СОРТИРАЙ ПО:
Всички
Компактни автомобили & седани

НЯМА РЕЗУЛТАТИ

Няма автомобили, които да отговарят на вашето търсене. Моля разширете обхвата на търсенето.

concept cars

КОНЦЕПТУАЛНИ
АВТОМОБИЛИ

Концептуалните автомобили на Lexus ни позволяват да надникнем в бъдещото развитие на дизайна.

main menu lexus brand

ИНОВАЦИЯ
В ДИЗАЙНА

Тук можете да разгледате някои от най-поразителните ни дизайнерски идеи и концепти.

hybrid cars

ХИБРИДНИ
АВТОМОБИЛИ

Има много видове хибридни автомобили, но те всички имат една обща черта.

lexus service

LEXUS
УСЛУГИ

Намерете най-близкия до Вас център за услуги на Lexus

bg hero

LC

LEXUS

LEXUS LC 500 И LC 500h

ДОСТАВКИТЕ НА ПЪРВИТЕ БРОЙКИ LC КЪМ ЕВРОПЕЙСКИ
КЛИЕНТИ ЩЕ ЗАПОЧНАТ ОТ АВГУСТ ТАЗИ ГОДИНА

При разработването на автомобила, Lexus направи всичко възможно да запази максимално оригиналния концептуален дизайн на LF-LC, представяйки флагман-купе с радикален дизайн и отличителни Lexus форми.

Това, което се намира под красивите форми, е също толкова впечатляващо – LC е първият модел на марката, който използва платформата Lexus Global Architecture – Luxury (GA-L), която осигурява нисък център на тежестта и оптимално разпределение на теглото. Това допринася за изключително пътно поведение и стабилност, които очакват клиентите от престижно купе.

Модерните задвижвания на Lexus гарантират ефективно представяне, както от пълнохибридната версия, така и от V8 двигателя. LC 500h ще изразходва 6.4 л / 100 км и 145 г/км CO2 емисии, а LC 500, задвижван от 5.0-литров V8 бензинов двигател с 477 к.с./ 351 кВ, ще изразходва респективно 11.5 л / 100 км и 263 г/км.

Презентацията на Lexus по време на Автомобилното изложение в Женева обяви версията на LC Launch Edition, лимитирана серия, която ще отбележи премиерата на луксозното купе в Европа.

Launch Edition версията на пълнохибридния LC 500h и задвижвания от V8 двигател LC 500 се отличава по F-White белия екстериор и синия интериорен салон. Те са оборудвани с 21“ алуминиеви колела, които стандартно са ексклузивно оборудване за нивата Sport и Sport+.

ПРОЕКТИРАН ЗА ЕДНА НОВА ЕРА

LC БЕЛЕЖИ НАЧАЛОТО НА НОВ ЕТАП В РАЗВИТИЕТО НА МАРКАТА LEXUS. ИНЖЕНЕРНАТА ЕКСПЕРТИЗА И ЕКСПРЕСИВЕН ДИЗАЙН СЕ ОБЕДИНЯВАТ В ТОВА ЛУКСОЗНО ФЛАГМАН-КУПЕ, ПОСТАВЯЙКИ НОВИ СТАНДАРТИ ЗА ДИНАМИКА, СТИЛ И КАЧЕСТВО НА ИЗРАБОТКА.

СПИРАЩО ДЪХА ПРЕЖИВЯВАНЕ

СЪЗДАДЕН НА БАЗАТА НА ИЗЦЯЛО НОВА КОНФИГУРАЦИЯ НА ЗАДНО ПРЕДАВАНЕ И ПРЕЦИЗНО НАСТРОЕНО ДА ОСИГУРИ ВЪРХОВО УПРАВЛЕНИЕ. LC ОБЕЩАВА ВЪЛНЕНИЕ ЗАД ВОЛАНА, КАКТО НИКОГА ДОСЕГА.

АВАНГАРДЕН ДИЗАЙН

ВДЪХНОВЕН ОТ СПЕЧЕЛИЛИЯ НЯКОЛКО ОТЛИЧИЯ lf-lc КОНЦЕПТ, КОЙТО НАПРАВИ СВОЯТА ПРЕМИЕРА ПРЕЗ 2012, LC Е СВОЕОБРАЗНА СЦЕНА НА БЕЗПРЕЦЕДЕНТНИ ПОСТИЖЕНИЯ. РАЗБИВАЙКИ СТЕРЕОТИПИТЕ В ИНДУСТРИЯТА, ИНЖЕНЕРИТЕ И ДИЗАЙНЕРИ НА LEXUS РАБОТИХА НЕУМОРНО, ЗА ДА ПРЕВЪРНАТ LC ОТ СПИРАЩА ДЪХА КОНЦЕПЦИЯ В РЕАЛНОСТ.

МАЙСТОРСКА ИЗРАБОТКА TAKUMI

ТОЧНО КАКТО СВЕТОВНО ИЗВЕСТНИЯ СУПЕРАВТОМОБИЛ LFA, LC СЪЩО БЕ СЪЗДАДЕН ОТ МАЙСТОРИ-ЗАНАЯТЧИИ TAKUMI. ТЕХНИЯ НАД 20-ГОДИШЕН ОПИТ ИМ ПОЗВОЛЯВА ДА ОТКРИВАТ ДОРИ НАЙ-МАЛКИТЕ НЕСЪВЪРШЕНСТВА.

СПЕЦИФИКАЦИИ НА LC

LC 500h

Открий първата в света Multi Stage Hybrid трансмисия с
LC 500h - ново определение за хибридна динамика. Мощ, обратна връзка и ефективност без компромис.

3.5-литров V6 бензинов двигател
Първата в света 10-степенна Multi Stage Hybrid трансмисия
Мощен електромотор и Литиево-йонна батерия
0-100 км/ч за под 5.0 секунди

LC 500

Изключителна мощ, управление и контрол в LC 500 - флагман луксозно купе, създадено за една нова ера. Динамика, която може да се види, чуе и усети.

5.0-литров V8 двигател
Първата в света 10-степенна direct shift автоматична трансмисия
467 к.с и 530 Нм
0-100 км/ч за под 4.7 секунди

За да предоставим най-доброто онлайн Lexus преживяване, ние и наши подбрани партньори използваме бисквитки за нашия уебсайт. Ако продължите без да променяте настройки считаме, че сте съгласни да получавате бисквитките от уебсайта на Lexus.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ