RX НОВИЯТ
ТОЙ Е ДЪРЗЪК. ТОЙ Е ИЗТЪНЧЕН. И ОПРЕДЕЛЕНО ЛУКСОЗЕН. НО ТОВА СА САМО ДУМИ. А ДУМИТЕ НЕ МОГАТ ДА ОПИШАТ НАЧИНА, ПО КОЙТО НОВИЯТ RX ЩЕ ВИ НАКАРА ДА СЕ ПОЧУВСТВАТЕ.
НОВИЯТ RX

МУСКУЛЕСТА
ВЪНШНОСТ

Зашеметяващ е, нали? Ексклузивната вретеновидна предна решетка с хромирани акценти създава незабравимо първо впечатление. Сега почакайте, докато видите новия RX в детайли. Ще останете без дъх.

НОВИЯТ RX

ИЗТЪНЧЕНИ
СВЕТЛИНИ

Тройните LED светодиодни фарове с "L"-образна форма и иновативните фарове за мъгла придават динамичната визия на автомобила. Погледнете отблизо и ще видите, че фаровете са подчертани от светодиодни автоматични дневни светлини и уникални светодиодни, “изливащи се” пътепоказатели.

НОВИЯТ RX

СПОРТЕН ДИЗАЙН
НА КОЛЕЛАТА

Дори 20-инчовите колела с 5 лъча допринасят за тръпката от притежание на новия RX. Те позволяват опция за поставяне на вложки в различни цветове според вашия индивидуален стил.

НОВИЯТ RX

“ПРЕЛИВАЩ”
ПОКРИВ

Разгледайте новия RX от всички перспективи. Всяка една от тях е не по-малко завладяваща. Притъмнените задни колони създават преливаща илюзия, а дръзките обемни задни светлини завършват хармонично изяществото на автомобила.

НОВИЯТ RX

ПАНОРАМЕН
ПОКРИВ

Елегантният и отваряем покрив е поредния комлимент за всички пътници в автомобила. Подвижния преден стъклен панел гарантира истинската наслада от шофиране.

НОВИЯТ RX

БЕЗКОНТАКТНО ОТВАРЯНЕ
НА БАГАЖНИКА

Задръжте ръката си върху емблемата Lexus на задния капак и вижте как системата Smart Power Tailgate безшумно я отваря.

НОВИЯТ RX

ЕЛЕКТРОУПРАВЛЯЕМИ
СЕДАЛКИ

Електроуправляемите чрез бутон отопляеми седалки и допълнителното място за крака и глава правят новия RX изключително привлекателен.

НОВИЯТ RX

КОМФОРТ И
БЕЗОПАСНОСТ

Качеството на въздуха в купето на новия RX е усъвършенствано благодарение на спечелилата множество награди Nanoe® технология. Нивата на безопасност са още по-високи благодарение на пакета системи Lexus Safety System +, които използват милиметров-вълнов радар и камера, която разпознава опасностите на пътя.

НОВИЯТ RX

СЪВРЕМЕННА МАЙСТОРСКА
ИЗРАБОТКА

12.3-инчов централен дисплей. Remote Touch система. Чашкодържател с регулируема дълбочина и wireless зарядно за телефон. Всичко това, изработено от най-висококачествените материали.

НОВИЯТ RX

СЕЛЕКТОР ЗА ИЗБОР НА
РЕЖИМ НА ШОФИРАНЕ

Инструментите в новия RX са съчетание от неповторима технология и дизайн. Мулти-информационният дисплей е свързан със селектора за избор на режим на шофиране, което позволява да персонализирате инструменталното табло спрямо своето настроение.

НОВИЯТ RX

РАЗКОШНА
ТАПИЦЕРИЯ

Дори сядането в новия RX е нещо специално. Комфортният интериор е изкусително изпълнен с прецизни шевове на седалките и дръжките на вратите.

НОВИЯТ RX

ПРЕЦИЗНО
УПРАВЛЕНИЕ

Под изваяния екстериор на новия RX се намира внушителна съвкупност от изискано инженерно съвършенство. Комбинацията от повече мощ и впечатляващо управление ще инициират трескави сърдечни ритми, а видимо всеки детайл е проектиран с крайната цел да бъдете приятно изненадан.

НОВИЯТ RX

МОЩНОСТ И
ЕФЕКТИВНОСТ

Всички двигатели в RX са проектирани да бъдат плавни, мощни и ефективни. Както бензиновите двигатели, така и хибридната технология осигуряват забележителна динамика с изключителна икономия на гориво и ниски СО2 емисии, започващи от 120 гр/км.

НОВИЯТ RX

СИСТЕМА ЗА АКТИВНА
СТАБИЛИЗАЦИЯ

Революционната технология е приложена в опционалната система за стабилизация, която реагира на промените в пътната настилка без да жерта комфорта в автомобила.

НОВИЯТ RX

СТАБИЛНОСТ И
КОНТРОЛ

Изключително здравото купе пряви новият RX несравнимо стабилен. По-високоякостното и устойчиво на усукване тяло подобрява характеристиките на управлението, допринасяйки за увереното влизане в дори в най-предизвикателните завои.

НОВИЯТ RX

ИЗКУСТВОТО ДА БЪДЕШ
ПЕРФЕКТЕН

Смел. Агресивен. Луксозен. Новият RX е създаден и завършен от най-добрите майстори, наречени ‘Takumi’. Техните технически умения и артистичност са усъвършенствани в продължение на десетилетия усилен труд.

МОЛЯ, УВЕЛИЧЕТЕ РАЗМЕРА НА ПРОЗОРЕЦА НА ВАШИЯ БРАУЗЪР

За да предоставим най-доброто онлайн Lexus преживяване, ние и наши подбрани партньори използваме бисквитки за нашия уебсайт. Ако продължите без да променяте настройки считаме, че сте съгласни да получавате бисквитките от уебсайта на Lexus.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ