2017 lexus valerian hero01

LEXUS НАВЛИЗА ВЪВ ФАНТАСТИКАТА С ВАЛЕРИАН И ГРАДА НА ХИЛЯДИТЕ ПЛАНЕТИ

Валериан и Града на хилядите планети е една от най-големите филмови продукции в Европа. И Lexus играе главна роля. За фантастиската на 2017, режисирана от Люк Бесон, креативните екипи създадоха автомобил, който изглежда у дома си в света на Валериан - 700 години напред в бъдещето. Резултатът - Lexus SKYJET.

НАПРЕД КЪМ 2800

Едноместният SKYJET бе представен като част от събитието Lexus в Маями, което представи най-новите ни луксозни продукти и лайфстайл дейности. SKYJET е създаден от екипа на Валериан с амбицията да създаде автомобил, който би могъл да бъде актуален в 28-ти век.

На събитието Lexus Лайфстайл през 2017 в Маями, звездата в лентата Валериан и Градът на хилядите планети - Дейн Дехаан, развълнува света за това какво ги очаква, когато представи реплика на кораба SKYJET
Креативния екип на филма си партнира с нашите дизайнери в Lexus, за да внедрят детайли от съвременния дизайнерски език (може да разпознаете част от тях), като адаптират елементи от текущите модели в създаването на окончателната версия на SKYJET. Финалният дизайн предлага интерпретация на вретеновидната предна решетка на Lexus и характерен дизайн на фаровете, вдъхновени от спортната и аеродинамична форма на иновативния Lexus LC купе 2018.

Когато проектирахме интериора на концептуалния модел, творческият екип на Валериан бе вдъхновен от последните ни разработки в AI (изкуствен интелект) и авангардните HMI (human-to-machine) технологии. Сценарият разказва за въображаема енергийна капсула в бъдещето, създадена на базата на разработките на Lexus в сферата на водородните горивни клетки.

ЕПИЧНИ ПРЕСЛЕДВАНИЯ

В коментар за премиерата, Дейн сподели: "Винаги съм искал да работя с Люк Бесон, защото той наистина се вглежда във всеки детайл в своите филми, като вдъхва живот по най-невероятния начин. Сътрудничеството с Lexus за SKYJET е чудесен пример за това, епичните сцени на Валериан със Skyjet със сигурност ще бъдат един от най-вълнуващите моменти във филма.

Представянето на репликата бе хореографирано с изключително светлинно шоу, преди Дейн да излезе на сцената, за да говори за заснемането на SKYJET и работата на сцена със своята съпруга Кара Делевин и режисьора Люк Бесон.

Коментирайки партньорството, Спирос Фитинос, ръководител на глобалния маркетинг на Lexus, добави: "Когато Люк за пръв път ни разказа за визията си за Валериан стана ясно, че той споделя амбицията ни да надхвърлим обикновените и да създадем невероятни преживявания. Беше вълнуващо предизвикателство да си представим дизайна и технологиите на SKYJET от гледна точка на Lexus. Освен че нашата марка щеше да стане част от една вълнуваща история, трябваше да се наслаждим на вида на нашите дизайнери и инженери, когато им казахме, че могат да работят върху космически кораб! "

Lexus ще осигури множество удивителни преживявания през следващите седем месеца, предназначени да доближат киноманите по света по-близо до Валериан преди премиерата на филма в края на юли 2017 г.

Научете повече за ВАЛЕРИАН И ГРАДА НА ХИЛЯДИТЕ ПЛАНЕТИ на:

НАБЕРЕТЕ СКОРОСТ С ВАЛЕРИАН

Заемащ корените от френската класическа серия графични романи - Валериан и Лаурелин, иновативния писател и режисьор Люк Бесон модернизира тази емблематична творба в епична филмова научнофантастична сага. Валериан (Дейн ДеХаан) и Лаурелин (Кара Делевин) са галактически специални агенти в правителството на човешките територии, натоварени с поддържането на реда в цялата Вселена.

Съгласно директива от командира им (Клайв Оуен), Валериан и Лаурелин започват мисия в космическия град Алфа - все по-разширяващ се метрополис, населен с хиляди видове от четирите краища на Вселената. В центъра на Алфа, градът на хиляди планети, има мистериозна тъмна сила, която заплашва мирното му съществуване, а Валериан и Лаурелин трябва да дадат всичко от себе си, за да идентифицират заплахата и да пазят не само Алфа, но бъдещето на цялата вселена.