СОРТИРАЙ ПО:
Всички
Компактни автомобили & седани

НЯМА РЕЗУЛТАТИ

Няма автомобили, които да отговарят на вашето търсене. Моля разширете обхвата на търсенето.

concept cars

КОНЦЕПТУАЛНИ
АВТОМОБИЛИ

Концептуалните автомобили на Lexus ни позволяват да надникнем в бъдещото развитие на дизайна.

main menu lexus brand

ИНОВАЦИЯ
В ДИЗАЙНА

Тук можете да разгледате някои от най-поразителните ни дизайнерски идеи и концепти.

hybrid cars

ХИБРИДНИ
АВТОМОБИЛИ

Има много видове хибридни автомобили, но те всички имат една обща черта.

lexus service

LEXUS
УСЛУГИ

Намерете най-близкия до Вас център за услуги на Lexus

КУПЕ ОТ БЪДЕЩЕТО

АВАНГАРДНА КРАСОТА В ЧЕТИРИМЕСТНО СПОРТНО КУПЕ.

Представен на Северноамериканското международно автомобилно изложение през януари 2012, нашият концепт LF-LC впечатли целия свят. Спортен и агресивен, LF-LC е манифест на идеята за Авангардна красота на дизайнерите и също така спечели Наградата за дизайн в категорията за концептуални автомобили на автомобилното изложение.

вълна от модели на Lexus. Създаден в нашето студио "Calty Studios" в Калифорния, LF-LC представя визията на едно бъдещо спортно купе с смел дизайн на традиционната за Lexus вретеновидна решетка и забележителни LED светлини за движение през деня.

LF LC cutout 960 001

В МОМЕНТА СМЕ СВИДЕТЕЛИ НА НАЙ-ГОЛЯМАТА ПРОМЯНА В ИСТОРИЯТА НА LEXUS - ВДЪХНОВЕНА ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ НА ОТЛИЧИТЕЛЕН ДИЗАЙН.

Карл Шлихт , Генерален мениджър, Дивизия на Lexus за продуктово и маркетингово планиране, Януари 2012

СЪВРЕМЕННИ МАТЕРИАЛИ И ТЕХНОЛОГИИ

LF LC cutout 960 002

НА ФОКУС В КОНЦЕПТА LF-LC СА ИНОВАТИВНИТЕ МАТЕРИАЛИ И ТЕХНОЛОГИИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО КРАБОН И ПОСЛЕДНО ПОКОЛЕНИЕ НА ХИБРИДНОТО ЗАДВИЖВАНЕ.

Advanced Lexus Hybrid Drive се състои от мощен и ефективен бензинов двигател, работещ по цикъла на Аткинсън, който е свързан с високоенергийна батерия. Комбинираната мощност на системата е 372 кВт (500 к.с.). Това превръща LF-LC в най-мощния хибрид на Lexus.

Стъкленият покрив на автомобила включва и олекотена опорна греда, а вътре водачът е обграден от вдлъбнати странични панели и високоразположена централна конзола.

Оперирането на двата 12.3" LCD екрана става лесно със системата Remote Touch. Въвеждането на информация става с помоща на прибиращ се сензорен екран на централната конзола, чрез който, също така, се контролира аудиосистемата, климатичната система и навигацията.

Чрез подобни сензорни екрани на вратите се оперират прозорците, огледалата, настройките на седалките и личните настройки на водача.

За да предоставим най-доброто онлайн Lexus преживяване, ние и наши подбрани партньори използваме бисквитки за нашия уебсайт. Ако продължите без да променяте настройки считаме, че сте съгласни да получавате бисквитките от уебсайта на Lexus.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ