СОРТИРАЙ ПО:
Всички
Компактни автомобили & седани

НЯМА РЕЗУЛТАТИ

Няма автомобили, които да отговарят на вашето търсене. Моля разширете обхвата на търсенето.

concept cars

КОНЦЕПТУАЛНИ
АВТОМОБИЛИ

Концептуалните автомобили на Lexus ни позволяват да надникнем в бъдещото развитие на дизайна.

main menu lexus brand

ИНОВАЦИЯ
В ДИЗАЙНА

Тук можете да разгледате някои от най-поразителните ни дизайнерски идеи и концепти.

hybrid cars

ХИБРИДНИ
АВТОМОБИЛИ

Има много видове хибридни автомобили, но те всички имат една обща черта.

lexus service

LEXUS
УСЛУГИ

Намерете най-близкия до Вас център за услуги на Lexus

КОНЦЕПЦИЯТА LEXUS UX

НАШИЯТ НОВ КОНЦЕПТУАЛЕН АВТОМОБИЛ НАПРАВИ СВЕТОВНАТА СИ
ПРЕМИЕРА НА АВТОМОБИЛНОТО ИЗЛОЖЕНИЕ В ПАРИЖ 2016.

Представихме нашия нов концептуален автомобил - Lexus UX, по време на Автомобилното изложение в Париж 2016. Създаден в Европейския Дизайнерски Център на Lexus, този автомобил е проектиран да привлече прогресивните градски хора, живеещи във все по-свързана среда.

Lexus UX Concept използва имагинерни технологии, които създават необикновенно преживяване зад волана, а същевременно интериорът съчетава традиционните за марката върхово качество на изработка и иновативни технологии за производство. Пресконференцията на Lexus ще се състои на 29 септември, 13:30ч CET, на щанда на Lexus в зала 4. Пресконференцията на Lexus се състоя на 29 септември. Ако сте я пропуснали, може да гледате повторението по-долу.

СМЕЛИЯТ ДИЗАЙН НА КОНЦЕПЦИЯТА UX Е СЪЧЕТАН С БОГАТИ НА ВЪОБРАЖЕНИЕ, ИНОВАТИВНИ ТЕХНОЛОГИИ, КОИТО ОБГРЪЩАТ ПЪТНИЦИТЕ
С ВЪЛНУВАЩИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ

Всички HMI (Human-machine interface) технологии са създадени да предоставят триизмерно преживяване зад волана за градските хора, които живеят в все по-свързана и иновативна заобикаляща среда.

Инструменталното табло на водача разполага с прозрачен глобус, плаващ като холограма, в която е поднесена комбинация от аналогова и дигитална информация чрез функционален и същевременно неочакван потребителски интерфейс. Централната конзола е изградена от ясно изразена, фрагментирана кристална структура, в която е интегриран холограмен дисплей за климатичната система и инфотейнмънт информация, видима за водача и пътника на предната седалка.

Най-модерните и иновативни електро-технологии са представени и в новата концепция UX. Те включват електрохроматични прозорци и странични огледала, заменени от електронни дисплеи, далеч по-тънки от стандартните. Всички бутони за управление са чувствителни на допир и разположени под прозрачни декоративни елементи.

И накрая, елегантният мотив в А-колоната е имплементиран в ново аудио преживяване за по-младите Lexus клиенти – демонтируем саундбар, вграден в таблото пред пасажера.

НАШЕТО ЖЕЛАНИЕ БЕ ДИЗАЙНЕРИТЕ ДА СЪЗДАДАТ НОВ ВИД КОМПАКТЕН КРОСОУВЪР; АВТОМОБИЛ, КОЙТО МОЖЕ ДА СЪЗДАДЕ НЕЩО УНИКАЛНО ОТ ПОТРЕБИТЕЛСКА ГЛЕДНА ТОЧКА – ИНОВАТИВНО, ТРИИЗМЕРНО, ИЗЦЯЛО ПОГЛЪЩАЩО ПОТРЕБИТЕЛСКО ИЗЖИВЯВАНЕ.

Стефан Расмусен, Дизайнер в Европейския Дизайнерски Център ED2

За да предоставим най-доброто онлайн Lexus преживяване, ние и наши подбрани партньори използваме бисквитки за нашия уебсайт. Ако продължите без да променяте настройки считаме, че сте съгласни да получавате бисквитките от уебсайта на Lexus.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ