СОРТИРАЙ ПО:
Всички
Компактни автомобили & седани

НЯМА РЕЗУЛТАТИ

Няма автомобили, които да отговарят на вашето търсене. Моля разширете обхвата на търсенето.

concept cars

КОНЦЕПТУАЛНИ
АВТОМОБИЛИ

Концептуалните автомобили на Lexus ни позволяват да надникнем в бъдещото развитие на дизайна.

main menu lexus brand

ИНОВАЦИЯ
В ДИЗАЙНА

Тук можете да разгледате някои от най-поразителните ни дизайнерски идеи и концепти.

hybrid cars

ХИБРИДНИ
АВТОМОБИЛИ

Има много видове хибридни автомобили, но те всички имат една обща черта.

lexus service

LEXUS
УСЛУГИ

Намерете най-близкия до Вас център за услуги на Lexus

НАЗАД КЪМ СТАТИИ

НА НОСА

Beyond Blueprint 003 Article

ЧЕРТЕЖ

ЗА ГЕРМАНСКИЯ ПАРФЮМЕРИСТ ГЕЗА ШОЕН СЪЗДАВАНЕТО НА ИНТЕРЕСНИ, НЕТРАДИЦИОННИ АРОМАТИ Е СЕРИОЗНО НАЧИНАНИЕ. ПОСЕЩАВАМЕ ЛАБОРАТОРИЯТА МУ В БЕРЛИН.

Парфюмеристът на свободна практика Геза Шоен знае кое работи в негова полза. „Свежест, пикантност, балсам, дървесен и животински отенък“, казва той решително. „Това са качества, които ще откриете в парфюмите ми.“ Шоен, който е на 46 години, е в бизнеса за създаване на аромати от четвърт век и е разработил „стотици, ако не и хиляди“ аромати, най-известният от които е Molecule 01, аромат, който си играе с възприятията. При Шоен ароматът придобива непознати и ексцентрични измерения. Например не всеки може да помирише Molecule 01 от шишенцето. Една от рецептите за Wode, друг аромат на Шоен, се прилага като кобалтово синя „боя“. Неговата серия Beautiful Mind е тържество на женската интелигентност. Той е създал специални аромати за нетрадиционни клиенти, като Bombay Sapphire и издателя на литература за изкуствата Steidl.

ПРОЧЕТЕТЕ ЦЯЛАТА СТАТИЯ

За да предоставим най-доброто онлайн Lexus преживяване, ние и наши подбрани партньори използваме бисквитки за нашия уебсайт. Ако продължите без да променяте настройки считаме, че сте съгласни да получавате бисквитките от уебсайта на Lexus.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ