СОРТИРАЙ ПО:
Всички
Компактни автомобили & седани

НЯМА РЕЗУЛТАТИ

Няма автомобили, които да отговарят на вашето търсене. Моля разширете обхвата на търсенето.

concept cars

КОНЦЕПТУАЛНИ
АВТОМОБИЛИ

Концептуалните автомобили на Lexus ни позволяват да надникнем в бъдещото развитие на дизайна.

main menu lexus brand

ИНОВАЦИЯ
В ДИЗАЙНА

Тук можете да разгледате някои от най-поразителните ни дизайнерски идеи и концепти.

hybrid cars

ХИБРИДНИ
АВТОМОБИЛИ

Има много видове хибридни автомобили, но те всички имат една обща черта.

lexus service

LEXUS
УСЛУГИ

Намерете най-близкия до Вас център за услуги на Lexus

LEXUS ПРЕДСТАВЯ КОНЦЕПТУАЛНИЯ ФЛАГМАН LS+ С ПОГЛЕД КЪМ БЪДЕЩИТЕ ТЕХНОЛОГИИ ЗА АВТОНОМНО ШОФИРАНЕ
ПРЕЗ 2020

LEXUS ПРЕДСТАВЯ ПРЕД СВЕТА СПОСОБНИЯ НА АВТОНОМНО ПРИДВИЖВАНЕ КОНЦЕПТУАЛЕН LS+ ПО ВРЕМЕ НА 45-ТО АВТОМОБИЛНО ИЗЛОЖЕНИЕ В ТОКИО 2017 *1.

Целейки се в постигането на свят без жертви по пътищата, Lexus активно внедрява иновативни технологии, базирани на Интегрираната концепция за управление на безопасността *2. И за да могат всички да се наслаждават на плавното и безопасно шофиране, както и удоволствието, което то доставя, Lexus разработва изцяло автоматизирани технологии за движение.

Целта е тя да бъде приложена в реалния свят между 2020 и 2025, като част от технологиите “Urban Teammate”.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА КОНЦЕПЦИЯТА LS+

Концепцията LS+, оборудван с най-съвременните технологии, индикира посоката на бъдещото развитие на флагмана LS. С модерния си, изчистен стайлинг и технологии за автономно шофиране, които са предвидени за въвеждане през 2020, концепцията LS+ бе разработена, за да материализира визията на Lexus за бъдещето.

МОДЕРЕН И ИЗЧИСТЕН СТАЙЛИНГ, ПРЕДСТАВЯЩ БЪДЕЩАТА ВИЗИЯ НА ФЛАГМАНА LEXUS LS

Като концептуален автомобил, който подсказва бъдещата визия на LS, концепцията LS+ представя върховите постижения като флагман и индикира посоката на следващото поколение дизайн на Lexus, основан на дизайнерската философия ‘L-finesse’ *3.

В допълнение към смелото развитие на дизайна на характерната вретеновидна решетка, в съчетание големия въздуховод, който подобрява охлаждането и допринася за по-добра аеродинамика, отличителната визия на Lexus е изразена в LS+ чрез частично лазерните предни и задни светлини, както и електронните странични огледала.

НАЙ-МОДЕРНИТЕ АВТОМАТИЗИРАНИ ТЕХНОЛОГИИ ЗА ШОФИРАНЕ, ПОДКРЕПЕНИ ОТ ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ

Lexus преследва свят, в който всички хора могат да се наслаждават на безопасна, плавна и необвързана мобилност чрез автоматизирани технологии за придвижване. По-конкретно, те желаят да изпълнят автоматизирано шофиране от влизането до излизането от магистралата чрез автоматизираните технологии „Highway Teammate”, които са интегрирани в концепцията LS+ и ще направят своята премиера около 2020 година. По автомобилните пътища, които разполагат с необходимата маркировка и обозначения, работата и коректната преценка на онборд системите спрямо текущия трафик, тези технологии вече могат да изпълняват автоматизирано включване, преминаване на ленти и излизане, както и да поддържат движение в пътна лента на съответна дистанция от обграждащите автомобили.

Концептуалният LS+ може да обменя данни с информационни центрове, за да обновява софтуер, позволявайки добавяйки нови функционалности. Междувременно, Изкуственият интелект (AI) получава данни от главен център, който съдържа информация за пътища и прилежащи зони, гарантирайки висока степен на автономно шофиране. Автомобилът, който може да се развива заедно със своя собственик, представя новя ера в развитието на автомобилите, в която хората могат да бъдат емоционално обвързани с тях.

*1 – 45-тото Автомобилно изложение в Токио 2017 се провежда в Tokyo Big Sight на краибрежната зона на града от 25 октомври до 5 ноември; 25 и 26 октомври са прес дни; 26 октомври е със специални покани, а на 27 е официалното откриване; дните за свободно посещение са от 28 октомври до 5 ноември.

*2 – концепцията за интегриране на технологии за безопасност в автомобила и по-модерни системи за асистенция на водача във всички пътни ситуации

*3 – L-finesse е оригиналната дизайнерска философия на Lexus, базирана на концепциите “leading-edge” и “finesse”. Тя цели да създаде нови ценности, хармонизирайки на пръв поглед несъответстващи елементи чрез подхода “YET”.

За да предоставим най-доброто онлайн Lexus преживяване, ние и наши подбрани партньори използваме бисквитки за нашия уебсайт. Ако продължите без да променяте настройки считаме, че сте съгласни да получавате бисквитките от уебсайта на Lexus.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ