СОРТИРАЙ ПО:
Всички
Компактни автомобили & седани

НЯМА РЕЗУЛТАТИ

Няма автомобили, които да отговарят на вашето търсене. Моля разширете обхвата на търсенето.

concept cars

КОНЦЕПТУАЛНИ
АВТОМОБИЛИ

Концептуалните автомобили на Lexus ни позволяват да надникнем в бъдещото развитие на дизайна.

main menu lexus brand

ИНОВАЦИЯ
В ДИЗАЙНА

Тук можете да разгледате някои от най-поразителните ни дизайнерски идеи и концепти.

hybrid cars

ХИБРИДНИ
АВТОМОБИЛИ

Има много видове хибридни автомобили, но те всички имат една обща черта.

lexus service

LEXUS
УСЛУГИ

Намерете най-близкия до Вас център за услуги на Lexus

LC 500

СЛЕДВАЩИЯТ ЛЕГЕНДАРЕН LEXUS


CO2 емисии, комбиниран цикъл (г/км) 263
Комбиниран цикъл (л/100км) 11,5
Ускорение 0-100 км/ч (сек) 4,7
Максимална скорост 270

ОТ 195 950,00 лв

СПИРАЩО ДЪХА ИЗЖИВЯВАНЕ

БОГАТИЯТ ИНЖЕНЕРЕН ОПИТ СРЕЩА ЕКСПРЕСИВНИЯ ДИЗАЙН В ТОВА ЛУКСОЗНО ФЛАГМАН КУПЕ

LC бележи една смела нова ера за Lexus. Запазвайки есенцията от стайлинга на концепцията LF-LC, ние създадохме спиращо дъха купе, проектирано да промени очакванията и представите ви за дизайн и динамика. Ще го видите във всяка извивка, ще го усещате всяка секунда, прекарана зад волана.

Задвижван от 5.0-литров бензинов двигател, LC 500 генерира 477 к.с/351 кВ към задните колела. Създаден и усъвършенстван в състезания, като 24-те часа на Нюрбургринг, този ръчно сглобен двигател е куплиран с първата в света 10-степенна автоматична трансмисия, вграждана в сериен пътнически автомобил, предлагайки вълнуващо ускорение и вдъхновяващ V8 звук.


ХАРАКТЕРИСТИКИ НА АВТОМОБИЛА

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С LC 500 ОТБЛИЗО

Шофиране на LC 500 - Акцентите

ШОФИРАНЕ НА LC 500 – АКЦЕНТИТЕ

LC е създаден от бял лист хартия, за да гарантира по-прецизно и изискано управление, което приляга на вашия стил на шофиране. 10-степенната трансмисия на LC използва AI-SHIFT управление, което избира оптимална предавка освен не само спрямо вашите предпочитания и скорост на движение, но и спрямо данни от стила ви на шофиране. Същевременно технологии като Променливо активно окачване и Високоякостно шаси допълнително обогатяват усещанията зад волана.

LC 500 отвътре - Акцентите

LC 500h ОТВЪТРЕ – АКЦЕНТИТЕ

Разположени зад изработения от майстори 'Takumi' волан на LC ще усетите интелигентния подход към ергономията на купето. Всички бутони в LC са разположени точно там, където очаквате да бъдат, вдъхвайки увереност и желание за вдъхновяващо изживяване зад волана. Ниско разположените преден капак и инструментално табло осигуряват отлична видимост пред автомобила.

Lexus Safety System +

LEXUS SAFETY SYSTEM +

Авангардната Lexus Safety System + е стандартна за LC и включва Система Pre-Crash с Разпознаване на пешеходци, усъвършенстван Асистент за поддържане на пътна лента, Автоматични дълги светлини и Адаптивен круиз контрол, който регулира скоростта на автомобила спрямо движещия се отпред автомобил

V8 Двигател

V8 ДВИГАТЕЛ

Създаден до осигурява мигновено ускорение в съчетание с изключително бързата реакция, присъща за атмосферните двигатели, V8 двигателя на LC 500 генерира 500 Нм въртящ момент и спринтира от 0-100 км/ч за 4.7 секунди. Проектиран с фокус върху издръжливостта, но с олекотена конструкция, ковани биели и титаниеви клапани, този двигател е изключително рязък във високите обороти. За допълнителен ефект, предния въздухозаборник е оборудван с акустичен звуков генератор. Това подобрява звука от V8 двигателя и го отвежда в купето, оставяйки пасажерите с широки усмивки. Натиснете педала на газта и ефекта се увеличава допълнително от външни клапани в главния заглушител, които се отварят и затварят едновременно с двигателя

10-степенна трансмисия

10-СТЕПЕННА ТРАНСМИСИЯ

Още един компонент, който Lexus представя на света за първи път - 10-степенна автоматична трансмисия с изключително бързи смени на предавките. За прецизна, плавна и ритмична смяна на предавките, 10-степенната трансмисия на LC 500 използва AI-SHIRT управление, което избира оптимална предавка не само спрямо вашите предпочитания и скорост на движение, но и спрямо данни от стила ви на шофиране.

20" & 21" алуминиеви колела

20" & 21" АЛУМИНИЕВИ КОЛЕЛА

20" Алуминиеви колела
Прецизно отляти и обработени, с 5 четворни лъча и с форма за намаляване на шума, завършени в тъмно сив металик.

20" ковани алуминиеви колела
Ковани алуминиеви колела, 5 двойни спици и привличащ погледа полиращ слой. (Налични в ниво Sport)

21" ковани алуминиеви колела
Ковани и олекотени колела с 5 двойни спици (Начични в нива Sport и Sport+)

LED Предни фарове

LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ

Ултра компактните тройни LED предни светлини бяха специално разработени, за да позволят минимален преден надвес, изключително важен за стабилно управление при висока скорост.

Стъклен таван

СТЪКЛЕН ТАВАН

Създаващ усещане за обем и пространство в купето на LC, стъкления таван с хромирани лайстни допринася за елегантния купе-профил, завършващ в стила на традиционните японски мечове.

Карбонов таван

КАРБОНОВ ТАВАН

Снижавайки центъра на тежестта на LC допълнително, този съвършено изработен карбонов таван е произведен в завода ни в Мотомачи по високотехнологичен процес на плетене и отливане.

Активен заден спойлер

АКТИВЕН ЗАДЕН СПОЙЛЕР

Активният заден спойлер се отваря автоматично при скорост над 80 км/ч, за да осигури допълнително притискане и стабилност при висока скорост, а страничните въздухозаборници намаляват турболентните въздушни потоци около колелата на автомобила, подобрявайки управлението.

LED холографни задни светлини

LED ХОЛОГРАФНИ ЗАДНИ СВЕТЛИНИ

Вдъхновени от турбинните афтърбърнъри на реактивните самолети, привличащите погледа задни светлини с изваяни от метал основи загатват елегантно и в дълбочина познатия L-мотив на Lexus. При по-внимателен поглед ще откриете интегрираната в задния стоп ключалка за багажника.

Ориентиран към водача интериор

ОРИЕНТИРАН КЪМ ВОДАЧА ИНТЕРИОР

Майстор 'Takumi' е изваял перфектните форми за волана на LC - елипса, която ръцете ви обгръщат перфектно, гарантирайки отличен захват в завои с високи стойности на странично ускорение.

За да бъде сведено до минимум движението на очите и съответно нежеланото разсейване, всички ключови инструментални уреди и дисплеи са разположени в непосредствена близост до погледа на водача.

Бутони, които използвате често, като Избор на решим на шофиране (Drive Mode Select), са разположени около волана. Това внимание към детайла е превърнало ориентирания към водача кокпит в средство за осигуряване на неповторими усещания.

Climate Concierge / Nanoe® технология

CLIMATE CONCIERGE / NANOE® ТЕХНОЛОГИЯ

Авангардната 'Climate Concierge' технология автоматично управлява температурите в купето, седалката и волана. В допълнение, иновативната nanoe технология отпуска отрицателно заредени частици в купето, за да пречисти въздуха и ефективно да деодорира седалките. Същите частици имат благоприятно, овлажняващо въздействие върху кожата и косата.

Кожени седалки

КОЖЕНИ СЕДАЛКИ

Разкошно ушитите кожени седалки предлага най-добрата комбинация от опора и комфорт. Главният дизайнер Сато лично се включи в разработването на новия дизайн на седалките, който премина през цели 50 цикъла на тестове, преди да достигне до финалната си фаза.

Спортни седалки и панели от Alcantara®

СПОРТНИ СЕДАЛКИ И ПАНЕЛИ ОТ ALCANTARA®

Обгръщащи спортни седалки и ексклузивни странични опори, които ви държат здраво в завои. Експертно тапицирани от майстори 'Takumi' в комбинация от кожа и Alcantara.

Технология за въглеродни влакна

ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ВЪГЛЕРОДНИ НИШКИ

Използвахме същата композитна технология за въглеродни нишки, която разработихме за LFA - компресирани листа импрегнирани карбонови нишки във вътрешните панели на вратите.

Машинно изработени педали

МАШИННО ИЗРАБОТЕНИ ПЕДАЛИ

Машинно изработените алуминиеви педали на газта и спирачката, както и голямата степенка са завършени с анодизиращ алуминиев слой, който придава истинско спортно усещане.

Аналогов часовник с 'L' мотив

АНАЛОГОВ ЧАСОВНИК С ‘L’ МОТИВ

Открийте дискретния 'L' мотив в циферблата на аналогивия часовник, както и в чувствително изпъкналите повърхности на въздуховодите.

Мултиинформационен дисплей

МУЛТИИНФОРМАЦИОНЕН ДИСПЛЕЙ

За да сте наясно с цялата ключова информация за автомобила и управлението - предупреждения за безопасност, разход на гориво и напътствия от навигационната система, цветния мултиинформационен дисплей е интегриран между двата централни измервателни уреда.

Lexus Премиум Навигационна Система

LEXUS ПРЕМИУМ НАВИГАЦИОННА СИСТЕМА

Перфектно разположена за релаксиращо пътуване, 10.3" централен дисплей с висока резолюция може да бъде управляван гласово или от Touch pad с Remote touch интерфейс, подобно на управлението на смартфон или таблет. Възможността за разделяне на екрана (split-screen) позволява едновременен достъп до информация от два източника, например от Премиум навигацията Lexus и климатичната система.

Аудиосистема Mark Levinson®

АУДИОСИСТЕМА MARK LEVINSON®

MARK LEVINSON® С 13 ВИСОКОГОВОРИТЕЛЯ
Налична като допълнително оборудване, аудиосистемата Mark Levinson® Premium Surround с 13 високоговорителя и GreenEdge™ технология е специално разработена за акустичните специфики на LC. Предоставяйки качество на звука, сходно с това на домашното кино, прецизността на възпроизвеждане не допълнително подобрена от Clari-Fi™ технологията, която възстановява изгубените тонове при MP3 дигиталната компресия.

Система за следене на мъртва точка & Система за следене на преминаващия зад автомобила трафик

СИСТЕМА ЗА СЛЕДЕНЕ НА МЪРТВА ТОЧКА & СИСТЕМА ЗА СЛЕДЕНЕ НА ПРЕМИНАВАЩИЯ ЗАД АВТОМОБИЛА ТРАФИК

Радарни устройства, разположени в задната броня на автомобила, разпознават движещите се в съседни ленти автомобили, които не са видими в страничните огледала. Ако водачът индикира смяна на лента, а радара засече автомобил в мъртва точка, съответното огледало издава предупреждаващ визуален сигнал.

Системата за следене на преминаващия зад автомобила трафик използва сензорите на системата за следене на мъртва точка, за да предупреждава за наближаващи отзад автомобили при излизане от паркомясто на заден ход.

Асистент за Разпознаване на Пътни Знаци

АСИСТЕНТ ЗА РАЗПОЗНАВАНЕ НА ПЪТНИ ЗНАЦИ

Системата за разпознаване на пътни знаци (RSA) в новия LC засича пътни знаци чрез разположената в челното стъкло камера и осигурява на водача информация за текущи ограничения на мултиинформационния дисплей. RSA разпознава знаци, съответстващи на стандартите на Виенската конвенция.

Система за Предупреждение при Ниско Налягане в Гумите

СИСТЕМА ЗА ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ПРИ НИСКО НАЛЯГАНЕ В ГУМИТЕ

Получавайки информация от датчици във всяка гума, мултиинформационният дисплей следи стойностите във всяка гума и предупреждава, ако в някоя от тях то спадне.

Монитор на паркинг асистент

МОНИТОР ЗА ПАРКИНГ АСИСТЕНТ

За да улесни паркирането допълнително, системата разполага с паркинг сензори, които сигнализират звуково за препятствия. Звуковия сигнал може да бъде изключен, когато не е необходим. Включете на задна предавка и 10.3" дисплей на LC ще даде пълна картина на обстановката зад автомобила с необходимите динамични насочващи линии за лесно паркиране.

Повдигащ се Преден Капак

ПОВДИГАЩ СЕ ПРЕДЕН КАПАК

Активиран от сензори, разположени в предната броня, повдигащият се преден капак се задейства при евентуален сблъсък с пешеходец, за да осигури повече място за меко поемане на удара. Това намалява рисковете от травми по пешеходеца.

8 въздушни възглавници

8 ВЪЗДУШНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ

В допълнение към изключително здравата пасажерска кабина, безопасността на пътниците е гарантирана от 8 въздушни възглавници. Водачът и пътника отпред са подсигурени от двустепенни предни въздушни възглавници, странични и за коленете. Въздушните възглавници тип "Завеса" препазват цялото странично продължение на автомобила от двете страни. Освен това, всички предпазни колани са оборудвани с предобтегачи.

Избор на Режим на Шофиране

ИЗБОР НА РЕЖИМ НА ШОФИРАНЕ

Разположен встрани от волана за максимална концентрация върху пътя пред вас. Селектора за Избор на Режим на Шофиране позволява да сменяте между ECO / COMFORT, NORMAL / CUSTOM / SPORT S / SPORT S+

Магнезиеви Пера за Смяна на Предавките, Ръчен 'М' Режим

МАГНЕЗИЕВИ ПЕРА ЗА СМЯНА НА ПРЕДАВКИТЕ, РЪЧЕН ‘M’ РЕЖИМ

За по-голямо удоволствие на пътя и изключително директна и динамична обратна връзка, LC 500h е първия хибрид, оборудван с ръчния 'M' режим. Той позволява на водача сам да избира предпочитаната от него предавка на шофиране.

Високоякостно купе

ВИСОКОЯКОСТНО КУПЕ

За да създадат здраво, устойчиво на усукване шаси, недеформиращите се части в LC са направени от ултразакалена стомана, а леките алуминиеви компоненти са използвани за елементи като врати, багажник и преден капак. В допълнение, здравата и същевременно лека пластмаса, подсилена с въглеродни нишки (CFRP) е използвана в компоненти като таван и носеща структура на вратите.

НЯМА РЕЗУЛТАТИ

Няма допълнително оборудване, което да отговаря на вашето търсене. Моля, разширете обхвата на търсенето.

2017 Lexus LC 500 quote

СЪЗДАВАНЕТО НА LC БЕ ЕДНО ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА СЛЕД ПРОЕКТИРАНЕТО НА ПЪРВИЯ LEXUS LS

Коджи Сато, Главен инженер на LC

За да предоставим най-доброто онлайн Lexus преживяване, ние и наши подбрани партньори използваме бисквитки за нашия уебсайт. Ако продължите без да променяте настройки считаме, че сте съгласни да получавате бисквитките от уебсайта на Lexus.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ