lexus make your mark hero

LEXUS НОВИНИ

MAKE YOUR MARK

Lexus обяви креативно партньорство с отличения с множество награди продуцент Марк Ронсън за премиерата на новия LC. Този нов автомобил е флагман-купе, което определя нова ера за луксозния бранд с кампания, озаглавена Make Your Mark (от англ:"Оставете вашата следа")
Сътрудничеството с Ронсън е част от амбициите на Lexus да създава удивителни преживявания в сферата на музиката, изкуството и технологиите. То е продължение на кампанията от 2015 "The life RX" (от англ:"Животът RX") с Джъд Лоу, която предложи на присъстващите чрез завладяващо театрално изкуство да имат шанса да седнат зад волана на техния звезден живот.

МАРК РОНСЪН

През следващите шест месеца кампанията Make Your Mark ще даде на потребителите шанс да се докоснат до вълнуващо съдържание и удивителни преживявания

Говорейки за кампанията, Марк Ронсън сподели: "Винаги обичам да работя със партньори, които са иновативни и уникални в и извън студиото. Когато получих предложение от Lexus с концепция за кампанията и видях новия LC, ги почувствах свежи и вълнуващи. Бях привлечен от идеята да използвам музиката, за да вдъхновявам и да създавам преживявания около този автомобил."

LEXUS LC

Дизайнът на купето LC остава забележително близък то този на концептуалния автомобил LF-LC, което прави и двата автомобила носители на наградата EyesOn Design. LC е носителя на развиващата се култура на автомобилите Lexus, която обхваща сътрудничество между дизайнерски и инженерни екипи, за да създаде зашеметяващи автомобили, които надминават всички очаквания.

В коментар за партньорството между Lexus и Марк Ронсън, Изпълнителният директор на Lexus Europe - Ален Ойтенховен заяви: "Марк Ронсън е легендарен музикален продуцент, който стои зад някои от най-големите хитове на десетилетието и не бихме могли да мислим за по-добър партньор за кампанията Make Your Mark. Lexus LC символизира началото на нова ера за Lexus, която цели да създаде по-голяма синергия между инженерството и дизайна. С кой бихме могли да работим по-добре, отколкото с Марк - човек, който е допринесъл значително за света на музиката чрез невероятните си изпълнения и партньорства.