СОРТИРАЙ ПО:
Всички
Компактни автомобили & седани

НЯМА РЕЗУЛТАТИ

Няма автомобили, които да отговарят на вашето търсене. Моля разширете обхвата на търсенето.

concept cars

КОНЦЕПТУАЛНИ
АВТОМОБИЛИ

Концептуалните автомобили на Lexus ни позволяват да надникнем в бъдещото развитие на дизайна.

main menu lexus brand

ИНОВАЦИЯ
В ДИЗАЙНА

Тук можете да разгледате някои от най-поразителните ни дизайнерски идеи и концепти.

hybrid cars

ХИБРИДНИ
АВТОМОБИЛИ

Има много видове хибридни автомобили, но те всички имат една обща черта.

lexus service

LEXUS
УСЛУГИ

Намерете най-близкия до Вас център за услуги на Lexus

КАК СЕ СЪЗДАВА ИЗУМИТЕЛЕН АВТОМОБИЛ?

НИЕ В LEXUS РАБОТИМ УПОРИТО И НЕУМОРИМО, ЗА ДА ПРЕКРОИМ ГРАНИЦИТЕ НА ВЪЗМОЖНОТО И ДА ПОСТИГНЕМ ИЗКЛЮЧИТЕЛНОТО. НА КРАТКО: НИЕ ПОСТОЯННО СЕ ЦЕЛИМ В СЪЗДАВАНЕ НА ИЗУМИТЕЛНОТО.

Изумително инженерство и иновативни технологии означава, че автомобилът е в унисон с нуждите на водача. Автомобилите притежават изключителна динамика и мощ, но не и за сметка на заобикалящия ни свят. Изумителен дизайн: автомобилите изглеждат зашеметяващо. Изумително майсторство: качеството на нашите материали и майсторските умения означават, че всеки Lexus е въплъщение на лукса.

Изумителен напредък в технологиите, които създаваме: ние създадохме Lexus Hybrid Drive. Всичко, което правим е съпътствано от ненадмината грижа за клиента, правейки притежаването на Lexus толкова изумително изживяване колкото и самия автомобил.

В Lexus не се спираме пред нищо докато не постигнем изумителното.

LEXUS PROJECTS

ПОРЕДИЦА АМБИЦИОЗНИ ПРОЕКТИ, КОИТО ИЗСЛЕДВАТ СЛОЖНИЯ ХАРАКТЕР И КРАСОТАТА НА ДВИЖЕНИЕТО – НАЧАЛОТО Е ПЪРВИЯТ НИ ПРОЕКТ „СТЪПКИ“ „СТЪПКИ“ Е ИСТОРИЯТА НА ЕДНА ФИГУРА С ОГРОМНИ РАЗМЕРИ, КОЯТО СЕ ДВИЖИ ПРЕЗ ГРАДА В ТЪРСЕНЕ НА НЕЩО СПЕЦИАЛНО.

ДА СЪЗДАДЕШ ИЗУМИТЕЛЕН
АВТОМОБИЛ: LEXUS RX

ВСЕКИ НОВ RX ТРЯБВА ДА СЕ ДОКАЖЕ В СЕРИЯ ОТ НЕВЕРОЯТНИ ТЕСТОВЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ПОНЕ ДВЕ МИНУТИ В СПЕЦИАЛНАТА КАМЕРА НА БУРИТЕ, КОЯТО ПРЕСЪЗДАВА СВИРЕПОСТТА НА ИСТИНСКИ ТАЙФУН.

Lexus подлага всеки нов RX на интензивни тестове, които далеч надхвърлят реалните ситуации, с които автомобилът ще се сблъска по време на живота си. Преди да достигне до клиента, всеки един автомобил се проверява за несъвършенства по повърхността в специален светлинен тунел от майстори техници, които са специално обучени да забелязват разликите между повърхностите на два листа хартия. Също така, всеки автомобил е подложен на симулации на вятър и градушка, както и е бомбардиран с 200 мм дъждовна вода на час в специална камера пресъздаваща тайфун.

За един автомобил да издържи между 2 и 10 минути на теста за бури на Lexus, без да пропусне дори и капчица, е истински подвиг. Обемът от дъжд в специалната камера за бури е около два пъти по-голям от колкото по време на тежък тайфун.

Това кратко видео показва малка част от живота на преследвачите на бури, които са в стихията си когато изпитват тези екстремни атмосферни условия в природата. В галерията по-долу, преследвачът на бури разказва за някои от най-страшните ситуации, в които е попадал, и обяснява какво е усещането да изпиташ лично такива свирепи атмосферни условия.

ДА СЪЗДАДЕШ ИЗУМИТЕЛЕН АВТОМОБИЛ: LEXUS GS

GS F SPORT E ОБОРУДВАН СЪС СИСТЕМАТА LEXUS DYNAMIC HANDLING ЗА ИНДИВИДУАЛЕН КОНТРОЛ НА ЧЕТИРИТЕ КОЛЕЛА, КОЯТО ОСИГУРЯВА СТАБИЛНО И ВЪЛНУВАЩО ПЪТНО ПОВЕДЕНИЕ, И ИМА ИНТЕРЕСНИ ОБЩИ ЧЕРТИ С ГМУРКАНЕТО.

В краткото видео горе, жената гмуркач и авторка на книгата "Един дъх" Емма Фарел разказва как тя преодолява естественото желание на тялото й да си поеме въздух, докато редакторът на Lexus Magazine, Дъг Кокс, обяснява как силите необходими за преодоляване на интуитивните нужди са вложени при проектирането на системата Lexus Dynamic Handling.

Новата система, вградена за първи път в новия GS F SPORT, интегрира и адаптира няколко системи за контрол на завиване и динамично управление, за да достави едно наистина вълнуващо пътно поведение. Също така, за първи път се съчетават система за динамично управление и технология за хибридно задвижване.

При скорост над 80 км/ч задните колела завиват до 2 градуса в посока еднаква на предните колела, за да се повиши отзивчивостта на автомобила при завиване. При скорост под 80 км/ч, задните колела завиват в посока обратна на предните. Това може да звучи неестествено, но в действителност допринася за изключителнен контрол и прецизност, подсилени от безопасност и стабилност.

В снимките по-долу, авторът Фред Байл споеделя кадри от подводния свят, който е посещавал. През целия си живот, той е изпитвал границите на възможностите на човешкото тяло като гмуркач и морски фотограф.

За да предоставим най-доброто онлайн Lexus преживяване, ние и наши подбрани партньори използваме бисквитки за нашия уебсайт. Ако продължите без да променяте настройки считаме, че сте съгласни да получавате бисквитките от уебсайта на Lexus.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ