СОРТИРАЙ ПО:
Всички
Компактни автомобили & седани

НЯМА РЕЗУЛТАТИ

Няма автомобили, които да отговарят на вашето търсене. Моля разширете обхвата на търсенето.

concept cars

КОНЦЕПТУАЛНИ
АВТОМОБИЛИ

Концептуалните автомобили на Lexus ни позволяват да надникнем в бъдещото развитие на дизайна.

main menu lexus brand

ИНОВАЦИЯ
В ДИЗАЙНА

Тук можете да разгледате някои от най-поразителните ни дизайнерски идеи и концепти.

hybrid cars

ХИБРИДНИ
АВТОМОБИЛИ

Има много видове хибридни автомобили, но те всички имат една обща черта.

lexus service

LEXUS
УСЛУГИ

Намерете най-близкия до Вас център за услуги на Lexus

GS F

ТОЗИ ИЗЦЯЛО НОВ СПОРТЕН СЕДАН LEXUS ПРЕДЛАГА ИЗКЛЮЧИТЕЛНА МОЩ И СТИЛ ЗА 5 ЧОВЕКА.


Combined (l/100km) 11,2
Ускорение 0-100 км/ч (сек) 4,6
Максимална скорост (км/ч) 270

ОТ 174 950,00 лв

НОВИЯТ GS F

ТОЗИ ИЗЦЯЛО НОВ СПОРТЕН СЕДАН LEXUS ПРЕДЛАГА ИЗКЛЮЧИТЕЛНА МОЩ И СТИЛ ЗА 5 ЧОВЕКА.

Впечатляващ за управление, новият четириврат седан GS F се задвижва от ръчно изработен 5.0-литров V8 бензинов двигател, генериращ 477 DIN к.с. и способен да достигне 270 км/ч. Оборудван със вдъхновена от моторните спортове Sport Direct Shift автоматична трансмисия и диференциал с векторно разпределение на мощността, високоскоростното поведение в завои на GS F е усъвършенствано на пистата Nürburgring в Германия.

След посрещането от спиращия дъха звук от четирите ауспухови накрайника, отвътре ще ви посрещне ориентиран към водача кокпит, тапицерия Alcantara® и несравнима премиум аудиосистема Mark Levinson® със 17 високоговорителя. И по-важно - за вашата безопасност се грижи стандартния пакет системи за безопасност Lexus Safety System +.

gs350 quote 200x200 black

ВЕРНИ НА ИСТИНСКИЯ ДУХ НА ВСИЧКИ F-МОДИФИКАЦИИ, НИЕ СЪЗДАДОХМЕ GS F, КОЙТО ВЪЛНУВА НЕЗАВИСИМО КОГА И НЕЗАВИСИМО КЪДЕ ГО ШОФИРАТЕ.

Юкихико Ягучи, Главен Инженер на GS F

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА АВТОМОБИЛА

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С GS F ОТБЛИЗО

Шофиране на GS F - Акцентите

АКЦЕНТИТЕ

Усъвършенстван на предизвикателното 24-часово състезание на Нюрбургринг и на изкачването Пайкс Пийк в Колорадо, този нов 5.0-литров V8 двигател задава нови правила в динамичното представяне. Атмосферното пълнене означава мигновена реакция без забавяне и изключителен звук. Цилиндровите глави и други подвижни части са разработени от Yamaha Motorsport (те разработиха и задвижването на LFA), а финалното сглобяване се изпълнява в завода Тахара. В условията на безпрашни пространства всеки двигател преминава ротационно балансиране и тестове със стетоскоп, което гарантира плавната работа и изключително ускорение. Освен това, за още по-вълнуваща акустика, се грижи системата за Активен контрол на звука - технология, разработена специално за LFA, която смесва звука от работата на двигателя и ауспуховата система, за да създаде уникален GS F саундтрак.

GS F Отвътре - Акцентите

АКЦЕНТИТЕ

GS F се сглобява от майстори 'Takumi' в отличения с множество награди завод Мотомачи. С над 25-годишен опит, всеки експерт може да забележи дори най-малката несъвършеност. Ще усетите техните възможности при първия допир с прецизно изработените алуминиеви бутони за управление на аудиосистемата и безпогрешно ушития кожен салон.

Блестящата боя е съвършено третирана с водна шкурка на ръка, за да се гарантира перфектен краен резултат. Преди финалния тест-драйв, майстора 'Takumi' проверява автомобила за плавната му работа чрез стратегически разположени в купето микрофони.

Безопасност в GS F - Акцентите

АКЦЕНТИТЕ

Lexus винаги е бил лидер в разработките на технологии за безопасност и асистиране на водача, а всички тестове са провеждани в най-големия в света симулатор. Благодарение на разработките в сферата на превенция на ударите, новият GS е оборудван с иновативната Lexus Safety System +. Тя включва Системата Pre-Crash Safety с Разпознаване на пешеходци; Активен асистент за следване на пътна лента, който ви държи в правия път; Асистент за разпознаване на пътни знаци, който предоставя пътната информация пред погледа на водача; Автоматични дълги светлини за подобрена видимост през нощта; и Адаптивен автопилот, който контролира скоростта и дистанцията спрямо автомобила отпред.

8-Степенна Трансмисия

8-СТЕПЕННА ТРАНСМИСИЯ

V8 двигателя доставя мощността до задните колела през 8-степенна Sport Direct Shift секвенциална трансмисия с възможност за ръчно превключване на предавките. Изберете режим 'Manual' и използвайте перата за смяна на предавките от волана, за да се насладите на мигновена спортна динамика. При низходяща смяна на предавките (само 0.2 секунди) ще чуете невероятния звук от подаване на междинна газ.

Активен Контрол на Звука

АКТИВЕН КОНТРОЛ НА ЗВУКА

Водачите могат да настройват звука от техния GS F чрез включване на режими SPORT S или SPORT S+, които активират Системата за активен контрол на звука. Тя усилва дълбокия рев от ауспуховата система на автомобила, позволявайки на всички пътници в автомобила да се насладят на комбинацията от мощ и звуково оформление.

Избор на Режим на Шофиране

ИЗБОР НА РЕЖИМ НА ШОФИРАНЕ

Динамиката на автомобила може да бъде прецизно настроена чрез Избора на режим на шофиране. Режим ECO намалява вредните емисии и съхранява гориво в ежедневно шофиране. Режим NORMAL осигурява оптимален баланс между мощ, икономия и комфорт на возене. За подобрена динамика и обратна връзка, просто превключете на режим SPORT S и SPORT S+.

Високоякостно Шаси / Окачване

ВИСОКОЯКОСТНО ШАСИ / ОКАЧВАНЕ

В основата на новия GS F са изключителното управление и здравина на купето. Безбройните специализирани техники на производство допълнително увеличават здравината, включително лепене със структурно лепило, лазерно и многоточково заваряване. Движението направо и стабилността в завои са гарантирани от задното 'multi-link' окачване. Комбинацията от високоякостна стомана и лети/ковани алуминиеви компоненти намаляват общото тегло и вибрации в купето.

Спортна VDIM

СПОРТНА VDIM

Спортната интегрирана система за управление на динамичното поведение на автомобила (VDIM) гарантира, че огромната мощ на RC F ще достави удоволствието плавно и безопасно, дори във високоскоростни завои. Тя подава корекции в газта, управлението и настройките на окачването, за да осигури безкомпромисна динамика и значително вдигане на летвата на допустимите граници странично натоварване преди намеса на системата за стабилност. Ако сте готови да изстискате RC F до ръба на неговите динамични възможности, то може да изключите напълно спортната VDIM система.

Диференциал с Векторно Разпределение на Мощността

ДИФЕРЕНЦИАЛ С ВЕКТОРНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА МОЩНОСТТА

Създаден допълнително да повиши удоволствието от шофиране, векторния диференциал на GS F предлага три режима на работа: STANDARD за балансирано, лесно управление и стабилност при висока скорост, SLALOM, който подобрява реакциите при бърза смяна на посока на движението и TRACK за максимално представяне при шофиране на писта.

V8 Двигател

V8 ДВИГАТЕЛ

Ръчно сглобен и тестван със стетоскоп, този впечатляващ 5.0-литров V8 двигател генерира 477 к.с. и 530 Нм въртящ момент. Цилиндровите глави и всички подвижни части са проектирани да осигуряват максимална мощност при високи обороти. Изключителният звук от двигателя е настроен да създава дълбоки тонове до 3000 об/мин, а над 6000 об/мин звука се превръща в истински рев.

Тризонова Климатична Система

ТРИЗОНОВА КЛИМАТИЧНА СИСТЕМА

Оборудвано с първата в света nanoe® технология, купето на новия GS F е разделено на три зони с електронно управление на климатизацията. Пътниците на предните седалки настройват индивидуалните си желания чрез Remote touch или от таблото, а пътниците на задните седалки управляват климатичната система от отделно табло.

Подгряване на Задните Седалки

ПОДГРЯВАНЕ НА ЗАДНИТЕ СЕДАЛКИ

Външните задни седалки разполагат с индивидуално подгряване, управлявано от удобно разположен LCD дисплей в задния подлакътник. LCD дисплейът позволява управлението и на климатичната система за пътниците отзад, управление на аудиосистемата и задната щора.

Спортни Седалки

СПОРТНИ СЕДАЛКИ

Новите седалки с издължен гръб са направени чрез познатата за Lexus технология на интегрирано отливане, която глези тялото с поддържащи елементи. Тoзи вдъхновен от моторните спортове метод осигурява повече комфорт и странична опора в сравнение със стандартното изработване на седалки. Водачът и пасажерът могат индивидуално да настроят отоплението или вентилацията на седалките.

Спортен Волан

СПОРТЕН ВОЛАН

GS F разполага с обемен волан, който предлага по-добър контрол при динамично шофиране. Разположението, формата и начина на работа на перата за смяна на предавките от волана са оптимизирани за пърза и точна смяна на предавките.

Адаптивен Автопилот

АДАПТИВЕН АВТОПИЛОТ

За по-спокойно шофиране, Адаптивния автопилот поддържа зададена дистанция между новия GS F и автомобила отпред, дори той да не поддържа постоянна скорост.

Система за Следене на Мъртвата Точка

СИСТЕМА ЗА СЛЕДЕНЕ НА МЪРТВАТА ТОЧКА

Радарни устройства, вградени в задната броня, разпознават автомобили в съседни ленти, които се движат в мъртвата точка на водача. Ако водачът предприеме смяна на лента и друг автомобил седи в мъртвата точка, системата активира визуален сигнал в съответното огледало за обратно виждане.

Активен Асистент за Следване на Пътна Лента

АКТИВЕН АСИСТЕНТ ЗА СЛЕДВАНЕ НА ПЪТНА ЛЕНТА

Активният асистент за следване на пътна лента (A-LKA) използва камера в челното стъкло, за да следи позицията на автомобила в лентата. Ако той започне на излиза от нея, A-LKA активира аудиосигнал и извършва спомагателни действия във волана.

Система Pre-Crash Safety

СИСТЕМА PRE-CRASH SAFETY

Милиметров-вълнов радар и компютър в автомобила изчисляват евентуални рискове от сблъсък. Ако риска е висок, водачът бива предупреден чрез аудио и визуални сигнали в комбинация с увеличено спирачно усилие. Ако системата прецени, че сблъсъка е неизбежен, автоматично прилага спирачно усилие и обтяга предните колани.

Система за Следене на Трафика зад Автомобила

СИСТЕМА ЗА СЛЕДЕНЕ НА ТРАФИКА ЗАД АВТОМОБИЛА

Функцията за следене на преминаващ трафик зад автомобила използва радарните устройства на Системата за следене на мъртва точка, за да разпознае приближаващи автомобили при излизане на заден ход от натоварен паркинг, например. При необходимост тя предупреждава водача с аудио и визуални сигнали в страничните огледала.

Асистент за Разпознаване на Пътни Знаци

АСИСТЕНТ ЗА РАЗПОЗНАВАНЕ НА ПЪТНИ ЗНАЦИ

Асистента за разпознаване на пътни знаци (RSA) в GS F разпознава пътни знаци чрез камера, разположена под челното стъкло и осигурява информация за водача на мултиинформационния дисплей. RSA разпознава знаци, съвместими с установените във Виенската Конвенция (включително светлинни и мигащи знаци).

10 Въздушни Възглавници

10 ВЪЗДУШНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ

В допълнение към изключително здравата пасажерска кабина, сигурността на пътниците е допълнена от десет електронно управлявани въздушни възглавици. Водачът и пътникът до него разполагат с двустепенни предни въздушни възглавници, странични въздушни възглавници и въздушни възглавници за коленете. Външните задни седалки разполагат със странични въздушни възглавници, а по цялото продължение на автомобила се разгъва въздушна възглавница тип 'завеса'. Това изключително ниво на безопасност е стандартно за GS F. В резултат на това, риска от наранявания е значително намален.

Адаптивно Променливо Окачване

АДАПТИВНО ПРОМЕНЛИВО ОКАЧВАНЕ

За още по-динамично управление, Адаптивното Променливо Окачване - сега стандартно за GS F - интелигентно контролира работата на амортисьорите на всяко колело поотделно. Това не само подобрява комфорта, но и увеличава стабилността, особено в бързи завои.

НЯМА РЕЗУЛТАТИ

Няма допълнително оборудване, което да отговаря на вашето търсене. Моля, разширете обхвата на търсенето.

За да предоставим най-доброто онлайн Lexus преживяване, ние и наши подбрани партньори използваме бисквитки за нашия уебсайт. Ако продължите без да променяте настройки считаме, че сте съгласни да получавате бисквитките от уебсайта на Lexus.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ