СОРТИРАЙ ПО:
Всички
Компактни автомобили & седани

НЯМА РЕЗУЛТАТИ

Няма автомобили, които да отговарят на вашето търсене. Моля разширете обхвата на търсенето.

concept cars

КОНЦЕПТУАЛНИ
АВТОМОБИЛИ

Концептуалните автомобили на Lexus ни позволяват да надникнем в бъдещото развитие на дизайна.

main menu lexus brand

ИНОВАЦИЯ
В ДИЗАЙНА

Тук можете да разгледате някои от най-поразителните ни дизайнерски идеи и концепти.

hybrid cars

ХИБРИДНИ
АВТОМОБИЛИ

Има много видове хибридни автомобили, но те всички имат една обща черта.

lexus service

LEXUS
УСЛУГИ

Намерете най-близкия до Вас център за услуги на Lexus

LC 500h

ПЪРВАТА В СВЕТА MULTI STAGE ХИБРИДНА СИСТЕМА ПОСТАВЯ НОВИ СТАНДАРТИ ЗА ДИНАМИКА И ЕФЕКТИВНОСТ


CO2 емисии, комбиниран цикъл (г/км) 145
Комбиниран цикъл (л/100км) 6,4
Ускорение 0-100 км/ч (сек) 5
Максимална скорост 250

ОТ 195 950,00 лв

НЕПОВТОРИМО ИЗЖИВЯВАНЕ ЗАД ВОЛАНА

ПЪРВАТА В СВЕТА MULTI STAGE ХИБРИДНА СИСТЕМА ПОСТАВЯ НОВИ СТАНДАРТИ ЗА ДИНАМИКА И ЕФЕКТИВНОСТ

Създаден да надмине всички очаквания, LC500h бележи началото на нова ера в историята на Lexus. Не се подлъгвайте по знака h, LC 500h е способен да ускори от 0-100 км/ч за само 5 секунди, а същевременно впечатлява със среден разход на гориво от 6.4 л/100км и 145 г/км CO2 емисии.

Изключително високия въртящ момент прави LC 500h първия Lexus хибрид, който при потегляне превърта задните си колела. Въпреки спиращата дъха динамика, той предоставя разход на гориво и вредни емисии, каквито очаквате от Lexus хибрид.


ХАРАКТЕРИСТИКИ НА АВТОМОБИЛА

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С LC 500h ОТБЛИЗО

Шофиране на LC 500h - Акцентите

ШОФИРАНЕ НА LC 500h – АКЦЕНТИТЕ

Създаден върху изцяло нова платформа на задно задвижване, LC предлага неповторимо изживяване зад волана. С впечатляващо ниски център на тежестта и оптимално разпределение на теглата, LC 500h пренарежда представите ви за хибридна динамика. LC 500h е проектиран да осигурява безкомпромисно управление и маневреност, стабилност и всичко онова, което очаквате и искате от луксозно купе с подобно качество на изработка.

LC 500h отвътре - Акцентите

LC 500h ОТВЪТРЕ – АКЦЕНТИТЕ

След няколко минути зад съвършено изработения от майстори 'Takumi' волан ще усетите интелигентния подход към ергономията в кокпита на LC 500h. За да вдъхне увереност и да предизвика вълнуващо шофиране, всички бутони и интерфейси са разположени там, където очаквате да бъдат. Благодарение на нискоразположените преден капак и централно инструментално табло, ще се насладите и на отлична видимост към пътя пред вас.

Lexus Safety System +

LEXUS SAFETY SYSTEM +

Авангардната Lexus Safety System + е стандартна за LC и включва Система Pre-Crash с Разпознаване на пешеходци, усъвършенстван Асистент за поддържане на пътна лента, Автоматични дълги светлини и Адаптивен круиз контрол, който регулира скоростта на автомобила спрямо движещия се отпред автомобил

20" & 21" алуминиеви колела

20" & 21" АЛУМИНИЕВИ КОЛЕЛА

20" Алуминиеви колела
Прецизно отляти и обработени, с 5 четворни лъча и с форма за намаляване на шума, завършени в тъмно сив металик.

20" ковани алуминиеви колела
Ковани алуминиеви колела, 5 двойни спици и привличащ погледа полиращ слой. (Налични в ниво Sport)

21" ковани алуминиеви колела
Ковани и олекотени колела с 5 двойни спици (Начични в нива Sport и Sport+)

Lexus Multi Stage Хибрид

LEXUS MULTI STAGE ХИБРИДНА СИСТЕМА

Lexus LC 500h е оборудван с първата в света Multi Stage хибридна система, която интелигентно съчетава работата на 3.5-литров V6 бензинова вдигател и усъвършенства електромотор. Тя предлага много по-директна работа и обратна връзка, докато запазва плавната и ефективна работа на Lexus хибрид.

LED Предни фарове

LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ

Ултра компактните тройни LED предни светлини бяха специално разработени, за да позволят минимален преден надвес, изключително важен за стабилно управление при висока скорост.

Стъклен таван

СТЪКЛЕН ТАВАН

Създаващ усещане за обем и пространство в купето на LC, стъкления таван с хромирани лайстни допринася за елегантния купе-профил, завършващ в стила на традиционните японски мечове.

Карбонов таван

КАРБОНОВ ТАВАН

Снижавайки центъра на тежестта на LC допълнително, този съвършено изработен карбонов таван е произведен в завода ни в Мотомачи по високотехнологичен процес на плетене и отливане.

Активен заден спойлер

АКТИВЕН ЗАДЕН СПОЙЛЕР

Активният заден спойлер се отваря автоматично при скорост над 80 км/ч, за да осигури допълнително притискане и стабилност при висока скорост, а страничните въздухозаборници намаляват турболентните въздушни потоци около колелата на автомобила, подобрявайки управлението.

LED холографни задни светлини

LED ХОЛОГРАФНИ ЗАДНИ СВЕТЛИНИ

Вдъхновени от турбинните афтърбърнъри на реактивните самолети, привличащите погледа задни светлини с изваяни от метал основи загатват елегантно и в дълбочина познатия L-мотив на Lexus. При по-внимателен поглед ще откриете интегрираната в задния стоп ключалка за багажника.

Ориентиран към водача интериор

ОРИЕНТИРАН КЪМ ВОДАЧА ИНТЕРИОР

Майстор 'Takumi' е изваял перфектните форми за волана на LC - елипса, която ръцете ви обгръщат перфектно, гарантирайки отличен захват в завои с високи стойности на странично ускорение.

За да бъде сведено до минимум движението на очите и съответно нежеланото разсейване, всички ключови инструментални уреди и дисплеи са разположени в непосредствена близост до погледа на водача.

Бутони, които използвате често, като Избор на решим на шофиране (Drive Mode Select), са разположени около волана. Това внимание към детайла е превърнало ориентирания към водача кокпит в средство за осигуряване на неповторими усещания.

Climate Concierge / Nanoe® технология

CLIMATE CONCIERGE / NANOE® ТЕХНОЛОГИЯ

Авангардната 'Climate Concierge' технология автоматично управлява температурите в купето, седалката и волана. В допълнение, иновативната nanoe технология отпуска отрицателно заредени частици в купето, за да пречисти въздуха и ефективно да деодорира седалките. Същите частици имат благоприятно, овлажняващо въздействие върху кожата и косата.

Кожени седалки

КОЖЕНИ СЕДАЛКИ

Разкошно ушитите кожени седалки предлага най-добрата комбинация от опора и комфорт. Главният дизайнер Сато лично се включи в разработването на новия дизайн на седалките, който премина през цели 50 цикъла на тестове, преди да достигне до финалната си фаза.

Спортни седалки и панели от Alcantara®

СПОРТНИ СЕДАЛКИ И ПАНЕЛИ ОТ ALCANTARA®

Обгръщащи спортни седалки и ексклузивни странични опори, които ви държат здраво в завои. Експертно тапицирани от майстори 'Takumi' в комбинация от кожа и Alcantara.

Технология за въглеродни влакна

ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ВЪГЛЕРОДНИ НИШКИ

Използвахме същата композитна технология за въглеродни нишки, която разработихме за LFA - компресирани листа импрегнирани карбонови нишки във вътрешните панели на вратите.

Машинно изработени педали

МАШИННО ИЗРАБОТЕНИ ПЕДАЛИ

Машинно изработените алуминиеви педали на газта и спирачката, както и голямата степенка са завършени с анодизиращ алуминиев слой, който придава истинско спортно усещане.

Аналогов часовник с 'L' мотив

АНАЛОГОВ ЧАСОВНИК С ‘L’ МОТИВ

Открийте дискретния 'L' мотив в циферблата на аналогивия часовник, както и в чувствително изпъкналите повърхности на въздуховодите.

Мултиинформационен дисплей

МУЛТИИНФОРМАЦИОНЕН ДИСПЛЕЙ

За да сте наясно с цялата ключова информация за автомобила и управлението - предупреждения за безопасност, разход на гориво и напътствия от навигационната система, цветния мултиинформационен дисплей е интегриран между двата централни измервателни уреда.

* изображение на LC 500

Lexus Премиум Навигационна Система

LEXUS ПРЕМИУМ НАВИГАЦИОННА СИСТЕМА

Перфектно разположена за релаксиращо пътуване, 10.3" централен дисплей с висока резолюция може да бъде управляван гласово или от Touch pad с Remote touch интерфейс, подобно на управлението на смартфон или таблет. Възможността за разделяне на екрана (split-screen) позволява едновременен достъп до информация от два източника, например от Премиум навигацията Lexus и климатичната система.

Аудиосистема Mark Levinson®

АУДИОСИСТЕМА MARK LEVINSON®

MARK LEVINSON® С 13 ВИСОКОГОВОРИТЕЛЯ
Налична като допълнително оборудване, аудиосистемата Mark Levinson® Premium Surround с 13 високоговорителя и GreenEdge™ технология е специално разработена за акустичните специфики на LC. Предоставяйки качество на звука, сходно с това на домашното кино, прецизността на възпроизвеждане не допълнително подобрена от Clari-Fi™ технологията, която възстановява изгубените тонове при MP3 дигиталната компресия.

Система за следене на мъртва точка & Система за следене на преминаващия зад автомобила трафик

СИСТЕМА ЗА СЛЕДЕНЕ НА МЪРТВА ТОЧКА & СИСТЕМА ЗА СЛЕДЕНЕ НА ПРЕМИНАВАЩИЯ ЗАД АВТОМОБИЛА ТРАФИК

Радарни устройства, разположени в задната броня на автомобила, разпознават движещите се в съседни ленти автомобили, които не са видими в страничните огледала. Ако водачът индикира смяна на лента, а радара засече автомобил в мъртва точка, съответното огледало издава предупреждаващ визуален сигнал.

Системата за следене на преминаващия зад автомобила трафик използва сензорите на системата за следене на мъртва точка, за да предупреждава за наближаващи отзад автомобили при излизане от паркомясто на заден ход.

Асистент за Разпознаване на Пътни Знаци

АСИСТЕНТ ЗА РАЗПОЗНАВАНЕ НА ПЪТНИ ЗНАЦИ

Системата за разпознаване на пътни знаци (RSA) в новия LC засича пътни знаци чрез разположената в челното стъкло камера и осигурява на водача информация за текущи ограничения на мултиинформационния дисплей. RSA разпознава знаци, съответстващи на стандартите на Виенската конвенция.

* изображение от LC 500

Система за Предупреждение при Ниско Налягане в Гумите

СИСТЕМА ЗА ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ПРИ НИСКО НАЛЯГАНЕ В ГУМИТЕ

Получавайки информация от датчици във всяка гума, мултиинформационният дисплей следи стойностите във всяка гума и предупреждава, ако в някоя от тях то спадне.

* изображение от LC 500

Монитор на паркинг асистент

МОНИТОР ЗА ПАРКИНГ АСИСТЕНТ

За да улесни паркирането допълнително, системата разполага с паркинг сензори, които сигнализират звуково за препятствия. Звуковия сигнал може да бъде изключен, когато не е необходим. Включете на задна предавка и 10.3" дисплей на LC ще даде пълна картина на обстановката зад автомобила с необходимите динамични насочващи линии за лесно паркиране.

Повдигащ се Преден Капак

ПОВДИГАЩ СЕ ПРЕДЕН КАПАК

Активиран от сензори, разположени в предната броня, повдигащият се преден капак се задейства при евентуален сблъсък с пешеходец, за да осигури повече място за меко поемане на удара. Това намалява рисковете от травми по пешеходеца.

* изображение от LC 500

8 въздушни възглавници

8 ВЪЗДУШНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ

В допълнение към изключително здравата пасажерска кабина, безопасността на пътниците е гарантирана от 8 въздушни възглавници. Водачът и пътника отпред са подсигурени от двустепенни предни въздушни възглавници, странични и за коленете. Въздушните възглавници тип "Завеса" препазват цялото странично продължение на автомобила от двете страни. Освен това, всички предпазни колани са оборудвани с предобтегачи.

Избор на Режим на Шофиране

ИЗБОР НА РЕЖИМ НА ШОФИРАНЕ

Разположен встрани от волана за максимална концентрация върху пътя пред вас. Селектора за Избор на Режим на Шофиране позволява да сменяте между ECO / COMFORT, NORMAL / CUSTOM / SPORT S / SPORT S+

Магнезиеви Пера за Смяна на Предавките, Ръчен 'М' Режим

МАГНЕЗИЕВИ ПЕРА ЗА СМЯНА НА ПРЕДАВКИТЕ, РЪЧЕН ‘M’ РЕЖИМ

За по-голямо удоволствие на пътя и изключително директна и динамична обратна връзка, LC 500h е първия хибрид, оборудван с ръчния 'M' режим. Той позволява на водача сам да избира предпочитаната от него предавка на шофиране.

Високоякостно купе

ВИСОКОЯКОСТНО КУПЕ

За да създадат здраво, устойчиво на усукване шаси, недеформиращите се части в LC са направени от ултразакалена стомана, а леките алуминиеви компоненти са използвани за елементи като врати, багажник и преден капак. В допълнение, здравата и същевременно лека пластмаса, подсилена с въглеродни нишки (CFRP) е използвана в компоненти като таван и носеща структура на вратите.

НЯМА РЕЗУЛТАТИ

Няма допълнително оборудване, което да отговаря на вашето търсене. Моля, разширете обхвата на търсенето.

2017 Lexus LC 500h quote

ЩЕ ОТКРИЕТЕ МНОГО ИНТЕЛИГЕНТНИ АЕРОДИНАМИЧНИ ДЕТАЙЛИ В НОВИЯ LC: НЕ ОСТАВИХМЕ НИТО ЕДИН КАМЪК НЕОБЪРНАТ.

Тошиуки Мураяма, Мениджър на група, Аеродинамика и Термична ефективност

За да предоставим най-доброто онлайн Lexus преживяване, ние и наши подбрани партньори използваме бисквитки за нашия уебсайт. Ако продължите без да променяте настройки считаме, че сте съгласни да получавате бисквитките от уебсайта на Lexus.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ