СОРТИРАЙ ПО:
Всички
Компактни автомобили & седани

НЯМА РЕЗУЛТАТИ

Няма автомобили, които да отговарят на вашето търсене. Моля разширете обхвата на търсенето.

concept cars

КОНЦЕПТУАЛНИ
АВТОМОБИЛИ

Концептуалните автомобили на Lexus ни позволяват да надникнем в бъдещото развитие на дизайна.

main menu lexus brand

ИНОВАЦИЯ
В ДИЗАЙНА

Тук можете да разгледате някои от най-поразителните ни дизайнерски идеи и концепти.

hybrid cars

ХИБРИДНИ
АВТОМОБИЛИ

Има много видове хибридни автомобили, но те всички имат една обща черта.

lexus service

LEXUS
УСЛУГИ

Намерете най-близкия до Вас център за услуги на Lexus

IS 200t

НОВИЯТ IS 200t Е ОБОРУДВАН С ВЪЛНУВАЩИЯ ТУРБО-БЕНЗИНОВ ДВИГАТЕЛ С 245 К.С.


CO2 емисии, комбиниран цикъл (г/км) 177
Combined (l/100km) 7,7
Ускорение 0-100 км/ч (сек) 7,0
Максимална скорост (км/ч) 230

ОТ 81 950,00 лв

НОВИЯТ IS 200t

ЗАД ВОЛАНА ЩЕ СЕ НАСЛАДИТЕ НА ДИРЕКТНО УПРАВЛЕНИЕ В СЪЧЕТАНИЕ С ТИПИЧНОТО ЗА LEXUS ПЛАВНО И КОМФОРТНО ПЪТУВАНЕ

В центъра на вниманието на впечатляващият IS е смелата вретеновидна предна решетка, станала запазена марка на Lexus. LED дневните светлини във формата на бувката "L" завършват внушителната визия. В профил естетиката на автомобила е допълнена от ниския преден капак, преливащата във възходяща посока станична линия и издължения подобно на купе автомобил покрив, който осигурява изключителен простор в купето.

На пътя IS впечатлява водача и пътниците с прекрасен микс от баланс и комфорт. За да осигурим максимално прецизно управление ние продължително тествахме седана със задно предаване на писта. Това, съвсем буквално демонстрира нашата пълна отдаденост в създаване на удивителното.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА АВТОМОБИЛА

ЗАПОЗНАЙ СЕ С IS 200t ОТБЛИЗО

Шофиране на IS 200t - Акцентите

АКЦЕНТИТЕ

IS е резултат от изключително внимание към детайла: за по-динамично шофиране сме свалили височината на седалката с 20 мм и сме променили ъгъла на кормилната уредба с 3 градуса. Прецизността при управление е осигурена чрез конструиране на изключително устойчиво на усукване шаси, допълнително усилено чрез технология за лепене и лазерно заваряване. Новото многозвенно задно окачване гарантира отлично сцепление и управляемост. По отношение на иновациите в аеродинамиката пред вас седи автомобил, който е не само въплъщение на нови технологии, но гарантира и изключителна тишина при движение.

IS 200t отвътре - Акцентите

АКЦЕНТИТЕ

Релаксирайки в разкошните кожени седалки, вие ще се насладите на изклузивните детайли в интериора на IS - изключително красивите дървени вложки и прецизно изработеният централен аналогов часовник. Сглобен на същата поточна линия, на която се сглобява и LS, неговата подготовка се следи от майсторите на Lexus - 'Takumi'.

Заради голямото пространство за краката на пътниците, возещи се отзад и в името на комфортното пътуване междуосието на автомобила е увеличено със 70 мм. Освен това задните седалки падат в съотношение 60:40, което прави възможно превозването на обемни товари.

Безопасност в IS 200t - Акцентите

БЕЗОПАСНОСТ

Оборудван с последното поколение Система за управление на динамичната устойчивост на автомобила (VDIM) и големи вентилирани дискове, новият IS е проектиран да избягва опасни ситуации. Потвърдено с максималния 5-звезден рейтинг от Euro NCAP, в случай на евентуален сблъсък вие сте защитени от изключително здравата пасажерска кабина, която е изпълнена с голямо количество високоякостна стомана.

Подобренията по безопасността не спират дотук - новият IS разполага със Система за предотвратяване на последствията от камшичен уред на предните седалки, както и 8 въздушни възглавници. Освен това, щом сензорите в предната броня засекат евентуален сблъсък с пешеходец, предният капак се повдига автоматично, за да абсорбира силите при удар.

Турбо Бензин

ТУРБО БЕНЗИН

Оборудван с новия 2.0-литров турбо-бензинов двигател с D-4ST система за впръскване на горивото, която осигурява едновременно икономия на гориво и изключителна динамика, IS 200t разполага с 245 к.с. Той е способен мигновено да ускори до максимална скорост от 230 км/ч (когато е позволено), а 8-степенната direct shift трансмисия позволява динамично шофиране с изключително бързата смяна на предавки.

Двигателят е сглобен в безпрашна атмосфера, за да генерира плавна и рафинирана мощ, а двойните ауспухови тръби гарантират перфектно озвучаване.

8-Степенна трансмисия

8-СТЕПЕННА ТРАНСМИСИЯ

Оборудван с 8-степенна трансмисия с пера за смяна на предавките от волана, седанът със задно предване - IS 200t и IS 200t F SPORT са първите автомобили, чиято смяна на предавки се влияе от моментното странично ускорение. Знаейки кога IS влиза в завой, системата поддържа по-ниска предавка, за да гарантира оптимално ускорение на излизане.

Турбокомпресор

ТУРБОКОМПРЕСОР

Този ефективен 'twin-scroll' турбокомпресор е проектиран да извлича максимален въртящ момент в целия диапазон на обороти. Архитектурата на турбинните перки е оптимизирана, а триенето в лагеруващия механизъм е сведено до минимум, създавайки компактен и изключително отзивчив турбинен механизъм.

Двойни ауспухови тръби

ДВОЙНИ АУСПУХОВИ ТРЪБИ

С уникален стил и изтънченост, прекрасно съчетани в двойните ауспухови тръби на IS 200t подобряват звуковите характеристики на турбинирания двигател.

Спортна позиция на шофиране

СПОРТНА ПОЗИЦИЯ НА ШОФИРАНЕ

От ниската и спортна позиция на шофиране ще 'усетите' пътната настилка чрез новата кормилна уредба и начина, по който автомобила реагира дори на най-малката корекция от волана.

Аеродинамика

АЕРОДИНАМИКА

Новият IS разполага с изключителни аеродинамични характеристики благодарение на детайли като почти плосък под и малки аероелементи на страничните колони и задни стопове. Видяни за първи път при състезателните болиди от F1, тези малки елементи образуват завихряния, които ускоряват въздушния поток около IS и съответно подобряват неговата аеродинамика. В резултат, освен подобрена стабилност и управление, IS постига по-добър разход на гориво и по-ниски нива на шум от вятъра.

Комфорт на шофиране

КОМФОРТ НА ШОФИРАНЕ

IS предлага просторен интериор, излъчващ легендарните за Lexus изтънченост и качество. Позицията на шофиране е спортна и по-фокусирана, а новоразработените предни седалки гарантират отлична комбинация от комфорт и странична упора.

Подобрен контрол

ПОДОБРЕН КОНТРОЛ

С новото поколение мултимедийна система в IS вие имате достъп до 'свързани услуги' като Google Street View, изчисляване на най-екологичния маршрут или просто да се насладите на Премиум сърраунд системата с 15 високоговорителя Mark Levinson. Или просто с едно докосване да настроите иновативната електростратична климатична система до желаната от вас температура.

Майсторска изработка 'Takumi'

МАЙСТОРСКА ИЗРАБОТКА 'TAKUMI'

Сглобяван в спечелилия множество награди завод Тахара, от екипът, който сглобява и флагманът LS, IS изцяло пренаписва правилата за качество на изработка в луксозния сегмент. Ще я усетите, когато докоснете прецизно изработените алуминиеви контролери на аудиосистемата Mark Levinson или усетите съвършения волан в ръцете си.

Отвън безпогрешно нанесената боя е третирана на ръка с водна шкурка след всеки нанесен слой (времеемък процес, обикновено използван за индивидуално поръчани лимузини) и проверена на око и чрез дигитален уред, гарантирайки перфектна повърхност.

Аудиосистема Mark Levinson® с 15 високоговорителя

АУДИОСИСТЕМА MARK LEVINSON С 15 ТОНКОЛОНИ

IS може да бъде поръчан с несравнимата Премиум аудиосистема Mark Levinson, която предоставя истински концерт на живо при възпроизвеждане на DVD. 15-те изработени по поръчка тонколони, всяка една от тях индивидуално настроена според местоположението си, създават невероятен 5.1-канален дигирален сърраунд звук.

Иновативната GreenEdge технология във всеки високоговорител позволява възпроизвеждането на два пъти повече звук за същото количество консумирана енергия, а опцията за Автоматичен контрол на силата на звука (Auto Volume Control) позволява да се насладите на отделните песни в максималния диапазон на качествен звук. Красиво и прецизно изработените алуминиеви контролери и изобилието от черен пиано лак подчертават световното ниво на домашните аудиосистеми Mark Levinson®.

Дисплей remote

ДИСПЛЕЙ REMOTE

Следващото поколение Remote Touch система позволява на потребителите интуитивно, само с едно докосване, да управляват централният мултимедиен дисплей. Ергономичния дизайн на Remote Touch е на една ръка разстояние и се управлява като компютърна мишка.

Система за следене на трафика зад автомобила

СИСТЕМА ЗА СЛЕДЕНЕ НА ТРАФИКА ЗАД АВТОМОБИЛА

При движение назад, например в натоварен паркинг, Системата за следене на трафика зад автомобила (RCTA) използва датчиците на Системата за следене на мъртвата точка (BSM) и следи за приближаващи автомобили в невидимата за водача зона. Ако системата засече автомобил, тя автоматично сигнализира с аудио и визуални сигнали.

5-звезден Euro NCAP рейтинг

5-ЗВЕЗДЕН EURO NCAP РЕЙТИНГ

Осигурявайки реалистична и независима оценка на нивото на безопасност на автомобилите, предлагащи се на Европейския пазар, Euro NCAP присъди максималните 5 звезди за IS. Неговият резултат бе много над минимума за покриването на петте звезди и оценява IS като един от най-безопасните автомобили в премиум сегмента.

Система за следене на мъртвата точка

СИСТЕМА ЗА СЛЕДЕНЕ НА МЪРТВАТА ТОЧКА

Радарни устройства, монтирани в задната броня засичат автомобили в съседни ленти, които не се виждат в огледалата за обратно виждане. Ако водачът предприеме смяна на лента и в мъртвата точка има автомобил, системата автоматично активира предупредителен сигнал в съответното огледало.

НЯМА РЕЗУЛТАТИ

Няма допълнително оборудване, което да отговаря на вашето търсене. Моля, разширете обхвата на търсенето.

LEXUS ANY CAQ MOD RGB LIGHT

ЗА IS МОЯТ ЕКИП ОТ ИНЖЕНЕРИ СЕ СЪСРЕДОТОЧИ ВЪРХУ СЪЗДАВАНЕТО НА УДИВИТЕЛНО УСЕЩАНЕ ОТ УПРАВЛЕНИЕ, ДО КОЕТО ИСКАМЕ ВОДАЧИТЕ ДА СЕ ДОКОСНАТ.

Юничи Фуруяма, Главен инженер на IS

За да предоставим най-доброто онлайн Lexus преживяване, ние и наши подбрани партньори използваме бисквитки за нашия уебсайт. Ако продължите без да променяте настройки считаме, че сте съгласни да получавате бисквитките от уебсайта на Lexus.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ