СОРТИРАЙ ПО:
Всички
Компактни автомобили & седани

НЯМА РЕЗУЛТАТИ

Няма автомобили, които да отговарят на вашето търсене. Моля разширете обхвата на търсенето.

concept cars

КОНЦЕПТУАЛНИ
АВТОМОБИЛИ

Концептуалните автомобили на Lexus ни позволяват да надникнем в бъдещото развитие на дизайна.

main menu lexus brand

ИНОВАЦИЯ
В ДИЗАЙНА

Тук можете да разгледате някои от най-поразителните ни дизайнерски идеи и концепти.

hybrid cars

ХИБРИДНИ
АВТОМОБИЛИ

Има много видове хибридни автомобили, но те всички имат една обща черта.

lexus service

LEXUS
УСЛУГИ

Намерете най-близкия до Вас център за услуги на Lexus

НОВИЯ RX

НА АВТОМОБИЛНОТО ИЗЛОЖЕНИЕ ВЪВ ФРАНКФУРТ 2015 СЕ СЪСТОЯ ЕВРОПЕЙСКАТА ПРЕМИЕРА НА НОВИЯТ RX – НАЙ-ПРОДАВАНИЯ МОДЕЛ НА МАРКАТА В 26-ГОДИШНАТА Й ИСТОРИЯ, С ПРОДАЖБИ, НАДХВЪРЛЯЩИ 2,2 МИЛИОНА БРОЯ – RX ПРЕДСТАВЛЯВА ВСЕКИ ТРИ ОТ ДЕСЕТ ПРОДАДЕНИ АВТОМОБИЛА LEXUS В СВЕТА.

ВЪЛНУВАЩ ДИЗАЙН

Новият RX превзема сцената на Автомобилното изложение във Франкфурт 2015. Най-агресивният Lexus, създаван някога в нашите дизайнерски студиа съчетава изтънчени линии и детайли, които представят смелата еволюция в дизайна на модела. Новият RX споделя дизайнерският език на останалите модели от гамата на Lexus.

ВЪРХОВИ ТЕХНОЛОГИИ

Отвътре RX предлага несравним изтънчен лукс като стандартно оборудване. Дори въздухът в купето е подобрен от спечелилата множество награди технология за пречистване на въздуха Nanoe®. Нивата на безопасност са преминали на още по-високо ниво с Lexus Safety System +. Системата разполага с милиметров радар и камера, които в комбинация предвиждат потенциални опасности пред автомобила.

ГЛЕДАЙТЕ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА
НА LEXUS

НОВОТО ПРЕЖИВЯВАНЕ
ЗА ВИТРУАЛНА РЕАЛНОСТ НА RX

ЩАНДА НА LEXUS ВЪВ ФРАНКФУРТ ПРЕДСТАВЯ ПРЕЖИВЯВАНЕТО „RX ВИРТУАЛНА РЕАЛНОСТ“, ВЪЗМОЖНО БЛАГОДАРЕНИЕ НА OCULUS RIFT. МОЖЕ ДА СВАЛИТЕ АПЛИКАЦИЯТА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН ИЛИ ТАБЛЕТ.

НОВИЯТ ДИНАМИЧЕН GS

ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА НОВИЯ GS 200t. НОВОТО ЗАДВИЖВАНЕ В ГАМАТА НА GS ПРЕДСТАВЛЯВА 2.0-ЛИТРОВ ТУРБО-БЕНЗИНОВ ДВИГАТЕЛ С 8-СТЕПЕННА АВТОМАТИЧНА ТРАНСМИСИЯ. ГАМАТА НА GS Е ПОЛУЧИЛА РЕВИЗИРАНА ПРЕДНА ЧАСТ И BI-LED ПРЕДНИ СВЕТЛИНИ КАТО СТАНДАРТНО ОБОРУДВАНЕ.

НОВИТЕ CT И IS SPORT

СПОРТНИТЕ КАЧЕСТВА НА CT И IS СА ПОДЧЕРТАНИ ОТ НОВОТО НИВО SPORT. И ДВАВТА МОДЕЛА ПРЕДЛАГАТ СПОРТЕН ДИЗАЙН И ДИНАМИЧНА ВИЗИЯ.

За да предоставим най-доброто онлайн Lexus преживяване, ние и наши подбрани партньори използваме бисквитки за нашия уебсайт. Ако продължите без да променяте настройки считаме, че сте съгласни да получавате бисквитките от уебсайта на Lexus.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ