наши подбрани партньори използваме бисквитки за нашия уебсайт. Ако продължите без да променяте настройки считаме, че сте съгласни да получавате бисквитките от уебсайта на Lexus.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ