СОРТИРАЙ ПО:
Всички
Компактни автомобили & седани

НЯМА РЕЗУЛТАТИ

Няма автомобили, които да отговарят на вашето търсене. Моля разширете обхвата на търсенето.

concept cars

КОНЦЕПТУАЛНИ
АВТОМОБИЛИ

Концептуалните автомобили на Lexus ни позволяват да надникнем в бъдещото развитие на дизайна.

main menu lexus brand

ИНОВАЦИЯ
В ДИЗАЙНА

Тук можете да разгледате някои от най-поразителните ни дизайнерски идеи и концепти.

hybrid cars

ХИБРИДНИ
АВТОМОБИЛИ

Има много видове хибридни автомобили, но те всички имат една обща черта.

lexus service

LEXUS
УСЛУГИ

Намерете най-близкия до Вас център за услуги на Lexus

КАТО ПИОНЕРИ В ЛУКСОЗНАТА ХИБРИДНА ТЕХНОЛОГИЯ, НИЕ СМЕ ПРОДАЛИ ПОВЕЧЕ ХИБРИДИ ОТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПРЕМИУМ ПРОИЗВОДИТЕЛИ В СВЕТА, ВЗЕТИ ЗАЕДНО.

През 2016 приветстваме милионния си клиент. Освен това продължаваме да осигуряваме най-високите стандарти за клиентска удовлетвореност като част от ангажимента към това да бъдем най-любимата луксозна хибридна марка в света.

Като пионери в хибридната технология с над десетгодишен опит в разработването и проектирането, може да бъдете спокойни, че всяка иновация в нашите хибридни автомобили е щателно проверена и изпробвана, спестявайки милиони литри гориво по пътищата в цял свят. С изцяло новия LC 500h, ние преминаваме установените граници на познатата хибридна технология и отиваме по-далеч, представяйки първата в света система Multi Stage Hybrid. Технологията съчетава елементи на пълнохибридното задвижване - 3.5-литров V6 бензинов двигател с мощен електромотор, литиево-йонна батерия и 4-степенна автоматична трансмисия.

Тази комбинация предоставя по-ефективна 10-степенна Multi Stage Hybrid трансмисия, достатъчно мощна да ускори LC от 0-100 км/ч за под 5 секунди. Съчетайте несравнимите познания в хибридните технологии с дръзкия дизайн и ненадминатото 'Takumi' качество на изработка и ще получите хибриден Lexus. Най-богатата гама от луксозни хибридни автомобили днес. Изтънчена мощ. Впечатляващ разход на гориво. Лусозно оборудване. Това е силата на h.

ИНТЕЛИГЕНТНА ХИБРИДНА ДИНАМИКА

Lexus Hybrid Drive съчетава вдъхновяващата мощ на потентен бензинов двигател с икономичния електромотор, чиято работа се управлява неусетно, докато шофирате. Няма компромис нито с мощното ускорение, нито с разхода на гориво и значително по-ниските CO2 емисии.

И всеки наш хибриден модел може да се придвижва само на електричество в EV режим - без компромиси, без наполовина решени въпроси.

УПРАВЛЯВАЙ
БЪДЕЩЕТО ДНЕС

Шофирайте Lexus Hybrid и веднага ще оцените хармоничната работа на технологиите. Стартирайте автомобила и потеглете на чиста електроенергия в Електрически режим (EV). В този момент вашият Lexus не използва гориво и не генерира вредни емисии. Това ще продължи да се случва при нормално градско движение или при потегляне и спиране в натоварен трафик.

При ускорение, електромотора осигурява изключителна мощност, а в допълнение се включва и бензиновият двигател. Вие не трябва да мислите нищо за това съчетаване на мощностите - модерната системе Lexus Hybrid Drive само управлява процесите и избира оптималния баланс между двата двигателя.

ИНТЕЛИГЕНТНА ЕНЕРГИЯ

Дори намаляването на скоростта се случва интелигентно. Системата използва функция, наречена Регенеративно спиране, която улавя кенетичната енергия, която генерирате при спиране, използвайки я за зареждане на хибридната батерия. Никога няма да ви се наложи да зареждате вашият хибриден Lexus в електропреносната мрежа, батерията се зарежда сама, докато шофирате.

LEXUS HYBRID
ЩЕ ПРОМЕНИ ЖИВОТА ВИ

Съвместната работа на бензинов двигател и електромотор изразходва значително по-малко количество гориво и CO2 емисии. Ще използвате плавния бензинов двигател при по-висока скорост, което прави общия разход на гориво наистина впечатляващ.

А когато се придвижвате само на електромотор при ниска скорост, емисиите са сведени до нула. Изтънченият Lexus Hybrid е интелигентен избор, който позволява да се насладите на максимален лукс при минимален ефект върху околната среда.

ИЗБЕРЕТЕ ВАШИЯ ХИБРИДЕН АВТОМОБИЛ

ОТ УСКОРЯВАЩА ПУЛСА МОЩ ДО РАЗКОШЕН И ПРОСТОРЕН ЛУКС, LEXUS ПРЕДЛАГА ЕДИНСТВЕНАТА В СВЕТА ПЪЛНА ГАМА ОТ ХИБРИДНИ АВТОМОБИЛИ. ЗАВИДНИЯТ ИЗБОР Е ВАШ.

СОРТИРАЙ ПО:
Всички
Компактни автомобили & седани
Crossovers

НЯМА РЕЗУЛТАТИ

Няма автомобили, които да отговарят на вашето търсене. Моля разширете обхвата на търсенето.

CT

CT

НЕАНГАЖИРАЩ ЛУКС

Шофирайте първият в света компактен пълнохибриден хечбек, който се предлага и в динамичната
F SPORT версия.

IS

IS

ОТЛИЧИТЕЛЕН СПОРТЕН СЕДАН

Съчетание от елегантност и спортен динамизъм, IS предлага съвършен баланс от луксозен комфорт и впечатляваща динамика.

2017 Lexus GS 450h F SPORT Home Range Exterior 460 480

GS

МОЩНА ПРОМЯНА

GS съчетава смел и динамичен дизайн, прецизно управление, иновативни технологии и просторен, модернистичен интериор.

2017 Lexus LS 600h F SPORT Home Range Exterior 460 480

LS

ЛУКСОЗНА ДИНАМИКА

Мощно представяне, безкомпромисни линии и върховна изтънченост - LS поставя нови правила в луксозните лимузини.

RX MY 16

RX

АГРЕСИВНА ИЗТЪНЧЕНОСТ

Революционният RX осигурява динамика, щедро пространство и изключителна ефективност

2017 Lexus NX 300h Home Range Exterior

NX

КРОСОУВЪРЪТ ПИОНЕР

Открийте удивителният урбанистичен дизайн, предоставящ място за комфортно пътуване на до 5 човека с техния багаж, съчетан с изключително икономично хибридно задвижване.

2017 Lexus RC 300h F SPORT Home Range Exterior 460 480

RC

ВДЪХНОВЯВАЩА ДИНАМИКА

С ексклузивния и ръчно ушит спортен волан в ръцете ви, RC ще ви предостави вълнуващо ускорение и спиращи дъха управление и динамична устойчивост.

За да предоставим най-доброто онлайн Lexus преживяване, ние и наши подбрани партньори използваме бисквитки за нашия уебсайт. Ако продължите без да променяте настройки считаме, че сте съгласни да получавате бисквитките от уебсайта на Lexus.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ