СОРТИРАЙ ПО:
Всички
Компактни автомобили & седани

НЯМА РЕЗУЛТАТИ

Няма автомобили, които да отговарят на вашето търсене. Моля разширете обхвата на търсенето.

concept cars

КОНЦЕПТУАЛНИ
АВТОМОБИЛИ

Концептуалните автомобили на Lexus ни позволяват да надникнем в бъдещото развитие на дизайна.

main menu lexus brand

ИНОВАЦИЯ
В ДИЗАЙНА

Тук можете да разгледате някои от най-поразителните ни дизайнерски идеи и концепти.

hybrid cars

ХИБРИДНИ
АВТОМОБИЛИ

Има много видове хибридни автомобили, но те всички имат една обща черта.

lexus service

LEXUS
УСЛУГИ

Намерете най-близкия до Вас център за услуги на Lexus

RC 300h

ШОФИРАЙТЕ ПЪРВОТО В СВЕТА ЛУКСОЗНО КУПЕ, ЗАДВИЖВАНО ОТ ПЪЛНОХИБРИДНА СИСТЕМА.


CO2 емисии, комбиниран цикъл (г/км) 113
Комбиниран (л/100км) 4,9
Ускорение 0-100 км/ч (сек) 8,6
Максимална скорост (км/ч) 190

ОТ 91 950,00 лв

НОВИЯТ RC 300h

ШОФИРАЙТЕ ПЪРВОТО В СВЕТА ЛУКСОЗНО КУПЕ, ЗАДВИЖВАНО ОТ ПЪЛНОХИБРИДНА СИСТЕМА.

Създаден да развълнува всеки, новият RC е един от най-красивите купе-автомобили, създавани някога. Съчетавайки изключителен дизайн, върхово качество на изработка и водещи технологии, той предлага изключително удоволствие от шофиране. Задвижван от пълнохибридни и турбо бензинови двигатели, RC осигурява впечатляваща динамика и пъргавост. Интуитивното Lexus оборудване включва системите Touch Pad и Pre-Crash Safety. А за още по-грабващо изживяване, модификациите RC F SPORT са оборудвани с Адаптивно променливо окачване, 19" алуминиеви колела и F SPORT волан.

С фино изработения волан в ръце, RC ще ви впечатли с мигновено ускорение и прецизно управление. Разработен на Нюрбургринг, една от най-предизвикателните писти в света, това вълнуващо спортно купе разполага с изключително здраво, устойчиво на усукване шаси. То, в комбинация със спортно настроеното окачване и иновативни задвижвания вдига още по-високо летвата на вълнуващото, незабравимо изживяване при шофиране.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ ПО-ДОБРЕ СЪС RC 300h

Шофиране на RC 300h - Акцентите

ШОФИРАНЕ НА RC 300h - АКЦЕНТИТЕ

Тестван на предизвикателната писта Нюрбургринг от майсторите-пилоти на Lexus, които усъвършенстваха нашия суперавтомобил LFA, новият RC е изключително прецизен за шофиране. Лекотата, с която превзема завоите се дължи на късото междуосие и изключително здраво шаси, сглобено с водеща технология на едновременно лепене и лазерно заваряване на отделните компоненти. Задното 'Multi-link' окачване и предно окачване на двойни носачи в комбинация с моторспорт аеродинамиката гарантират изживяване зад волана от световна класа. Възможността за избор на режим на шофиране ви позволява да настроите RC спрямо вашето настроение, докато последното поколение VDIM се грижи за безопасността при високоскоростно шофиране.

RC 300h Отвътре - Акцентите

RC 300h ОТВЪТРЕ - АКЦЕНТИТЕ

Отпуснете се в разкошните спортни седалки, който ви правят едно цяло с този нов и специален Lexus. Създаден в отличения с множество награди завод Тахара, RC е пример за съвършенството на традиционната японска изработка. Вземете, например, вложките 'Shimamoku', ексклузивно изработени за Lexus от пиано дивизията на Yamaha. Меката на допир тапицерия, прецизно изработеният аналогов часовник и LED амбиентно осветление добавят допълнителен лукс в интериора, а делимата в съотношение 60:40 задна седалка прави купето изключително практично.

Безопасност в RC 300h - АКцентите

БЕЗОПАСНОСТ В RC 300h - АКЦЕНТИТЕ

Оборудван със Интегрирана система за управление на динамичната устойчивост на автомобила и мощни вентилирани дискове, новият RC е проектиран да ви държи вън от опасност. Асистирайки вашите умения за шофиране, Системата Pre-Crash Safety използва милиметров-вълнов радар, за да разпознае обекти пред вас, като при необходимост прилага спирачно усилие и обтяга коланите. И накрая, ако някога ви се случи да попаднете в катастрофа, вие и вашите пътници ще бъдете защитени от изключителното здравата пасажерска кабина и 8 въздушни възглавници.

Пълен Хибрид

ПЪЛЕН ХИБРИД

RC 300h интелигентно комбинира модерен 2.5-литров бензинов двигател с мощен електромотор. Оборудван с D-4S система за директно впръскване и Dual VVT-i управление на клапаните, този високоефективен 'Аткинсън' двигател използва Start/Stop технология и абсорбиране на топлината от изходящите газове, за да намали разхода на гориво допълнително.

Спортна Позиция на Шофиране

СПОРТНА ПОЗИЦИЯ НА ШОФИРАНЕ

От ниската позиция на шофиране наистина ще усетите пътя под вас и как автомобила реагира на всяка ваша команда.

Избор на Режим на Шофиране

ИЗБОР НА РЕЖИМ НА ШОФИРАНЕ

Динамиката на автомобила може да бъде прецизно настроена чрез Избора на режим на шофиране. Режим ECO намалява вредните емисии и съхранява гориво в ежедневно шофиране. Режим NORMAL осигурява оптимален баланс между мощ, икономия и комфорт на возене. За подобрена динамика и обратна връзка, просто превключете на режим SPORT или SPORT S+.

Тапициран с Кожа Отопляем Волан

ТАПИЦИРАН С КОЖА ОТОПЛЯЕМ ВОЛАН

Съвършено изработения волан е с оптимизиран размер и специална секция за комфортно разположение на ръцете. Бутоните за управление са интегрирани за лесен употреба – аудио, телефон и мултиинформационен дисплей, а за максимален комфорт в студените дни, воланът разполага и с отопление.

Задно Окачване

ЗАДНО ОКАЧВАНЕ

Стабилността при движение направо и в завои се осигурява от задното 'Multi-link' окачване, използвано за първи път в мощния седан GS. Комбинацията от компоненти, изработени от високоякостна стомана и отлят/кован алуминий намаляват общото тегло, но същевременно гарантират безкомпромисна прецизност без вибрации.

Изключителна Аеродинамика

ИЗКЛЮЧИТЕЛНА АЕРОДИНАМИКА

Новият RC притежава изключителна аеродинамика благодарение на почти равния под и малките аеродинамични елементи в предните врати. Използвани за първи път в състезателните болиди от F1, тези елементи създават завихряния аколо автомобила и намалява въздушното съпротивление.

Гъвкаво Деление 60:40

ГЪВКАВО ДЕЛЕНИЕ 60:40

Практичното деление на задните седалки в съотношение 60:40 е стандартно за всички RC модификации. Предлагайки удобствата на комби, но с грация и изисканост на спортно купе, RC може да пренася обемни товари.

Премиум Навигационна Система Lexus

ПРЕМИУМ НАВИГАЦИОННА СИСТЕМА LEXUS

С ярки 3D графики и множество опции за изобразяване, 7" екран се управлява чрез Touch pad или гласови команди. Системата дори може да генерира QR код за вашия смартфон, за да ви помогне да стигнете до крайната дестинация пеша.

Mark Levinson®

MARK LEVINSON®

835-ватовата Премиум Сърраунд система Mark Levinson® със 17 високоговорителя в RC е разработена спрямо акустичните свойства на купето. Тя предоставя несравним 7.1-канален дигитален звук, сходен с домашно кино, подобрен от ситемата Clari-Fi™, която възстановява изгубените тонове при MP3 компресия.

Майсторска Изработка Takumi

МАЙСТОРСКА ИЗРАБОТКА TAKUMI

Новият RC се сглобява в отличения с множество награди завод Тахара от майсторите-занаятчии на Lexus - 'Takumi'. С над 25-годишен опит, всеки от тях е експерт в откриването дори на най-малките несъвършенства. Ще усетите техните възможности при първия допир с прецизно изработените от алуминий бутони за аудиосистемата или брилянтно ушитата кожена тапицерия. Блестящата боя е обработена с водна шкурка на ръка, за да гарантират перфектно покритие. Преди финалния тест-драйв, 'Takumi' проверяват всеки автомобил за плавната му работи в шумоизолираната стая чрез микрофони, стратегически разположени в купето.

Автоматични Дълги Светлини

АВТОМАТИЧНИ ДЪЛГИ СВЕТЛИНИ

През нощта Автоматичните Дълги Светлини използват същата камера, която използва и Активният асистент за следване на пътна лента, за да следи насрещно движещи се автомобили и автоматично да изключи дългите светлини. Това значително намалява възможността от неволно заслепяване и позволява на другите участници в движението да запазят максимална концентрация върху пътя пред тях.

8 Въздушни Възглавници

8 ВЪЗДУШНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ

В допълнение към изключително здравата пасажерска кабина, сигурността на пътниците е допълнена от осем електронно управлявани въздушни възглавици. Водачът и пътникът до него разполагат с двустепенни предни въздушни възглавници, странични въздушни възглавници и въздушни възглавници за коленете. Външните задни седалки разполагат със странични въздушни възглавници, а по цялото продължение на автомобила се разгъва въздушна възглавница тип 'завеса'. Всички предпазни колани са оборудвани с предобтегачи.

Повдигащ се Преден Капак

ПОВДИГАЩ СЕ ПРЕДЕН КАПАК

Новият RC разполага с абсорбиращ удари преден капак. Активиран от сензори в предната броня, в случай на удар с пешеходец, системата мигновено повдига предния капак, за да осигури повече място между него и двигателните компоненти. Това намалява риска от травми.

Безключово Отваряне

БЕЗКЛЮЧОВО ОТВАРЯНЕ

Доближете RC с ключ в джоба и двете дръжки ще бъдат елегантно осветени и при допир ще отключат автомобила. Елегантно изваяни, те нямат ключалка или други елементи по тях.

НЯМА РЕЗУЛТАТИ

Няма допълнително оборудване, което да отговаря на вашето търсене. Моля, разширете обхвата на търсенето.

rc300h quote 200x200 white

СЪЗДАДОХМЕ СПОРТНО КУПЕ СЪС ЗАШЕМЕТЯВАЩ ДИЗАЙН, КОЕТО ПРЕДЛАГА ЯПОНСКОТО 'OMOTENASHI' ПОСРЕЩАНЕ ВЪТРЕ

Юничи Фуруяма, Главен Инженер на RC

RC 300h F SPORT

rc300h fsport cutout

СПИРАЩ ДЪХА ДИЗАЙН

RC 300h F SPORT съчетава смел дизайн с ексклузивно управление, настроено от екипа, отговорен за създаването на легендарния суперавтомобил LFA и F Performance моделите,, както и RC F и GS F. Резултатът ще накара вашият пулс да започне да препуска. Екстериорните подобрения включват по-голяма предна решетка с 'L-mesh' вложки, въздуховоди за охлаждане на спирачките и аеродинамични елементи за по-добро притискане.

Отвътре, в спортно ориентираният кокпит ще бъдете перфектно свързани с вашият F SPORT. Ръчно ушитите спортни седалки ви обгръщат от бедрата до раменете, а ергономичният спортен волан и спортните педали от полиран алуминий дават неповторимо усещане и обратна връзка от пътя пред вас.

За да предоставим най-доброто онлайн Lexus преживяване, ние и наши подбрани партньори използваме бисквитки за нашия уебсайт. Ако продължите без да променяте настройки считаме, че сте съгласни да получавате бисквитките от уебсайта на Lexus.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ