СОРТИРАЙ ПО:
Всички
Компактни автомобили & седани

НЯМА РЕЗУЛТАТИ

Няма автомобили, които да отговарят на вашето търсене. Моля разширете обхвата на търсенето.

concept cars

КОНЦЕПТУАЛНИ
АВТОМОБИЛИ

Концептуалните автомобили на Lexus ни позволяват да надникнем в бъдещото развитие на дизайна.

main menu lexus brand

ИНОВАЦИЯ
В ДИЗАЙНА

Тук можете да разгледате някои от най-поразителните ни дизайнерски идеи и концепти.

hybrid cars

ХИБРИДНИ
АВТОМОБИЛИ

Има много видове хибридни автомобили, но те всички имат една обща черта.

lexus service

LEXUS
УСЛУГИ

Намерете най-близкия до Вас център за услуги на Lexus

НАЗАД КЪМ СТАТИИ

THE FIVE

the five

FROM A LONDON LEGEND TO A DUTCH COOK GROWING HIS RESTAURANT'S PRODUCE IN A GREENHOUSE, FIVE EXCITING CHEFS AROUND THE GLOBE CELEBRATE THE SPLENDID VERSATILITY OF THE HUMBLE EGG

KAMILLA SEIDLER

When the Danish chef Kamilla Seidler was invited by Claus Meyer, who co-founded Noma, to co-run the restaurant and culinary school at the groundbreaking Gustu in Bolivia, it was like starting from scratch, despite her training at the two-Michelin-starred Mugaritz and Le Manoir aux Quat'Saisons. "I had never come across 70 percent of the ingredients we now use," says Kamilla. Entirely product-driven, the menu evolves every three months around seasonal produce, with new ingredients – from Amazonian larvae to cochayuyo seaweed – introduced daily. "We are under a constant, comfortable pressure to experiment – you don't want to miss exploring an ingredient's potential before it disappears for another year," she explains.

READ THE FULL ARTICLE

За да предоставим най-доброто онлайн Lexus преживяване, ние и наши подбрани партньори използваме бисквитки за нашия уебсайт. Ако продължите без да променяте настройки считаме, че сте съгласни да получавате бисквитките от уебсайта на Lexus.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ