2018 lexus rx 450h hero

RX

ЛЕГЕНДАРНИЯ ЛУКСОЗЕН SUV

Запознайте се с изтънчения SUV, който е създаден за луксозен живот.

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С RX

Смелите линии разкриват свят на несравним комфорт, пространство и лукс. Няма да откриете подобна изработка в обикновените кросоувъри. С избор от хибридни или бензинови двигатели може да конфигурирате RX , спрямо вашите конкретни изисквания.

2018 lexus rx 450h key features
 • Компактно пространство

  Голям, просторен интериор и багажно пространство, достатъчно за четири големи куфара. Задните седалки могат да се наклонят частично, докато централния подлакътник остава перфектно нивелиран.

 • Пет звездна безопасност

  Lexus RX е отличен с престижните 5 звезди за безопасност от Euro NCAP. Резултатите във всички категории са далеч над минималните за покриване на 5 звезди, класирайки Lexus сред най-безопасните автомобили в сегмента.

 • Задвижване на четирите колела

  RX 450h AWD разполага с E-FOUR задвижване, което гарантира безпрепятствена динамика и уверено сцепление при тежък терен. Иновативната E-FOUR система разполага с 50-киловатов електромотор на задната ос, който осигурява мигновена мощ при необходимост.

 • Панорамен покрив

  Този голям панорамен покрив осигурява допълнителен простор и слънчева светлина в RX. Оборудван е и с подвижна стъклена секция, която осигурява свеж въздух, а когато слънцето стане интензивно, просто натиснете бутона на електрическата щора.

 • Избор между бензинови и хибридни задвижвания

  С избор между бензинова или пълнохибридна технология, впечатляващи възможности за оборудване и допълнителни аксесоари, включително F SPORT, вие имате възможност да създадете вашия мечтан RX.

 • Запознайте се с RX L

  Дизайнерският екип на Lexus е особено горд с новата, разширена версия на RX – RX 450hL. За първи път моделът RX предлага три реда седалки, позволявайки настаняването на седем пътника в условия на луксозен комфорт. „Въпреки че той е по-дълъг с няколко сантиметра,“ казва Джен Икеда, „успяхме да запазим елегантния и изящен силует на автомобила. И все пак, благодарение на интелигентното разпределение на вътрешното пространство, постигнахме революция по отношение на простора и гъвкавостта на интериора.“

ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ НОВИЯ RX L

Понякога е необходима малка крачка, за да се случи голямата промяна. Именно така Lexus успешно разработва седемместната версия на луксозния кросоувър RX – новият Lexus RX L. На пръв поглед, няма как да сбъркате, че това е RX, благодарение на изключително елегантния и отличителен стил, което го превръща в един от най-добре изглеждащите модели в класа си. Дизайнерите са били категорични, че отличимия профил като на купе трябва да бъде запазен.

rx l

НОВИЯТ RX L

ПОДОБРЕНО ПРОСТРАНСТВО И КОМФОРТ

Погледнете по-близо. Ще забелижите, че RX L е по-дълъг не само в задната част, но и кривата на задната врата е значително по-коса. Това леко подобрение е важно за осигуряване на достачно място около главата за всички, седящи на третия ред седалки.

Отворете вратата. Ще разберете колко интелигентно е решението на Lexus за трети ред седалки и пространство, което е лесно за адаптиране, когато имате нужда от повече място за багаж. Вдигнете седалките или ги сгънете едната или двете – само с натискане на един бутон.

ОТКРИЙТЕ ЦВЕТОВИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ

Започнете конфигурацията на RX спрямо вашите изисквания, експериментирайте с различни цветове или продължете напред към оборудване и галерия

Configure your car

Кликнете върху автомобила, за да завъртите

RX 450h Business / Черен

УСЕТЕТЕ RX

Създателите на първия в света луксозен SUV представят четвъртото му поколение, което привлича погледите на всички присъстващи. Отвътре и отвън, RX предизвиква представите за това как изглежда един съвременен SUV. Заповядайте вътре, за да оцените качеството и майсторската изработка, вниманието към всеки детайл и иновативните системи за безопасност. Усетете Lexus RX - луксозен кросоувър без аналог.

УСЕТЕТЕ RX

Моделът не е представителен за гамата.

Next steps

ДРУГИ МОДЕЛИ В НАШАТА ГАМА