СОРТИРАЙ ПО:
Всички
Компактни автомобили & седани

НЯМА РЕЗУЛТАТИ

Няма автомобили, които да отговарят на вашето търсене. Моля разширете обхвата на търсенето.

concept cars

КОНЦЕПТУАЛНИ
АВТОМОБИЛИ

Концептуалните автомобили на Lexus ни позволяват да надникнем в бъдещото развитие на дизайна.

main menu lexus brand

ИНОВАЦИЯ
В ДИЗАЙНА

Тук можете да разгледате някои от най-поразителните ни дизайнерски идеи и концепти.

hybrid cars

ХИБРИДНИ
АВТОМОБИЛИ

Има много видове хибридни автомобили, но те всички имат една обща черта.

lexus service

LEXUS
УСЛУГИ

Намерете най-близкия до Вас център за услуги на Lexus

RC F

СПИРАЩО ДЪХА ПРИ ШОФИРАНЕ, ТОВА СПОРТНО КУПЕ НА LEXUS СЪЧЕТАВА МУСКУЛЕСТА ВИЗИЯ С ВОДЕЩИ МОТОРСПОРТ ТЕХНОЛОГИИ.


CO2 емисии, комбиниран цикъл (г/км) 251
Комбиниран (л/100км) 10,8
Ускорение 0-100 км/ч (сек) 4,5
Максимална скорост (км/ч) 270

ОТ 149 950,00 лв

СПИРА ТРАФИКА СЛЕД
КОЕТО ГО ОСТАВЯ
ЗАД СЕБЕ СИ RC F

СПИРАЩО ДЪХА ПРИ ШОФИРАНЕ, ТОВА СПОРТНО КУПЕ НА LEXUS СЪЧЕТАВА МУСКУЛЕСТА ВИЗИЯ С ВОДЕЩИ МОТОРСПОРТ ТЕХНОЛОГИИ.

Създаден за неподправено удоволствие, RC F е едно от най-впечатляващите 2+2 местни спортни купета, създавани някога. Агресивният стил предава вдъхновените от моторспорта аеродинамика и 19" ковани алуминиеви колела, а поръчковият интериор е еволюция на този, познат от LFA.

Под капака работи най-мощния V8 двигател, създаван от Lexus някога, а впечатляващата му мощ се предава към задните колела посредством бързата Sport Direct Shift автоматична трансмисия. При нискодяща смяна на предавките ще усетите пристрастяващия звук от подаване на междинна газ, а междувременно за стабилността се грижи Диференциал с векторно разпределение на мощността.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ ПО-ДОБРЕ СЪС RC F

Шофиране на RC F - Акцентите

АКЦЕНТИТЕ

Създаден за неподправено удоволствие, RC F е едно от най-впечатляващите 2+2 местни спортни купета, създавани някога. Агресивният стил предава вдъхновените от моторспорта аеродинамика и 19" ковани алуминиеви колела, а поръчковият интериор е еволюция на този, познат от LFA. Под капака работи най-мощния V8 двигател, създаван от Lexus някога, а впечатляващата му мощ се предава към задните колела посредством бързата Sport Direct Shift автоматична трансмисия. При нискодяща смяна на предавките ще усетите пристрастяващия звук от подаване на междинна газ, а междувременно за стабилността се грижи Диференциал с векторно разпределение на мощността.

RC F Отвътре - Акцентите

АКЦЕНТИТЕ

Отпуснете се и бъдете уверени във високоскоростните завои, седейки в съвършено изработените високи спортни седалки на RC F. Вдъхновени от скъпоструващото състезателно облекло, те са произведени по метода на интегрирано отливане, които гарантира изключителна упора. Инструменталните уреди в RC F са еволюция на уникалното централно табло в LFA, а показаната информация съдържа голям оборотомер, дигитален и аналогов скоростомер, монитор за векторното разпределение на мощността от диференциала, уред за измерване на страничното ускорение и дори хронометър. Меките на допир материали, прецизно изработения аналогов часовник и амбиентното осветление създават изключителна интериорна атмосфера в RC F.

Безопасност в RC F - Акцентите

БЕЗОПАСНОСТ В RC F - АКЦЕНТИТЕ

Оборудван със Спортна Интегрирана система за управление на динамичната устойчивост на автомобила (Sport VDIM) и огромни вентилирани дискове, RC е създаден да избягва опасности, докато системите за Следене на мъртвата точка (BSM) и преминаващия трафик зад автомобила (RCTA) забелязват автомобили, които има риск вие да сте пропуснали. В случай на инцидент, вие сте предпазени от пасажерската кабина, Системата за предотвратяване на последствията от камшичен удар и 8 въздушни възглавници.

19" Ковани алуминиеви колела

19" КОВАНИ АЛУМИНИЕВИ КОЛЕЛА

Колелата на RC F са ковани (не лети) чрез процес, който наподобява ударите на чук на ковач, което комбинира здравина и лекота благодарение на подобрената структура на метала. Те са разработени съвместно с BBS - компанията, която осигурява колела за Formula 1, и са произведени в един от най-модерните моторспорт заводи в света.

Тапицирани с Кожа Спортни Седалки

ТАПИЦИРАНИ С КОЖА СПОРТНИ СЕДАЛКИ

Седалките с висок гръб на Lexus са изработени по технологията на интегрирано отливане, която позволява по-добра упора. Тази вдъхновена от моторните спортове технология позволява по-комфортна позиция на седене в сравнение с традиционните седалки. Възглавниците и твърдостта им са оптимизирани, за да разтоварят напрежението в чувствителната бедрена област.

Система за следене на мъртвата точка

СИСТЕМА ЗА СЛЕДЕНЕ НА МЪРТВАТА ТОЧКА

Радарни устройства, вградени в задната броня, разпознават автомобили в съседни ленти, които се движат в мъртвата точка на водача. Ако водачът предприеме смяна на лента и друг автомобил седи в мъртвата точка, системата активира визуален сигнал в съответното огледало за обратно виждане.

8-Степенна Трансмисия

8-СТЕПЕННА ТРАНСМИСИЯ

V8 двигателя доставя мощността до задните колела през 8-степенна Sport Direct Shift секвенциална трансмисия с възможност за ръчно превключване на предавките. Изберете режим 'Manual' и използвайте перата за смяна на предавките от волана, за да се насладите на мигновена спортна динамика. При низходяща смяна на предавките (само 0.2 секунди) ще чуете невероятния звук от подаване на междинна газ.

Премиум Навигационна Система Lexus

ПРЕМИУМ НАВИГАЦИОННА СИСТЕМА LEXUS

С ярки 3D графики и множество опции за изобразяване, 7" екран се управлява чрез Touch pad или гласови команди. Системата дори може да генерира QR код за вашия смартфон, за да ви помогне да стигнете до крайната дестинация пеша.

LED Предни Светлини

LED ПРЕДНИ СВЕТЛИНИ

Наподобяващи скъпоценни камъни, тройните LED предни светлини използват един и същи източник за къси и дълги светлини, което допринася за впечатляващата аура на L-предните и дневни светлини.

Пакет Carbon

ПАКЕТ CARBON

Възползвайки се от технологията за изработване карбонови елементи, създадена за нашия суперавтомобил Lexus LFA и състезателния IS F CCS-R, карбоновия пакет на RC F е с 9.5 кг по-лек от стандартния автомобил. Карбонови са тавана, предния капак и активното задно крило. Кръстосаната плетка на карбоновите компоненти придава несравнима визия, а ексклузивния лак гарантира отлична защита от вода. Освен намаляване на общото тегло, карбоновият пакет намалява и центъра на тежестта с 3 мм, което има отражение върху динамиката на автомобила.

Майсторска Изработка Lexus Takumi

МАЙСТОРСКА ИЗРАБОТКА LEXUS TAKUMI

Новият RC се сглобява в отличения с множество награди завод Тахара от майсторите-занаятчии на Lexus - 'Takumi'. С над 25-годишен опит, всеки от тях е експерт в откриването дори на най-малките несъвършенства. Ще усетите техните възможности при първия допир с прецизно изработените от алуминий бутони за аудиосистемата или брилянтно ушитата кожена тапицерия. Блестящата боя е обработена с водна шкурка на ръка, за да гарантират перфектно покритие. Преди финалния тест-драйв, 'Takumi' проверяват всеки автомобил за плавната му работи в шумоизолираната стая чрез микрофони, стратегически разположени в купето.

Безопасна пасажерска кабина, 8 Въздушни възглавници

БЕЗОПАСНА ПАСАЖЕРСКА КАБИНА, 8 ВЪЗДУШНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ

Безопасността в RC F е осигурена от 8 въздушни възглавници. Шофьорът и пътникът на предната седалка разполагат с двустепенни предни въздушни възглавници, както и странични и въздушни възглавници за коленете. Страничните въздушни възглавници тип 'Завеса' се отварят по цялото странично продължение на купето. Освен това всички предпазни колани са оборудвани с предобтегачи.

Избор на Режим на Шофиране

ИЗБОР НА РЕЖИМ НА ШОФИРАНЕ

Динамиката на автомобила може да бъде прецизно настроена чрез Избора на режим на шофиране. Режим ECO намалява вредните емисии и съхранява гориво в ежедневно шофиране. Режим NORMAL осигурява оптимален баланс между мощ, икономия и комфорт на возене. За подобрена динамика и обратна връзка, просто превключете на режим SPORT или SPORT S+.

Инструментални уреди от LFA

ИНСТРУМЕНТАЛНИ УРЕДИ ОТ LFA

Инструменталните уреди в RC F са еволюция на уникалното централно табло в LFA, а показаната информация съдържа голям оборотомер, дигитален и аналогов скоростомер, монитор за векторното разпределение на мощността от диференциала, уред за измерване на страничното ускорение и дори хронометър.

Система за Следене на Трафика зад Автомобила

СИСТЕМА ЗА СЛЕДЕНЕ НА ТРАФИКА ЗАД АВТОМОБИЛА

Функцията за следене на преминаващ трафик зад автомобила използва радарните устройства на Системата за следене на мъртва точка, за да разпознае приближаващи автомобили при излизане на заден ход от натоварен паркинг, например. При необходимост тя предупреждава водача с аудио и визуални сигнали в страничните огледала.

Ориентиран към водача кокпит

ОРИЕНТИРАН КЪМ ВОДАЧА КОКПИТ

Фокусирания към водача кокпит ще ви държи отпуснати и същевременно концентрирани върху пътя или пистата пред вас. Зад съвършено ушития волан вие ще седите в разкошни кожени седалки с отлична странична опора и електрическа настройка в 8 посоки.

Премиум Аудиосистема Mark Levinson®

ПРЕМИУМ АУДИОСИСТЕМА MARK LEVINSON®

835-ватовата Премиум Сърраунд система Mark Levinson® със 17 високоговорителя в RC е разработена спрямо акустичните свойства на купето. Тя предоставя несравним 7.1-канален дигитален звук, сходен с домашно кино, подобрен от ситемата Clari-Fi™, която възстановява изгубените тонове при MP3 компресия.

V8 Двигател

V8 ДВИГАТЕЛ

Ръчно сглобен и тестван със стетоскоп, този впечатляващ 5.0-литров V8 двигател генерира 477 к.с. и 530 Нм въртящ момент. Цилиндровите глави и всички подвижни части са проектирани да осигуряват максимална мощност при високи обороти. Изключителният звук от двигателя е настроен да създава дълбоки тонове до 3000 об/мин, а над 6000 об/мин звука се превръща в истински рев.

Монитор на Паркинг Асистент

МОНИТОР НА ПАРКИНГ АСИСТЕНТ

Включете на задна предавка и мониторът на Премиум навигационната система Lexus ще изобрази картина от камерата за обратно виждане

Touch Pad Управление

TOUCH PAD УПРАВЛЕНИЕ

Touch Pad с Remote Touch интерфейс позволява на пътниците на предните седалки да управляват централния 7" мултимедиен дисплей и неговите функционалности. Ергономичният дизайн позволява лесна употреба, подобна на смартфон или таблет.

Моторспорт Инженерство

МОТОРСПОРТ ИНЖЕНЕРСТВО

Усъвършенстван на предизвикателното 24-часово състезание на Нюрбургринг и на изкачването Пайкс Пийк в Колорадо, този нов 5.0-литров V8 двигател задава нови правила в динамичното представяне. Цилиндровата глава и други подвижни части в генериращия 470 к.с. и 520 Нм въртящ момент двигател, са разработени от Yamaha Motorsport (те осигуриха V10 двигателя за LFA), а сглобяването и фината настройка се случва в завода Тахара. При ниска скорост на двигателя - до 3000 об./мин., двигателя издава дълбок, гърлен звук, а след 6000 об./мин., звука преминава в истински рев.

Окачване и Шаси

ОКАЧВАНЕ И ШАСИ

Създаден и настроен от майсторите-пилоти на Lexus, които усъвършенстваха нашия суперавтомобил LFA, новият RC F предлага незабравимо шофиране. Лекотата, с която превзема завоите, се дължи на късото междуосие и изключително здраво шаси, сглобено с водеща технология на едновременно лепене и лазерно заваряване на отделните компоненти. Задното 'Multi-link' окачване и предно окачване на двойни носачи в комбинация с моторспорт аеродинамиката гарантират изживяване зад волана от световна класа. Възможността за избор на режим на шофиране ви позволява да настроите RC F спрямо вашето настроение, докато последното поколение VDIM се грижи за безопасността при високоскоростно шофиране.

За още по-динамично управление, Адаптивното променливо окачване - вече серийно за RC F - интелигентно управлява амортисьорите на всички четири колела. Това не само подобрява комфорта на возене, но и увеличава сцеплението, особено във високоскоростни завои.

Спортна VDIM

СПОРТНА VDIM

Спортната интегрирана система за управление на динамичното поведение на автомобила (VDIM) гарантира, че огромната мощ на RC F ще достави удоволствието плавно и безопасно, дори във високоскоростни завои. Тя подава корекции в газта, управлението и настройките на окачването, за да осигури безкомпромисна динамика и значително вдигане на летвата на допустимите граници странично натоварване преди намеса на системата за стабилност. Ако сте готови да изстискате RC F до ръба на неговите динамични възможности, то може да изключите напълно спортната VDIM система.

Диференциал с Векторно Разпределение на Мощността

ДИФЕРЕНЦИАЛ С ВЕКТОРНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА МОЩНОСТТА

Създаден допълнително да повиши удоволствието от шофиране, векторния диференциал на GS F предлага три режима на работа: STANDARD за балансирано, лесно управление и стабилност при висока скорост, SLALOM, който подобрява реакциите при бърза смяна на посока на движението и TRACK за максимално представяне при шофиране на писта.

НЯМА РЕЗУЛТАТИ

Няма допълнително оборудване, което да отговаря на вашето търсене. Моля, разширете обхвата на търсенето.

За да предоставим най-доброто онлайн Lexus преживяване, ние и наши подбрани партньори използваме бисквитки за нашия уебсайт. Ако продължите без да променяте настройки считаме, че сте съгласни да получавате бисквитките от уебсайта на Lexus.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ