СОРТИРАЙ ПО:
Всички
Компактни автомобили & седани

НЯМА РЕЗУЛТАТИ

Няма автомобили, които да отговарят на вашето търсене. Моля разширете обхвата на търсенето.

concept cars

КОНЦЕПТУАЛНИ
АВТОМОБИЛИ

Концептуалните автомобили на Lexus ни позволяват да надникнем в бъдещото развитие на дизайна.

main menu lexus brand

ИНОВАЦИЯ
В ДИЗАЙНА

Тук можете да разгледате някои от най-поразителните ни дизайнерски идеи и концепти.

hybrid cars

ХИБРИДНИ
АВТОМОБИЛИ

Има много видове хибридни автомобили, но те всички имат една обща черта.

lexus service

LEXUS
УСЛУГИ

Намерете най-близкия до Вас център за услуги на Lexus

RX 200t

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГЪВКАВАТА МОЩ И ЕФЕКТИВНОСТ НА ТУРБО ДВИГАТЕЛЯ.

ДРЪЗКА ИЗТЪНЧЕНОСТ

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГЪВКАВАТА МОЩ И ЕФЕКТИВНОСТ НА ТУРБО ДВИГАТЕЛЯ.

Винаги иновативни, винаги напреднали, през 1998г. Lexus пускат модела RX за масово производство – първият SUV, който представлява усъвършенстван луксозен седан. Отново нарушавайки общоприетото мислене, през 2004г. представихме първия в света луксозен хибрид – иноваторът RX 400h SUV.

Доказвайки нашата отдаденост в създаването на удивително, сега представяме най-дръзкия Lexus, излязъл някога от дизайнерските ни студиа - несравнимо ниво на изтънчен лукс като стандарт.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С RX 200t ОТБЛИЗО

В купето на RX 200t - Акценти

АКЦЕНТИ

Да притежаваш новия RX е специално преживяване. При първия допир с дръжките на вратите ще усетите традициите на японското гостоприемство ‘Omotenashi’. Преливащите се линии на купето ще ви обгърнат веднага, щом се настаните, с перфектно позициониран интерфейс за лесен достъп.

Централната конзола предизвиква възхищение - тук дървения елемент е лазерно гравиран от пиано подразделението на Yamaha, събуждайки приятна емоция далеч преди да бъде постгигнат изящния блясък от ръчното полиране. Пътниците отзад разполагат с достатъчно пространство за краката, настанени в разкошни кожени седалки с елекрическа настройка, докато се наслаждават на изпитаното удоволствие от премиум аудиосистемата Mark Levinson® с 15 говорителя.

Да шофирате RX 200t - Акценти

АКЦЕНТИ

Задвижван от изцяло нов 2.0-литров двигател, RX 200t създава жизнена динамика с по-малко нужно количество гориво, благодарение на усъвършенствана технология с турбо-бензинов двигател с директно впръскване (D-4ST) и цикъл на Аткинсън. Селекторът за избор на режим на шофиране ви позволява да персонализирате инструменталното табло спрямо вашето настроение.

Новият RX 200t е наличен дори със задвижване на четирите колела (AWD). Тестван е в най-суровите условия (включително седмици агресивно шофиране при температура от 50°C), генерирайки 238к.с. и 350нМ* въртящ момент.

* За версия с All-Wheel Drive задвижване на всички колела

Безопасност в RX 200t - Акценти

АКЦЕНТИ

Lexus винаги са допринасяли за развитието на безопасността и технологиите по отношение на шофьорската позиция и са изпробвали всички нови модели с най-големия в света симулатор за шофиране. Позовавайки се на предимствата от нашето водещо проучване за предотвратяване на инциденти, сега новият RX е снабден с изключителната система за безопасност Lexus Safety System като стандартно оборудване.

Пакетът от активни системи за безопасност включва система за предотвратяване на челен удар (Pre-Crash System), която следи чрез сензори за вероятност от сблъсък, поява на пешеходци и при риск от катастрофа; асистент при напускане на пътна лента (Lane Keeping Assist), автоматични дълги светлини (Automatic High Beam) и адаптивна система за поддържане на постоянна скорост и постоянна дистанция до преходния автомобил (Adaptive Cruise Control).

Тройни LED Предни Фарове

ТРОЙНИ LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ

Изтънчените фарове с L-образна форма използват един и същ LED светлинен източник за къси и дълги светлини. Светодиодните автоматични дневни светлини са подчертани от вградени светодиодни мигачи.

Интериорно Съчетание от Кожа и Дърво

ИНТЕРИОРНО СЪЧЕТАНИЕ ОТ КОЖА И ДЪРВО

Съвършено изработения трилъчев волан, вдъхновен от този в нашия суперавтомобил LFA, предлага съчетание от кожа и дърво със специална секция за комфортно разположение на ръцете. Бутоните за управление са интегрирани за лесен употреба – аудио, телефон, мултиинформационен дисплей, Адаптивен круиз контрол и Асистент за поддържане на пътна лента (в зависимост от ниво на оборудване)

LED Задни Светлини

LED ЗАДНИ СВЕТЛИНИ

Могъщите LED светодиодни фарове с L-образна форма сякаш създават линия от кристали започваща от задните ъгли на RX към центъра на багажника. Тези изключително широки задни светлини със спиращи дъха LED светодиодни мигачи придават дръзка визия на автомобила.

Лазерно Изрязани Дървени Вложки от Yamaha

ЛАЗЕРНО ИЗРЯЗАНИ ДЪРВЕНИ ВЛОЖКИ ОТ YAMAHA

Иновативната технология за лазерно изрязване се използва за поставяне на дърво в централната конзола и дръжките на вратите, а завършващия алуминиев елемент елегантно оформя краищата на детайла. Тези вложки са майсторски произведени от занаятчиите от пиано подразделението на Yamaha.

Интелигентни паркинг сензори

ИНТЕЛИГЕНТНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ

Паркинг сензорите на Lexus не служат само за разпознаване на препятствия пред автомобила. Освен тази функция, те намаляват скоростта и предупреждават водача да спре. А ако системата изчисли, че сблъсъка е неизбежен, сама спира RX на място.

20“ Алуминиеви Колела

20“ АЛУМИНИЕВИ КОЛЕЛА

Добавете индивидуален елемент във вашия RX с новите колела с 5 лъча, които могат да бъдат поръчани в различни цветови комбинации на аксесоарните вложки.

Панорамен Покрив

ПАНОРАМЕН ПОКРИВ

Величественият фабрично изработен панорамен покрив добавя към купето на RX чувство за свобода, допълнителна слънчева светлина и място за главата. Оборудван е с подвижна стъклена част отпред, за да пресъздаде истински открит таван. Електрически плъзгаемият таван се затъмнява, когато слънцето стане прекалено силно.

360° Panoramic View Monitor

360° PANORAMIC VIEW MONITOR

За по-лесното шофиране в тесни пространства се грижат четири камери, които осигуряват 360° обзор около автомобила Системата 360° Panoramic View Monitor пресъздава виртуална 3D картина около вашия RX с траектории, които подпомагат лесното маневриране в града.

Голям Head-Up Дисплей

ГОЛЯМ HEAD-UP ДИСПЛЕЙ

Основната информация за автомобила се прожектира на челното стъкло. Най-големия Head-up дисплей, който е поставян в Lexus (240мм х 90мм), позволява да получавате информация като навигационни напътствия или контролиране на аудиосистемата без да се налага да местите погледа от пътя.

LED Интериорно Осветление

LED ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ

Интериорните LED светлини осветяват вратите, уредите, пространството за крака и други области на купето, за да създадат релаксираща и изискана атмосфера при шофиране през нощта. Степента на осветяване е настроена така, че да не пречи на видимостта през нощта.

Адаптивни Дълги Светлини

АДАПТИВНИ ДЪЛГИ СВЕТЛИНИ

Адаптивните дълги LED светлини предотвратява ситуации, в които RX заслепява останалите участници в движениет. Общо 11 отделни светодиода във всеки фар се включват и изключват за максимално прецизен контрол на осветените зони.

Активен Асистент за Следване на Пътна Лента

АКТИВЕН АСИСТЕНТ ЗА СЛЕДВАНЕ НА ПЪТНА ЛЕНТА

Активният асистент за следване на пътна лента (A-LKA) използва камера в челното стъкло, за да следи позицията на автомобила в лентата. Ако той започне на излиза от нея, A-LKA активира аудиосигнал и извършва спомагателни действия във волана.

Задни Електрически Седалки

ЗАДНИ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ СЕДАЛКИ

Може да оборудвате вашия RX с изцяло електрически сгъваеми задни седалки, които се управляват от няколко удобно разположени бутона в купето. Освен това пътниците на задните седалки могат да се настанят удобно, като наклонят облегалката до перфектната за тях позиция, без да влияят на наклона на централния подлакътник.

Система за Следене на Мъртвата Точка

СИСТЕМА ЗА СЛЕДЕНЕ НА МЪРТВАТА ТОЧКА

Радарни устройства, вградени в задната броня, разпознават автомобили в съседни ленти, които се движат в мъртвата точка на водача. Ако водачът предприеме смяна на лента и друг автомобил седи в мъртвата точка, системата активира визуален сигнал в съответното огледало за обратно виждане.

По-Здраво Шаси, По-Добро Управление

ПО-ЗДРАВО ШАСИ, ПО-ДОБРО УПРАВЛЕНИЕ

Последния RX е впечатляващо прецизен и предлага отлична обратна връзка благодарение на по-усиленото шаси, подобрено предно окачване и нова технология на кормилното управление. Авангардната технология за лазерно заваряване в комбинация с лепене със структурно лепило дава изключителна здравина, която в резултат дава на водача отлично управление при високи скорости.

Адаптивно Променливо Окачване

АДАПТИВНО ПРОМЕНЛИВО ОКАЧВАНЕ

За по-завладяващо шофиране, RX предлага Адаптивно променливо окачване, което интелигентно управлява работата на амортисьорите на всички четири колела. Това не само осигурява изключителен комфорт на всички пътници в купето, но и гарантира отлична стабилност на автомобила.

Система Pre-crash Safety

СИСТЕМА PRE-CRASH SAFETY

Милиметров-вълнов радар и компютър в автомобила изчисляват евентуален риск от сблъсък. Ако системата прецени, че риска е висок, тя предупреждава водача чрез аудио и визуални сигнали в комбинация с прилагане на долълнително спирачно усилие. Ако сблъсъка е счетен за неизбежен, система автоматично прилага спирачно усилие и обтяга предните колани.

10 Въздушни Възглавници

10 ВЪЗДУШНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ

Всички модификации на RX са оборудвани с 10 въздушни възглавници и предобтегачи на предпазните колани. При сблъсък, сензорите, които следят интензитета на удар, активират предните двустепенни въздушни възглавници и страничните въздушни възглавници. Пътниците на предните места разполагат и с въздушни възглавници за колената, а страничните въздушни завеси се отварят по цялото продължение на автомобила.

Climate Concierge / Nanoe® Технология

CLIMATE CONCIERGE / NANOE® ТЕХНОЛОГИЯ

Изключителната ‘Climate Concierge’ система, която постоянно следи температурата извън и вътре в купето, автоматично управлява климатизацията на купето, седалките и волана. Инфрачервени сензори следят температурата на пътниците на предните и задните седалки, настройвайки температурата на въздуха и подгряването/охлаждането на седалките. В допълнение, спечелилата множество награди nanoe® технология отдава микроскопични частици с отрицателен заряд в купето, за да пречисти въздуха и освежи седалките. Освен това тя има приятен овлажняващ ефект за вашата кожа и коса.

Mark Levinson®

MARK LEVINSON®

Премиум сърраунд системата Mark Levinson® с 15 високоговорителя и GreenEdge™ технология е създадена специално за акустичните специфики на RX. Тя предоставя несравним 7.1-канален дигитален сърраунд, подобен на домашно кино с помощта на системата Clari-Fi™, която възстановява аудиосигнали, загубени при дигитална MP3 компресия.

Система за следене на преминаващия зад автомобила трафик и Автоматично спиране

СИСТЕМА ЗА СЛЕДЕНЕ НА ПРЕМИНАВАЩИЯ ЗАД АВТОМОБИЛА ТРАФИК И АВТОМАТИЧНО СПИРАНЕ

Системата за следене на мъртвата точка прави излизането на заден ход от натоварен паркинг лесно, разпознавайки приближаващи автомобили. Ако рискът от инцидент е голям, системата автоматично прилага спирачно усилие, за да предотврати или намали последствията от удар.

Безжично Зареждане

БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ

Зареждайте съвместими смартфони като iPhone 6 или други електронни устройства, използвайки индуктивно безжично зареждане, удоно разположено в предната част на централната конзола.

Изключителна Аеродинамика

ИЗКЛЮЧИТЕЛНА АЕРОДИНАМИКА

Отличните аеродинамични характеристики на RX се дължат на почти равния под и заден спойлер. За да се намали коефицента на въздушно съпротивление, инженерите на Lexus са оптимизирали дизайна на страничните огледала, добавяйки аеро елементи на ключови места в автомобила. Те не само подпомагат стабилността и управлението, но подобряват и разхода на гориво и намаляват шума от вятър.

5-звезден рейтинг За безопасност

5-ЗВЕЗДЕН РЕЙТИНГ ЗА БЕЗОПАСНОСТ

Новият RX е един от най-безопасните автомобили в категорията си, отличен с максималните 5 звезди за безопасност от престижното жури на Euro NCAP 2015. Освен това, той отбеляза най-високия резултат в сегмента на големите SUV автомобили по безопасност за пешеходци.

НЯМА РЕЗУЛТАТИ

Няма допълнително оборудване, което да отговаря на вашето търсене. Моля, разширете обхвата на търсенето.

rx quote 200x200 white

“ОСНОВАВАЙКИ СЕ НА ПИОНЕРСКИ ТЕХНОЛОГИИ ОТ ПРЕДИШНИ ПОКОЛЕНИЯ RX, НИЕ УСПЯХМЕ ДА ПРЕДИЗВИКАМЕ ГРАНИЦИТЕ НА ДЪРЗКИЯ И ТРАДИЦИОНЕН ДИЗАЙН С ИЗЦЯЛО НОВИЯ LEXUS RX.”

Takayuki Katsuda, Главен инженер на RX

RX 200t F SPORT

rx fsport 200t

СПИРАЩ ДЪХА ДИЗАЙН

RC 200t F SPORT съчетава смел дизайн с ексклузивно управление, настроено от екипа, отговорен за създаването на легендарния суперавтомобил LFA и F Performance моделите,, както и RC F и GS F. Резултатът ще накара вашият пулс да започне да препуска. Екстериорните подобрения включват по-голяма предна решетка с 'L-mesh' вложки, въздуховоди за охлаждане на спирачките и аеродинамични елементи за по-добро притискане.

Отвътре, в спортно ориентираният кокпит ще бъдете перфектно свързани с вашият F SPORT. Ръчно ушитите спортни седалки ви обгръщат от бедрата до раменете, а ергономичният спортен волан и спортните педали от полиран алуминий дават неповторимо усещане и обратна връзка от пътя пред вас.

За да предоставим най-доброто онлайн Lexus преживяване, ние и наши подбрани партньори използваме бисквитки за нашия уебсайт. Ако продължите без да променяте настройки считаме, че сте съгласни да получавате бисквитките от уебсайта на Lexus.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ