СОРТИРАЙ ПО:
Всички
Компактни автомобили & седани

НЯМА РЕЗУЛТАТИ

Няма автомобили, които да отговарят на вашето търсене. Моля разширете обхвата на търсенето.

concept cars

КОНЦЕПТУАЛНИ
АВТОМОБИЛИ

Концептуалните автомобили на Lexus ни позволяват да надникнем в бъдещото развитие на дизайна.

main menu lexus brand

ИНОВАЦИЯ
В ДИЗАЙНА

Тук можете да разгледате някои от най-поразителните ни дизайнерски идеи и концепти.

hybrid cars

ХИБРИДНИ
АВТОМОБИЛИ

Има много видове хибридни автомобили, но те всички имат една обща черта.

lexus service

LEXUS
УСЛУГИ

Намерете най-близкия до Вас център за услуги на Lexus

LF-NX ТУРБО

СВЕТОВНА ПРЕМИЕРА НА НОВИЯ LF-NX ТУРБО ПО ВРЕМЕ НА АВТОМОБИЛНОТО ИЗЛОЖЕНИЕ В ТОКИО 2013

Турбо версията на компактния кросоувър LF-NX концепт ще бъде изложен на 43-тото Автомобилно изложение в Токио от 20 ноември до 1 декември 2013. LF-NX концепт, който направи своя дебют по време на Автомобилното изложение във Франкфурт 2013. Той е оборудван с изцяло нов 2.0 литров турбо бензинов двигател, който предлага изключителна динамика и екологични показатели.

По-ниският център на гравитация, подчертан от предния долен спойлер, дава на турбо модела по-спорна визия. Вътре, новата система Remote Touch със сензорни команди осигурява иновативна и достъпна функционалност, която е уникална за Lexus.

LF NX cutout 960 001

ОТЧЕТЛИВО LEXUS

НЕВ LF-NX ТУРБО

LF NX cutout 960 003

СВЕТОВНА ПРЕМИЕРА НА НОВИЯ LF-NX ТУРБО ПО ВРЕМЕ НА АВТОМОБИЛНОТО ИЗЛОЖЕНИЕ В ТОКИО 2013

Нов средно голям концептуален кросоувър на Lexus – LF-NX, дебютира на автомобилното изложение във Франкфурт 2013 (IAA). Концепцията цели да проучи потенциала за средно голям кросоувър в моделната гама на Lexus.

Затвърждавайки водещата позиция на Lexus в технологията на пълното хибридно задвижване, концепцията LF-NX използва нов вариант на системата за хибридно задвижване на Lexus, настроена за динамиката на SUV.

Със своя ясно отличителен и силно изваян дизайн, екстериорът на концепцията LF-NX отразява следващата еволюция на дизайнерския език L-finesse на Lexus.

Предната част е доминирана от въздействаща интерпретация на вретеновидната решетка на Lexus, изключително изразителни фарове с независими светодиодни (LED) дневни светлини, както и уникален ъглов дизайн, който разделя бронята от предния калник чрез агресивен вертикален прорез.

В профил се виждат мускулестите арки на калниците с предпазното черно покритие, което е типично за един градски кросоувър.

in article 03

Над изразената средна линия с форма на диамант класическият за Lexus профил на прозорците и рязко спускащата се врата на багажника създават стремителния силует на атлетично купе.

in article 04

Задната част разполага с ясно очертани светлини. Те са оформени да насочват светлина надолу по цялата дълбочина на бронята, създавайки остър, аеродинамичен ръб на автомобила, който отразява извивките по предния калник.

Концепцията Lexus LF-NX е боядисана в нов екстериорен цвят Brushed Metal Silver, който създава поразителното впечатление, че каросерията е изваяна от единично парче солиден метал.

Интериорът отразява изключително оформения екстериор на LF-NX със смели, мощни извивки, създавайки ориентиран към водача кокпит, който е невероятно ергономичен.

Като продължение на ориентираната към хората дизайнерска концепция L-finesse, салонът използва идеалния формат на таблото – горна зона за визуализация и долна зона за управление, усъвършенстван в поколения успешни модели на Lexus.

Това позволява интуитивно взаимодействие с технологиите от следващо поколение на автомобила, които включват сензорни електростатични превключватели и нов дизайн на интерфейса Remote Touch (RTI) с тъчпад. Затвърждавайки целите на концепцията LF-NX да бъде кросоувър от премиум класа, силата и изтънчеността на металните повърхности в интериора се допълват от кожена тапицерия в цвят Sunrise Yellow / Black с контрастиращи шевове, както и модерно синьо осветление на приборите.

За да предоставим най-доброто онлайн Lexus преживяване, ние и наши подбрани партньори използваме бисквитки за нашия уебсайт. Ако продължите без да променяте настройки считаме, че сте съгласни да получавате бисквитките от уебсайта на Lexus.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ