СОРТИРАЙ ПО:
Всички
Компактни автомобили & седани

НЯМА РЕЗУЛТАТИ

Няма автомобили, които да отговарят на вашето търсене. Моля разширете обхвата на търсенето.

concept cars

КОНЦЕПТУАЛНИ
АВТОМОБИЛИ

Концептуалните автомобили на Lexus ни позволяват да надникнем в бъдещото развитие на дизайна.

main menu lexus brand

ИНОВАЦИЯ
В ДИЗАЙНА

Тук можете да разгледате някои от най-поразителните ни дизайнерски идеи и концепти.

hybrid cars

ХИБРИДНИ
АВТОМОБИЛИ

Има много видове хибридни автомобили, но те всички имат една обща черта.

lexus service

LEXUS
УСЛУГИ

Намерете най-близкия до Вас център за услуги на Lexus

ДОБРЕ ДОШЛИ
В НОВИЯ IS

СМЕЛИЯТ ДИЗАЙН СРЕЩА
ТЕХНОЛОГИИ ОТ БЪДЕЩЕТО

Новият IS предоставя уникално усещане зад волана. Създаден в отличената с множество награди фабрика Тахара в Япония, IS 300h и IS 200t могат да бъдат конфигурирани и в динамичната версия F SPORT.

2017 new is quote

„ПРИДАДОХМЕ МУ ПО-СМЕЛА ВИЗИЯ, НО СЪЩЕВРЕМЕННО ГО НАПРАВИХМЕ ПО-ИЗИСКАН, КАКТО ЗА ВОДАЧА, ТАКА И ЗА ПАСАЖЕРИТЕ“

Юничи Фуруяма, Главен инженер IS

СЪЗДАДЕН ДА
ВПЕЧАТЛЯВА

БЕЗКОМПРОМИСЕН КОМФОРТ И ИЗТЪНЧЕНОСТ

Новият IS ще ви посрещне с уникалното японско ‘Omotenashi’ посрещане още преди да сте седнали зад волана. Докато приближавате автомобила ще бъде приветствани от деликатно осветяване, а когато влезете вътре, шофьорската седалка и воланът ще заемат предпочитаната от вас позиция и персонална настройка.

Докато шофирате ще усетите меката тапицерия за колената и кожен подлакътник, а през нощта вътрешните дръжки ще бъдат леко осветени за максимално удобство.

СЦЕНА НА
ЯРКО ВЪОБРАЖЕНИЕ

ПЕРФЕКТЕН ЗА ДЪЛГИ ПЪТУВАНИЯ

Новият спортен седан IS е оборудван с голям 10.3“ мултимедиен дисплей, Lexus Премиум навигация и пакет от системи за подпомагане на водача. Освен че ще ви напътстват до следващата ви среща, системи като тази за Следене на мъртвата точка, Предупреждение за преминаващ трафик зад автомобила и Асистент за разпознаване на пътни знаци намаляват стреса в градско шофиране

А когато свършите работа може да използвате гласови команди, за да направите резервация в ресторант или да се насладите на любимата си музика, звучаща от Премиум аудиосистемата Mark Levinson® с 15 висоговорителя.

СМЕЛОСТТА ДА
БЪДЕШ РАЗЛИЧЕН

ПРИВЛИЧАЙТЕ ВНИМАНИЕ С ТОЗИ СМЕЛ СПОРТЕН СЕДАЛ

Преди да започнат работа върху новия IS, нашите дизайнери обиколиха света, интервюираха клиенти и събираха вдъхновение.

След месеци скициране сме готови да представим новия автомобил. Запазихме атлетичните форми, но придадохме по-уверена визия. Всъщност, това е най-отличителният IS, създаван някога.

ПЕРФЕКТЕН
КОНТРОЛ

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА ПРЕЦИЗНО УПРАВЛЕНИЕ И ИЗИСКАНОСТ НА СВЕТОВНО РАВНИЩЕ

Нашите инженери прекараха месеци върху подобряването на управлението и окачването на автомобила, експериментирайки с леки и по-усъвършенствани компоненти.

След аеродинамичните тестове в огромния ни въздушен тунел в Япония, прототипът IS бе поверен на Йошиаки Ито – Мастър тест-пилот на Lexus, който „настройва“ автомобилите, както виртуозен музикант настройва инструментите си. И той буквално не почива, докато не постигне перфектен баланс между автомобила и пътя.

ДОВЕРИЕ В
ТЕХНОЛОГИЯТА

ЗАЩИТЕН ОТ ИНОВАТИВНИ СИСТЕМИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ

Lexus Safety System+ използва милиметров-вълнов радар и камера, чрез които разпознава евентуални опасности пред автомобила. Пакетът включва Pre-Crash система с Разпознаване на пешеходци, Асистент за поддържане на пътна лента, Автоматични дълги светлини за подобрена видимост през нощта и Адаптивен круиз контрол, който регулира скоростта спрямо тази на предходния автомобил.

Осем въздушни възглавници се грижат за безопасността ви при евентуален сблъсък, а ако се случи инцидент с пешеходец, сензори мигновено повдигат предния капак, за да намалят силата и последствията от евентуален удар.

IS 200t

ОТКРИЙТЕ ТУРБО МОЩТА

Благодарение на 2.0-литровия турбо-бензинов двигател, новият IS 200t спортен седан генерира 245 к.с. и е способен мигновено да се ускори до 230 км/ч (където е позволено). Подложихме този автомобил на изтощителна тестова програма, включваща високопланински тестове в небезизвестните Rocky Mountains, а самият двигател подложихме на екстемни температурни амплитуди, достигащи до 45°C.

IS 200t премина 20 тестови термални цикъла, за да сме сигурни, че ще държи перфектно дори в най-предизвикателните кътчета на земята.

IS 300h

ЗАДВИЖВАН ОТ ЛЮБИМАТА ХИБРИДНА ТЕХНОЛОГИЯ

Интелигентната комбинация на модерен 2.5-литров бензинов двигател с дирекно впръскване и мощен електромотор прави IS 300h един от най-ефективните спортни седани днес.

Той е динамичен за управление и същевременно изразходва само 4.2 л / 100 км* гориво, отделяйки 97 г/км* CO2 емисии. В града може да изберете електрически режим (EV) на придвижване, при който не се генерират вредни емисии.

*За ниво Eco

ОБРЕЧЕН ДА
СЪЗДАВА ВЪЛНЕНИЕ

НАСЛЕДЕТЕ СЕ НА ПО-ВЪЛНУВАЩО УПРАВЛЕНИЕ

Новите IS 300h F SPORT и IS 200t F SPORT са по-устремени от всякога. Оборудвани с ексклузивна 'F'-предна решетка, 18" алуминиеви колела и червени 'Dark Rose' кожени седалки със значителна странична опора, зад волана ще се почувствате необикновено, обгърнати от впечатляващите и вдъхновени от LFA инструментални уреди.

Поставени за първи път в мощния седан GS F и носещи духа на японското майсторско занаятчийство, интериорните вложки 'Naguri' допълват дизайна на алуминиевите спортни педали за един перфектно издържан интериор. И с управление, изпипано до последния детайл от старши-тест пилотите на Lexus, и двата IS F SPORT модела разкриват нови хоризонти в удоволствието зад волана.

За да предоставим най-доброто онлайн Lexus преживяване, ние и наши подбрани партньори използваме бисквитки за нашия уебсайт. Ако продължите без да променяте настройки считаме, че сте съгласни да получавате бисквитките от уебсайта на Lexus.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ