СОРТИРАЙ ПО:
Всички
Компактни автомобили & седани

НЯМА РЕЗУЛТАТИ

Няма автомобили, които да отговарят на вашето търсене. Моля разширете обхвата на търсенето.

concept cars

КОНЦЕПТУАЛНИ
АВТОМОБИЛИ

Концептуалните автомобили на Lexus ни позволяват да надникнем в бъдещото развитие на дизайна.

main menu lexus brand

ИНОВАЦИЯ
В ДИЗАЙНА

Тук можете да разгледате някои от най-поразителните ни дизайнерски идеи и концепти.

hybrid cars

ХИБРИДНИ
АВТОМОБИЛИ

Има много видове хибридни автомобили, но те всички имат една обща черта.

lexus service

LEXUS
УСЛУГИ

Намерете най-близкия до Вас център за услуги на Lexus

НАЗАД КЪМ СТАТИИ

МУЗИКА ЗА НАШИТЕ УШИ

Beyond Lab 001 Article

ЛАБОРАТОРИЯТА

ЗА ДА СЪЗДАДАТ ДОБРА ОЗВУЧИТЕЛНА СИСТЕМА, ОСОБЕНО ЗА ЛЕК АВТОМОБИЛ, ХОРАТА ОТ MARK LEVINSON РИСКУВАТ ДА ПОЛУДЕЯТ. ТОВА Е ТАКА, ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА СЕ СБЛЪСКАТ С АБСОЛЮТНАТА ТИШИНА.

Инженерите поставят високоговорителите на редица изпитания по пътя им към Вашите уши и единият от тях е безехова камера – помещение, което е изолирано против отбиването на звука от стените. При пълното отсъствие на звуци Вие започвате да чувате неща, които винаги ги е имало – звука на Вашето сърце, протичането на кръвта във вените Ви, зловещото механично щракане при отваряне и затваряне на многото клапи във Вас. След известно време Вие губите ориентация. Възможно е дори да започнете да чувате неща, които никога не са съществували – космонавти, поставени в безехови камери, съобщават за халюцинации, предизвикани от невъзможността на мозъка да се справи с пълната тишина. Където се осмелява да стъпи кракът на космонавт, там се раждат добрите високоговорители.

ПРОЧЕТЕТЕ ЦЯЛАТА СТАТИЯ

За да предоставим най-доброто онлайн Lexus преживяване, ние и наши подбрани партньори използваме бисквитки за нашия уебсайт. Ако продължите без да променяте настройки считаме, че сте съгласни да получавате бисквитките от уебсайта на Lexus.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ