СОРТИРАЙ ПО:
Всички
Компактни автомобили & седани

НЯМА РЕЗУЛТАТИ

Няма автомобили, които да отговарят на вашето търсене. Моля разширете обхвата на търсенето.

concept cars

КОНЦЕПТУАЛНИ
АВТОМОБИЛИ

Концептуалните автомобили на Lexus ни позволяват да надникнем в бъдещото развитие на дизайна.

main menu lexus brand

ИНОВАЦИЯ
В ДИЗАЙНА

Тук можете да разгледате някои от най-поразителните ни дизайнерски идеи и концепти.

hybrid cars

ХИБРИДНИ
АВТОМОБИЛИ

Има много видове хибридни автомобили, но те всички имат една обща черта.

lexus service

LEXUS
УСЛУГИ

Намерете най-близкия до Вас център за услуги на Lexus

LS 600h

НАЙ-МОЩНИЯТ ПЪЛЕН ХИБРИД ОТ ВИСОК КЛАС В СВЕТА, LEXUS LS 600h Е ТОЛКОВА ЛУКСОЗЕН, КОЛКОТО И ИНОВАТИВЕН.

ПЪРВОКЛАСЕН ЛУКС

НАЙ-МОЩНИЯТ ЛУКСОЗЕН ПЪЛЕН ХИБРИД В СВЕТА, LEXUS LS 600h L Е ТОЛКОВА ЛУКСОЗЕН, КОЛКОТО И ИНОВАТИВЕН.

За да създадем един наистина невероятен автомобил, ние трябваше да тръгнем по трудния път. При разработването на първият ни автомобил - LS 400 - ние възложихме на 60 дизайнера и 1,400 инженера да създадат един необикновено изискан седан, който да направи революция в пазара на луксозни автомобили при появата си през 1989 година. Новият LS e не по-малко забележителен. Създаден е в най-отличавания автомобилен завод в света, направени са общо над 3,000 подобрения. В интериора правят впечатление най-широкият екран в света вграждан в сериен автомобил и иновативна климатична система. Невероятно удобен и приятен за управление, сега и във F SPORT версия, това е най-добрият Lexus седан, който някога сме създавали. Погледите остават втренчени и във впечатляващия и смел дизайн на предната решетка. Новият LS 600h, също така, е първият модел, който е оборудван с изцяло LED светлини, фарове за мъгла и стопове.

Предните светлини са още една стъпка напред в характерния за Lexus дизайн с 3 основни светлини. Позиционирането на късите светлини по-високо от дългите светлини придава по-динамичен вид. Също така, това е първият модел на Lexus със LED мигачи, всеки от който се състои от 12 LED светлини. Новият LS e и най-тихият луксозен седан в света с индекс на чистотата на разговор при скорост от 100 км/ч от почти 100%. Това означава, че можете да се насладите на приятен и спокоен разговор докато пътувате. Използвайки нова технология за лазерно заваряване, ние направихме шасито още по-здраво и значително намалихме вибрациите. Шумът от вятъра също е значително намален, благодарение на почти изцяло равния под и вградените в рамките на вратите, и стоповете малки крила. За да намалим шума от пътя, ние разработихме колела със специални резонаторни отвори, които да поглъщат шума от гумите. Накрая, режим COMFORT, избран от селектора на централната конзола, настройва въздушното окачване за по-плавно и спокойно пътуване.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА LS 600h

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ ПО-ДОБРЕ С LS 600h

В купето на LS 600h - Акценти

АКЦЕНТИТЕ

За водача и всички пътници, новият LS е един невероятен автомобил за пътуване, релаксация или работа. Дори по време на най-дългите пътувания. Разкошната кожена седалка на водача се настройва електрически в 16 посоки (до 14 посоки за пътника отпред), а кожата в интериора е с 15% по-дебела от предишния модел. Новата ергономична функция за таза и опората за бедрата на предните седалки доставят изключителен комфорт. Качеството е гарантирано от майсторите "Takumi" в нашият завод Тахара. Ще забележите красивите детайли на шевовете на коженото табло и прецизно изработените алуминиеви прибори на аудиосистемата. Ако желаете още повече изтънченост и индивидуалност, вложките на таблото и воланът се предлагат в новия завършек "Shimamoku’" (черно и сиво дърво). Процесът за изработване на това дърво се състои от 67 стъпки и отнема 38 дни.

Да шофирате LS 600h - Акценти

АКЦЕНТИТЕ

Новият LS 600h осигурява спираща дъха динамика, но въпреки това е изключително икономичен за голям и луксозен автомобил. Съчетавайки 5.0 литров V8 бензинов двигател и електромотор с мощност от 224 к.с., най-новата система Lexus Hybrid Drive доставя 445 к.с. към четирите колела със забележителна лекота. Зад волана, Вие ще се насладите на мощно ускорение с CO2 емисии от само 199 г/км. Можете да превключите и на изцяло електрически режим (EV) за почти безшумно придвижване и нулеви СО2 емисии. Селекторът за избор на режим на шофиране Ви позволява да си изберете между режимите ECO, NORMAL, COMFORT, SPORT S, SPORT S+ или EV (Електрически режим).

Lexus Premium Navigation и Lexus Connected Services

LEXUS PREMIUM NAVIGATION И LEXUS CONNECTED SERVICES

12.3-инчовият HD дисплей се управлява чрез системата Remote Touch или чрез гласови команди. След паркиране на автомобила, навигацията генерира пешеходен маршрут до зададения адрес под формата на QR код, който се прехвърля в смартфона на водача, така че последният да продължи пеша от паркинга до съответния адрес.

LS предлага следващо поколение услуги за свързаност под името Connected Services като Online Search, Google Street View®, Panoramio® и Connected Traffic. За допълнително удобство можете дори да изпратите маршрут от своя лаптоп или таблет до навигационната система в автомобила си.

Вътрешен комфорт

ВЪТРЕШЕН КОМФОРТ

Интериора на новия Lexus LS предлага несравнима изисканост. За лесен достъп, седалката на водача се плъзга назад и волана се прибира навътре. Задните седалки предлагат електрическа настройка с функция за лумбален масаж и задглавници тип "пеперуда" - стандартно за ниво President. Задният подлакътник е оборудван с LCD дисплей, който контролира настройките на климатичните зони, настройките на аудиото и оперира задната завеса.

"Climate Concierge" е поредното уникално световно нововъведение от Lexus. При стартиране на автомобила, в зависимост от външната температура на околната среда и вътрешната температура в купето, системата напълно автоматично и интегрирано включва и постоянно регулира: отоплението и охлаждането на четирите седалки, отоплението на волана (когато е налично) и температурата на въздушния поток през 12-те климатични дюзи (разпределени в 4 климатични зони), като така осигурява индивидуален температурен комфорт на водача и всеки от пътниците в купето през цялото време, без човешка намеса.

Интелигентни светлини

ИНТЕЛИГЕНТНИ СВЕТЛИНИ

Нашата система за автоматични дълги светлини (AHB) е първата в света, която затъмнява само приближаващия, насрещен автомобил, като продължава да осветява в режим дълги светлини.

Инструментално табло & Конзола

ИНСТРУМЕНТАЛНО ТАБЛО & КОНЗОЛА

Оборудван с най-модерните технологии в света, LS осигурява неповторимо 'Omotenashi' посрещане (японският дух на гостоприемност). Приближавайки автомобила с електронния ключ във вашия джоб или чанта, светлините в страничните огледала и LED аналоговият часовник (с GSP функция за автоматична настройка спрямо часовата зона) се активират и изпълняват изтънчено посрещане. След като сте се настанили удобно, натиснете бутона за стартиране и ще станете свидетел на красива анимация на централният дисплей, съпътствана от плавни, осветени в бяло линии, които обгръщат таблото. И това е само началото. Отвътре може да релаксирате в условията на Премиум аудиосистемата Mark Levinson® с 19 високоговорителя или да гледате DVD или Blu-ray® диск на 9" екран.

Шофьорското място в LS е наистина уникално. Първите елементи, които ще ви направят впечатление са изящно изработеният кожен и дървен волан и скоростен лост, завършен с алуминий. Позициониран в центъра, големият 12.3" пълноразмерен дисплей може да се управлява гласово или чрез Remote Touch. В допълнение, функционалността за разделяне на екрана позволява да получавате информация от два медийни източника, например от Lexus Night View и Премиум навигационната система Lexus. Списъкът с иновации включва още динамично LED интериорно осветление и аналогов часовник с GPS функция за настройване на часа спрямо локалната часова зона.

Избор на тапицерии и вложки

ИЗБОР НА ТАПИЦЕРИИ И ВЛОЖКИ

Можете да персонализирате финноизработения интериор на Lexus LS според Вашия индивидуален вкус.Кожената тапицерия може да бъде поръчана в пет различни цвята - черен, млечно бяло, кафяв топаз, светло сиво или слонова кост. Също така, можете да избирате сред различни дизайни на вложките: кафяв ясен (матово покритие), орех, черно/сиво дърво "Shimamoku", златисто и бамбук.

Аеродинамика

АЕРОДИНАМИКА

Новият LS притежава изключителна аеродинамика, благодарение на почти изцяло равния под и вградените в рамките на вратите, и стоповете малки крила. Първо въведени във Формула 1, тези крила създават завихряне на въздуха, което спомага за насочването на въздушния поток към автомобила и по този начин се подобрява начина по който LS се движи през въздуха. Това не само подобрява стабилността и управлението, но също така редуцира разхода на гориво, и шума от вятъра.

Направихме всичко възможно да предотвратим влизането на вятъра в автомобила. Висококачествено ламинирано стъкло, изолация на рамката на прозорците и минимални фуги осигуряват превъзходна изолация. Това подпомага и за запазването на една тиха атмосфера в интериора, в която пътниците да се наслаждават на спокойното си пътуване. Точно тази ненадмината комбинация от вълнуващ екстериор и спокоен интериор превръща Lexus LS в автомобил, който доставя страхотно удоволствие за всички сетива.

Lexus Wi-Fi

LEXUS WI-FI

От юни 2013 всеки Lexus в България е стандартно оборудван с Lexus Wi-Fi интернет. Вграден в автомобила Lexus 3G / Wi-Fi трансийвър разпръсква Wi-Fi интернет в купето до 5 устройства като таблети, лаптопи или смартфони. Lexus България стандартно предоставя безплатно 1 година неограничен мобилен интернет за България.

Защита на пътниците

ЗАЩИТА НА ПЪТНИЦИТЕ

Ние сме положили всички усилия да предпазим всеки един пътник от всяка една страна в случай на удар. Всъщност, мерките за сигурност в Lexus LS значително надвишават всички световни изисквания.

Lexus LS е оборудван с 8 въздушни възглавници (до 11 въздушни възглавници при ниво President). Те включват двустепенни въздушни възглавници на предните места, които при удар се отпускат в центъра за да осигурят място за деликатни части на лицето, като носа и устата.

В допълнение, уникалният дизайн на седалките и задглавниците ограничават движението на главата и намалят възможността от контузии на врата. В случай на предстоящ удар (засечен от радар вграден в задната броня), предните подглавници се преместват нагоре и напред, за да осигурят допълнителна опора за главите на пътниците и да намалят риска от камшичен удар.

Аудиосистема Mark Levinson

АУДИОСИСТЕМА MARK LEVINSON

Стандартно всеки LS 600h е оборудван с една от най-съвършените аудио системи в света – несравнимата система Mark Levinson® Reference Surround с 19 високоговорителя. С нейна помощ пътниците могат да се наслаждават на 7.1-канален съраунд звук, а системата стандартно разполага с Bluetooth® свързаност, CD/DVD, FM/AM/DAB тунер, AUX и два USB входа за свързване на iPhone® или външна памет.

Mark Levinson е един от най-търсените и световно известни аудио производители в света. От 1972 насам тяхната репутация за чисто музикално възпроизвеждане е легендарна, поради необичайната им способност да възпроизвеждат аудио тънкости и нюанси без да добавят или отнемат нищо от оригиналното звучене. Самият Марк Левинсон е построил аудиосистемата на сцената в Удсток през 1968г. и от тогава е обявен за основател на най-високия клас аудио индустрия.

Въпреки започнатите преговори с някои производители на луксозни автомобили ние сме единствените, които работим с високия клас на оборудване на Mark Levinson. Тъй като Lexus автомобилите са научно проектирани да осигуряват висококачествено и безшумно движение, те предоставят прекрасната възможност за акустично изживяване от типа "концертна зала в автомобил". Системата Mark Levinson във всеки един модел на Lexus е оптимизирана до съвършенство, частите са добре позиционирани, високоговорителите са поставени да подчертаят уникалната акустична среда.

Хибридна мощ

ХИБРИДНА МОЩ

Lexus LS 600h предлага спираща дъха динамика, благодарение на лидерството на Lexus в хибридните технологии в продължение на едно цяло десетилетие. Иновативната система Lexus Hybrid Drive интелигентно съчетава прецизно изработен 5 литров V8 бензинов двигател с директно впръскване и мощен електромотор, за да достави зашеметяващи резултати. С комбинирана мощност на хибридната система от 445 к.с., ускорението от 0 - 100 км/ч се извършва само за 6.1 секунди. Разходът на гориво е значително намален до 8.6 л/100 км, а СО2 емисиите са само 199 г/км - много под очакванията за автомобил от този клас. В допълнение, LS също има режим ECO, който пренастройва подаването на газ и климатичната система, за да достави още по-ниски СО2 емисии и по-нисък разход на гориво.

"Мозъкът" на LS е иновативната система Power Control Unit (PCU), която контролира разпределението на енергията в хибридната система. В Електрически режим (ЕV) автомобилът отделя нулеви СО2 и NOx емисии, неизразходва гориво и се придвижва изключително безшумно. PCU активира този режим автоматично когато стартирате двигателя, или когато се движите с ниска скорост. При ускорение, бензиновият двигател неусетно се включва и заработва в синхрон с електромотора. При по-високи скорости, електромотора се използва за осигуряване на моментален въртящ момент при ускорение. Компактната хибридна батерия никога няма нужда от презареждане, благодарение на използването на кинетичната енергия при намаляне или спиране. Тази кинетична енергия се конвертира и се съхранява в батерията.

Lexus LS e оборудван и с постоянно задвижване на четирите колела (permanent All Wheel Drive), което осигурява значително подобрено сцепление дори при най-предизвикателните пътни условия. Хибридната трансмисия се състои от електромотор, генератор, разпределение на мощността чрез планетарен механизъм и понижаване на предавките на двигателя в компактен пакет, който е не по-голям от конвенционална автоматична трансмисия.

Като цяло, LS 600h е едно технологично постижение, което може да произлезе единствено от несравнимата изобретателност на Lexus.

Контрол на динамиката

КОНТРОЛ НА ДИНАМИКАТА

Зад волана на новия LS, вие ще изпитате едно чувство на свързаност с един автомобил, който е перфектно балансиран и възхитително динамичен. Изключително здравото шаси (сглобено с нова лазерна технология за заваряване, заимствана от космическите технологии), съчетано с въздушно окачване, ще Ви доставят изключително прецизно управление и комфорт. Системата за управление на динамичното поведение на автомобила (VDIM) и кормилното управление с променливо предавателно отношение (VGRS) са вградени стандартно в автомобила. В случай на извънредна ситуация, тези системи ще Ви помогнат да се справите с опасността на пътя.

Интелигентното постоянно задвижване на четирите колела в този автомобил придава несравними качества на пътно поведение. В нормални условия, системата разпределя мощността между предните и задните колела в съотношеное 40/60. В по-предизвикателни ситуации, тя преразпределя мощността към колелата, които имат най-много сцепление. В допълнение, стандартните за LS 600h Brembo® спирачки осигуряват максимално спирачно усилие.

Окачване

ОКАЧВАНЕ

Забележителният баланс и пъргавина на Lexus LS са резултат от майсторския автомобилен дизайн. Усещането за свързаност на водача с този вдъхновяващ автомобил се дължи най-вече на олекотеното, алуминиево многоточково въздушно (пневматично) активно окачване на предната и задната оси. Това е съчетано с динамични пневматични амортисьори и резултатът е изключително пътно поведение и комфорт. Адаптивното автоматично променливо окачване на четирите колела (AVS) позволява на водача да си избере предпочитаните настройки чрез Селектора за избор на режим на шофиране. Усещането зад волана на новия Lexus LS е за истинска лекота и пълен контрол.

Нощно Виждане

НОЩНО ВИЖДАНЕ

Комбинацията от мощна инфрачервена камера с инфрачервени светлинни прожектори позволява на Системата за нощно виждане да улови осветената картина пред автомобила. Изобразена на 12.3" дисплей, тя подпомага за разкриването на обекти далеч пред автомобила, много преди да са станали видими за просто око.

Може да научите повече при най-близкия до вас дилър.

Инструментално табло & Конзола

ИНСТРУМЕНТАЛНО ТАБЛО & КОНЗОЛА

Оборудван с най-модерните технологии в света, LS осигурява неповторимо 'Omotenashi' посрещане (японският дух на гостоприемност). Приближавайки автомобила с електронния ключ във вашия джоб или чанта, светлините в страничните огледала и LED аналоговият часовник (с GSP функция за автоматична настройка спрямо часовата зона) се активират и изпълняват изтънчено посрещане. След като сте се настанили удобно, натиснете бутона за стартиране и ще станете свидетел на красива анимация на централният дисплей, съпътствана от плавни, осветени в бяло линии, които обгръщат таблото. И това е само началото. Отвътре може да релаксирате в условията на Премиум аудиосистемата Mark Levinson® с 19 високоговорителя или да гледате DVD или Blu-ray® диск на 9" екран.

Шофьорското място в LS е наистина уникално. Първите елементи, които ще ви направят впечатление са изящно изработеният кожен и дървен волан и скоростен лост, завършен с алуминий. Позициониран в центъра, големият 12.3" пълноразмерен дисплей може да се управлява гласово или чрез Remote Touch. В допълнение, функционалността за разделяне на екрана позволява да получавате информация от два медийни източника, например от Lexus Night View и Премиум навигационната система Lexus. Списъкът с иновации включва още динамично LED интериорно осветление и аналогов часовник с GPS функция за настройване на часа спрямо локалната часова зона.

Интериорно Осветление

ДИНАМИЧНО LED ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ

Приближавайки автомобила, той автоматично включва светлините в страничните огледала и LED аналоговият часовник, които ви поднасят изтънчено посрещане. Отключете вратите и дневните светлини ще се включат, сякаш LS се събужда. Натиснете бутона START и ще станете свидетел на елегантна анимация на мултимедийния дисплей, последвана от нежни светлинни линии, обгръщащи таблото.

НЯМА РЕЗУЛТАТИ

Няма допълнително оборудване, което да отговаря на вашето търсене. Моля, разширете обхвата на търсенето.

ls 600 hideki watanabe

НИЕ РЕШИХМЕ, ЧЕ НОВИЯТ LEXUS LS ТРЯБВА ДА БЪДЕ КРЕАТИВНО ОТКЛОНЕНИЕ ОТ ОБЩОПРИЕТИТЕ НОРМИ. НАШАТА ЦЕЛ БЕШЕ ДА СЪЗДАДЕМ АВТОМОБИЛ, КОЙТО Е УДИВИТЕЛНО ТЕХНОЛОГИЧЕН И ИНТЕЛИГЕНТЕН, И В СЪЩОТО ВРЕМЕ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРИВЛЕКАТЕЛЕН, И ЕМОЦИОНАЛЕН.

Хидеки Уатанабе, Главен инженер на Lexus LS

LS 600h F SPORT

ls600h 2017 fsport

СПИРАЩ ДЪХА ДИЗАЙН

LS 600h F SPORT съчетава смел дизайн с ексклузивно управление, настроено от екипа, отговорен за създаването на легендарния суперавтомобил LFA и F Performance моделите,, както и RC F и GS F. Резултатът ще накара вашият пулс да започне да препуска. Екстериорните подобрения включват по-голяма предна решетка с 'L-mesh' вложки, въздуховоди за охлаждане на спирачките и аеродинамични елементи за по-добро притискане.

Отвътре, в спортно ориентираният кокпит ще бъдете перфектно свързани с вашият F SPORT. Ръчно ушитите спортни седалки ви обгръщат от бедрата до раменете, а ергономичният спортен волан и спортните педали от полиран алуминий дават неповторимо усещане и обратна връзка от пътя пред вас.

За да предоставим най-доброто онлайн Lexus преживяване, ние и наши подбрани партньори използваме бисквитки за нашия уебсайт. Ако продължите без да променяте настройки считаме, че сте съгласни да получавате бисквитките от уебсайта на Lexus.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ