five star hero

LEXUS FIVE STAR SERVICES

ЗАЩОТО ВЯРВАМЕ, ЧЕ ВСЕКИ КЛИЕНТ ЗАСЛУЖАВА СЪВЪРШЕНА ГРИЖА!
Легендарното внимание не само към всеки детайл, но и към всеки клиент, е запазена марка на Lexus. Ние вярваме, че всеки клиент заслужава съвършена грижа. Затова сме горди, че през 2012 Lexus България направи световна премиера на LEXUS 5 STAR SERVICES – петзвезден пакет от 7 луксозни услуги, гарантиращ пълно спокойствие на клиентите на марката, спестявайки им време, нерви и излишни разходи.
LEXUS 6 YEARS | 200 000 KM WARRANTY
Качеството на Lexus e легендарно, а спокойствието на клиентите на марката е гарантирано от комплексната, ненадмината в сегмента гаранция с удължено покритие от 6 години или 200 000 км, включваща дори елементите на окачването, с безплатен заместващ автомобил за неограничено време до приключване на гаранционния ремонт. Важи за всички новозакупени автомобили Lexus, доставени след 01 ноември 2015 от официалния представител на марката в България.
LEXUS 6 YEARS | 100 000 KM FREE HYBRID SERVICE
Собствениците на Lexus хибрид могат да се съсредоточат върху удоволствието от шофирането, защото всички хибридни модели Lexus в България се предлагат с напълно безплатно техническо обслужване за 6 години или 100 000 км. Програмата включва всички резервни части, консумативи и дейности по периодичните сервизни обслужвания на Lexus хибрид през интервал от 1 година или 15 000 км – двигателни и трансмисионни масла, спирачна течност, маслен, въздушен, поленов филтър, запалителни свещи, диагностика и дори 2 комплекта предни и 1 комплект задни спирачни накладки, 3 комплекта пера на чистачки и всички светлини на автомобила! Важи за всички новозакупени хибридни автомобили Lexus, доставени след 01 ноември 2015 от официалния представител на марката в България.
ЕДИНСТВЕНИЯТ АНГАЖИМЕНТ НА СОБСТВЕНИК НА LEXUS ХИБРИД ПРЕЗ ПЪРВИТЕ 6 ГОДИНИ ИЛИ 100 000 КМ Е ДА ЗАРЕЖДА БЕНЗИН И ТЕЧНОСТ ЗА ЧИСТАЧКИ!
10 YEARS FREE HYBRID BATTERY CARE
e революционна програма, която удължава напълно безплатно грижата за хибридната батерия от петата до десетата година, като гарантира на клиентите на Lexus пълно спокойствие за безупречната работа и високата пазарна стойност на техния Lexus хибрид за цели 10 години! Програмата включва 5 последователни, напълно безплатни диагностични теста на хибридната система, придружени от сертификат, всеки от които удължава грижата за хибридната батерия с още 1 година или 15 000 км и осигурява безплатна смяна на батерията при евентуален дефект. Важи за всички новозакупени хибридни автомобили Lexus, доставени след 01 ноември 2015 от официалния представител на марката в България.
LEXUS CONCIERGE SERVICE
е революционна услуга, която осигурява на клиентите на Lexus сервизно обслужване ВРАТА-ДО-ВРАТА и безплатен заместващ автомобил, спестявайки им време, нерви и излишни разходи. При нужда от редовно техническо обслужване, извънредно сервизно обслужване, смяна на гуми и дори годишен технически преглед е достатъчно едно обаждане на 0800 15 111 – националния безплатен телефон на Lexus. В уговореното време безплатно ще вземем Вашия Lexus от дома или офиса Ви, ще се погрижим за него, ще го измием и ще Ви го върнем в безупречно състояние, а междувременно ще разполагате с безплатен заместващ автомобил. Услугата важи за абсолютно всички автомобили Lexus, закупени от официалния представител на марката в България.
LEXUS PREMIUM LEASING
И понеже не само автомобилът, но и неговото финансиране трябва да носят удоволствие, LEXUS PREMIUM LEASING предлага впечатляващо добри и гъвкави условия за финансов и оперативен лизинг. Основните предимства на програмата са ниският годишен лихвен процент 3,93%, гъвкавият период на лизинга от 1 до 6 години, ниската авансова вноска / депозит от 10% и забележително ниските месечни вноски, възможни благодарение на високата остатъчна стойност до 40% за 5 години. Важи за бизнес клиенти при сключване на договор за лизинг на новозакупени автомобили Lexus, доставени от официалния представител на марката в България.
LEXUS INSURANCE SERVICE
Разходите на клиентите на Lexus за застраховка Авто Каско са минимални – с тарифно число едва 3,9% за първата година. При нужда от завеждане на застрахователна щета е достатъчно едно обаждане на 0800 15 111. В уговореното време безплатно ще вземем и върнем Вашия Lexus ВРАТА-ДО-ВРАТА от дома или офиса Ви, за да се погрижим за формалностите, а междувременно ще разполагате с безплатен заместващ автомобил за деня. Важи за всички новозакупени автомобили Lexus в гаранция, доставени от официалния представител на марката в България.
LEXUS FREE ROAD ASSISTANCE
Вероятността автомобил Lexus да получи повреда, която да осуети пътуването Ви, е нищожна, но все пак при нужда от помощ на пътя е достатъчно едно обаждане на 0800 15 111 – денонощния безплатен телефон на Lexus, и ще получите безплатна помощ на пътя в рамките на България или репатриране на Вашия автомобил до най-близкия от от 15-те оторизирани сервиза на Toyota и Lexus в България. Услугата се активира предварително чрез лично получаване на безплатна клиентска карта. Услугата е напълно безплатна за всички автомобили Lexus, закупени от официалния представител на марката в България, без ограничение във възрастта на автомобилите.
Абсолютно всички автомобили Lexus, закупени от официалния представител на марката в България, независимо от възрастта им, могат да използват услугите LEXUS CONCIERGE SERVICE и LEXUS FREE ROAD ASSISTANCE. Достатъчно е едно обаждане на 0800 15 111, денонощния безплатен телефон на Lexus.
В цял свят хората, които имат удоволствието и привилегията да притежават Lexus, са членове на много специален клуб. Клубът на малцината, постигнали съвършенство в личния и професионалния си живот; на хората, които заслужено очакват петзвездна грижа, VIP отношение и безупречно внимание към всеки детайл; на хората, които изискват не просто автомобил, а пълно спокойствие и комплексна 360° услуга за луксозна мобилност; на хората, заслужили своя Lexus!