СОРТИРАЙ ПО:
Всички
Компактни автомобили & седани

НЯМА РЕЗУЛТАТИ

Няма автомобили, които да отговарят на вашето търсене. Моля разширете обхвата на търсенето.

concept cars

КОНЦЕПТУАЛНИ
АВТОМОБИЛИ

Концептуалните автомобили на Lexus ни позволяват да надникнем в бъдещото развитие на дизайна.

main menu lexus brand

ИНОВАЦИЯ
В ДИЗАЙНА

Тук можете да разгледате някои от най-поразителните ни дизайнерски идеи и концепти.

hybrid cars

ХИБРИДНИ
АВТОМОБИЛИ

Има много видове хибридни автомобили, но те всички имат една обща черта.

lexus service

LEXUS
УСЛУГИ

Намерете най-близкия до Вас център за услуги на Lexus

IS 300h

ПО-ЗДРАВО ТЯЛО ЗА МАКСИМАЛЕН КОНТРОЛ


Combined (l/100km) 4,3
Ускорение 0-100 км/ч (сек) 8,4
Максимална скорост (км/ч) 200

ОТ 81 950,00 лв

ПО-ЗДРАВО ТЯЛО ЗА
МАКСИМАЛЕН КОНТРОЛ

IS 300h ГЕНЕРИРА 223 К.С. ПЪЛНОХИБРИДНА МОЩ И ОТДАВА САМО 97 Г/КМ CO2

Отвън компактния седан IS 300h представя впечатляващ дизайн, LED предни фарове и смелата вретеновидна предна решетка на Lexus. Отвътре ще откриете луксозен и ориентиран към водача кокпит, изключителна мултимедийна система и водещи системи за безопасност. Благодарение на ниската позиция на шофиране ще се насладите на прецизен контрол в завои без компромис с всепризнатите Lexus плавност и комфорт на возене.

Задвижван от второ поколение Lexus Hybrid Drive със система Active Sound Control, която предава съвършен звук от двигателя, IS 300h е вълнуващ за шофиране и същевременно отдава само 97 г/км CO емисии и изразходва 4.3 л/100км гориво. В купето цари простор, а товарното пространство е щедро, благодарение на разположението на батерията под пода на багажника.
* За модификация Eco.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С IS 300h ОТБЛИЗО

Да шофирате IS 300h - Акценти

АКЦЕНТИ

Новият IS 300h се задвижва от последно поколение хибридна технология Lexus Hybrid Drive. Той е петият пълен хибрид в гамата на Lexus с впечатляваща мощност 223 к.с. при изумително ниски СО2 емисии 99 г/км и смайващ разход на гориво 4.3 л/100 км.

За да постигнем спиращо дъха изживяване зад волана, снижихме позицията на седене на водача с 20 мм и намалихме ъгъла на волана с 3°. Подобрихме прецизността на управление и обратната връзка от пътя, като създадохме най-твърдата каросерия в този клас чрез комбинация от лепене и лазерно заваряване на панелите - технология, заимствана от моторните спортове. Така постигнахме удивително пътно поведение с минимално странично накланяне в завои и информативно, директно кормилно управление.

Новото многоточково задно окачване и двойните носачи отпред осигуряват върхово сцепление и изумително директно управление. Добавете и революционната аеродинамика с коефициент 0.25 и получавате автомобил, който е толкова динамичен, колкото и тих.

В купето на IS 300h - Акценти

АКЦЕНТИ

На пътя новият IS 300h е изключително балансиран седан, който в същото време предлага изключителен комфорт за всички пътници. Отпуснати в луксозни кожени седалки, ще се насладите на изискани Lexus детайли, като дървени вложки и красиво изработени централен аналогов часовник. Сглобяван на същата поточна линия като флагмана LS, целият процес на производство на IS се следи от майсторите Takumi на Lexus.

С цел значително увеличаване на мястото за краката на задната седалка и по-висок комфорт, междуосието на автомобила е увеличено със 70 мм. Също така, задните седалки се сгъват в съотношение 60:40 - идеално решение за транспортиране на обемисти предмети.

Използвайки системата Remote Touch, Вие можете да използвате услуги като Google Street View®, за да изчислите най-екологичния път или да се насладите на аудиосистемата Mark Levinson® Premium Surround с 15 високоговорителя. Също така, с леко плъзгане на пръст по иновативните електростатични сензори на климатика, можете да настроите желаната температура.

Безопасност в IS 300h - Акценти

АКЦЕНТИ

Оборудван с последното поколение на интегрираната система за управление на динамичното поведение на автомобила (VDIM) и мощни вентилирани дискови спирачки, новият IS използва иновативни технологии, които Ви подпомагат докато шофирате.

В случай на удар, Вие сте защитени от изключително здравата обезопасителна клетка за пътниците, която е изработена от високоякостна стомана. За още повече сигурност IS е оборудван със система за намаляване на травмите от камшичен удар (WIL) на предните седалки и 8 въздушни възглавници. В допълнение, ако сензорите на предната броня регистрират удар с пешеходец, предният капак мигновено ще се повдигне за да помогне при абсорбирането на силата от удара.

Иновативна аеродинамика

ИНОВАТИВНА АЕРОДИНАМИКА

Новият IS е изключително аеродинамичен благодарение на почти равния под на колата и малки "перки" разположени на колоните на предните врати и задните стопове. Въведени за първи път при съзтезателните автомобили от Формула 1, тези перки завъртат въздуха около автомобила по начин, който подобрява начина по който IS "реже" въздуха. Това не само подобрява стабилността и управлението, но също намалява разхода на гориво и шума от вятъра.

Инструменти F SPORT

ИНСТРУМЕНТИ F SPORT

Версиите IS F SPORT са оборудвани със зашеметяващо инструментално табло, заимствано от LFA - с единичен, алуминиев, централен TFT оборотомер, който се плъзга настрани. Използваната дигитална технология първоначално е разработена за изобразяване на светкавично набиращия обороти двигател на нашия V10 суперавтомобил. След уникалната графика при стартиране на двигателя, изгледът на инструменталното табло се променя според избрания режим на шофиране, а водачът има възможност за персонализиране в бял, син или червен цвят.

Обезопасителна клетка за пътниците, 8 въздушни възглавници

ОБЕЗОПАСИТЕЛНА КЛЕТКА ЗА ПЪТНИЦИТЕ, 8 ВЪЗДУШНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ

В допълнение към изключително здравата обезопасителна клетка за пътниците, защитата на пътниците се осигурява от 8 въздушни възглавници. Водачът и пътника до него са защитени от двустепенни фронтални и странични въздушни възглавници, както и от въздуши възглавници за коленете.

Въздушни възглавници тип "завеси" предпазват пътниците и от двете страни по цялата дължина на купето. Всички предпазни колани (с изключение на средната задна седалка) са оборудвани с автоматично изпреварващо обтягане. Това изключително ниво на безопасност е налично като стандартно оборудване в новия IS.

Селектор за избор на режим на шофиране

СЕЛЕКТОР ЗА ИЗБОР НА РЕЖИМ НА ШОФИРАНЕ

Селекторът за избор на режим на шофиране помага на водача фино да настрои динамиката на автомобила. Режим ECO намалява вредните емисии и пести гориво, режим NORMAL предоставя перфектната комбинация между балансирана мощност и комфорт. За по-директно управление и пъргави реакции просто превключете на режим SPORT.

Премиум аудиосистема Mark Levinson®

ПРЕМИУМ АУДИОСИСТЕМА MARK LEVINSON®

IS предлага несравнимото качество на премиум аудиосистемата Mark Levinson®, която предоставя истинско изживяване като в концертна зала, когато слушате музика или гледате DVD. Петнадесетте, специално проектирани за модела високоговорители с индивидуални настройки възпроизвеждат невероятен 5.1-канален дигитален съраунд звук.

Иновативната GreenEdge™ технология на всеки високоговорител означава два пъти повече звук при същата консумация на енергия. Новата функция за автоматично настройване на силата на звука Ви позволява да се насладите максимално на музиката, докато системата настройва автоматично силата на звука при смяна на албуми и изпълнители. Красивите, прецизно изработени алуминиеви контролни уреди и черният лак отразяват дизайна на домашните аудиосистеми от световна класа на Mark Levinson®.

BI-LED фарове

BI-LED ФАРОВЕ

Новият IS е оборудван стандартно с LED дневни светлини с формата на връх на стрела, които са вградени в предната броня, отделно от фаровете. Високите нива на оборудване (F SPORT и Luxury) на IS са стандартно оборудвани с BI-LED фарове, които предлагат изключителна осветеност на пътя, при много по-ниска консумация на енергия, много дълъг живот и висока надеждност.

Преден капак със система за предпазване на пешеходци

ПРЕДЕН КАПАК СЪС СИСТЕМА ЗА ПРЕДПАЗВАНЕ НА ПЕШЕХОДЦИ

Новият IS е оборудван стандартно с интелигентна система за предпазване на пешеходци в случай на сблъсък, която се активира чрез сензори в предната броня. Системата повдига със 70 мм предния капак в случай на удар на пешеходец и така смекчава удара на главата на пешеходеца чрез увеличаване на пространството между капака и твърдите компоненти на двигателя.

Мултимедийна навигационна система

МУЛТИМЕДИЙНА НАВИГАЦИОННА СИСТЕМА

7" цветен дисплей се контролира от системата Remote Touch или от гласови команди. Навигационната система предлага ярки 3D графики и множество настройки на картите. След като паркирате, системата генерира QR код за Вашия смартфон с инструкции за стигане пеша до Вашата дестинация.

Lexus IS предлага услуги от следващо поколение като Online Search, Google Street View®, Panoramio® или Connected Traffic. За още повече удобство, можете дори да препратите маршрут от Вашия лаптоп или таблет към навигационната система на автомобила.

Майсторска изработка на Lexus

МАЙСТОРСКА ИЗРАБОТКА НА LEXUS

Сглобяван в многократно награждавания завод Тахара, от същите екипи на Lexus, които сглобяват флагмана LS, новият IS изцяло променя стандартите за качество в комплакния луксозен клас автомобили. Ще го усетите когато се докоснете за първи път до прецизно изработените алуминиеви контролни прибори на аудиосистемата Mark Levison®, или когато усетите прекрасния волан в ръцете си.

Отвън, безупречният завършек на боята се постига с обработване с мокър пясък след нанасянето на всеки слой (процес, който отнема много време и е обикновено запазен за поръчкови автомобили). Завършената повърхност се проверява както на око така и дигитално, за да се гарантира перфектен цвят.

Спортна Позиция на Шофиране

СПОРТНА ПОЗИЦИЯ НА ШОФИРАНЕ

От ниската и спортна позиция на шофиране ще 'усетите' пътната настилка чрез новата кормилна уредба и начина, по който автомобила реагира дори на най-малката корекция от волана. Вдъхновения от LFA 3-спицов волан с ергономични форми за пръстите прави управлението на IS невероятно прецизно. Перата за смяна на предавките от волана позволява мигновена ръчна смяна на предавките от волана за по-завладяващо шофиране.

Без да сваляте ръце от волана вие може да управлявате аудиосистемата, телефона, гласовото управление, мулти-информационния дисплей и при наличие - Адаптивния круиз контрол и Системата за предупреждение при напускане на пътна лента.

НЯМА РЕЗУЛТАТИ

Няма допълнително оборудване, което да отговаря на вашето търсене. Моля, разширете обхвата на търсенето.

LEXUS ANY CAQ MOD RGB LIGHT

СЛЕД НАНАСЯНЕТО НА ЛАКОВОТО ПОКРИТИЕ, ПОВЪРХНОСТТА НА ВСЕКИ ЕДИН АВТОМОБИЛ СЕ ИНСПЕКТИРА С RGB СПЕКТРОМЕТЪР, ЗА ДА СЕ ЗАБЕЛЕЖАТ НЕДОСТАТЪЦИ И НЕСЪВЪРШЕНСТВА, КОИТО СА НЕВИДИМИ ПРИ НОРМАЛНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА.

За да предоставим най-доброто онлайн Lexus преживяване, ние и наши подбрани партньори използваме бисквитки за нашия уебсайт. Ако продължите без да променяте настройки считаме, че сте съгласни да получавате бисквитките от уебсайта на Lexus.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ