ВИНАГИ ГОТОВИ

САМОЗАРЕЖДАЩИ СЕ ХИБРИДИ LEXUS

Екосъобразна ефективност. Неусетно управление. Безкомпромисна динамика.

САМОЗАРЕЖДАЩИ СЕ ХИБРИДИ LEXUS

Градим свят без компромиси. Съчетавайки въображение с ефективност, хибридните задвижвания на Lexus винаги ще предлагат динамиката, която очаквате, по по-интелигентен начин от дизеловите конкурентни предложения. Технологията, от своя страна, се поднася обвита в майсторски изработен от занаятчии Takumi лукс, който гарантира спокойствие в купето и удоволствие от шофиране. Lexus хибрид: без зареждане, без усложнения, без компромис.

2017 lexus hybrid range
2017 lexus hybrid portrait is driving the future

LEXUS ХИБРИД

НАЙ-ЛЮБИМИЯ ЛУКСОЗЕН ХИБРИД В СВЕТА

Ние сме пионери и използвайки нашия опит в комбинирането на електромоторите и бензиновите двигатели в хибридната технология още от 2004, който предоставя интелигентна ефективност и очакваното от Lexus преживяване зад волана.

Винаги търсим нови начини да градим бъдещето и нашата нестихваща любов към иновациите е причината да разполагаме с най-широката гама хибриди от всички производители на луксозни автомобили, с над един милион продадени Lexus хибриди в света.

Открийте предимствата на Lexus хибрид по-долу и научете защо толкова много водачи направиха този интелигентен избор.

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ГАМАТА

От луксозен компактен хибрид, динамичен седан или поразяващ SUV, ние разполагаме с най-богатата хибридна гама от всички луксозни производители, винаги готови да отговорим на нуждите на клиента. Открийте Lexus хибрид, който отговаря на вашия стил.

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С LEXUS MULTI STAGE ХИБРИД

В света на пионерите, Lexus определено е лидер. Нашата история за предизвикване на очакванията води иновацията с несравними темпове. Ексклузивно задвижваните LS 500h и LC 500h говорят сами за себе си.

 • 2017 lexus hybrid portrait lc ready to pioneer

  ХИБРИДНА ИНОВАЦИЯ

  ВИНАГИ ГОТОВИ ЗА ИНОВАЦИИ

  Задвижвани от нашата уникална Multi Stage Hybrid система - единствено по рода си хибридно решение от Lexus и създадено в духа на иновациите - ние отвеждаме хибридната динамика на следващо ниво.

  По-бърза смяна, прецизен контрол, мигновена реакция и спираща дъха динамика - всичко това е стандарт за трансмисията с 10 предавки, която разполага с 4-степенна автоматична скоростна кутия.

  Резултатът е безпрецедентна динамика от хибридно задвижване, съчетано с несравним лукс, ефективност и сведено до минимум влияние върху околната среда.

 • 2017 lexus hybrid portrait lc ready to perform

  ХИБРИДНАТА ДИНАМИКА

  ВИНАГИ ГОТОВИ ЗА ДИНАМИЧНО ШОФИРАНЕ

  Спортното купе LC 500h и флагмана LS 500h се задвижват от първата в света Multi Stage Hybrid технология.

  Тази иновация в динамиката е уникална за хибридните автомобили Lexus, осигурявайки мигновена мощ, когато се нуждаете нея. Открийте значително подобреното изживяване и предизвикайте вашите очаквания.

ПРИТЕЖАНИЕ НА ХИБРИД

Моят Lexus

Хибридите не са изключение в отличеното с множество награди легендарно обслужване, на което притежателите на Lexus се наслаждават. Управлявайте различни аспекти на притежанието на вашия Lexus онлайн с Моят Lexus

Моят Lexus

Въпреки модерните технологии, хибридните автомобили Lexus са изключително безпроблемни за поддръжка. Няма разлика в стойността или в сложността на поддръжката на хибрид.

Надеждност

Нашите хибридни задвижвания са също толкова надеждни като конвенционалните, а с технологията за самозареждане няма риск да останете без заряд в батерията.

Сервизиране

Сервизирането на вашия Lexus хибрид е елементарно с нашия Hybrid Health Check, което част от стандартната поддръжка.

Гаранция

Вашата хибридна батерия се покрива от 6 годишна гаранция и 4 години безплатна грижа с всеки Hybrid Health Check.

Финансиране

Наслаждавайте се на предимствата на гъвките финансови предложения за нашите хибриди.

Next steps