СОРТИРАЙ ПО:
Всички
Компактни автомобили & седани

НЯМА РЕЗУЛТАТИ

Няма автомобили, които да отговарят на вашето търсене. Моля разширете обхвата на търсенето.

concept cars

КОНЦЕПТУАЛНИ
АВТОМОБИЛИ

Концептуалните автомобили на Lexus ни позволяват да надникнем в бъдещото развитие на дизайна.

main menu lexus brand

ИНОВАЦИЯ
В ДИЗАЙНА

Тук можете да разгледате някои от най-поразителните ни дизайнерски идеи и концепти.

hybrid cars

ХИБРИДНИ
АВТОМОБИЛИ

Има много видове хибридни автомобили, но те всички имат една обща черта.

lexus service

LEXUS
УСЛУГИ

Намерете най-близкия до Вас център за услуги на Lexus

GS 300h

НОВИЯТ GS 300h ГЕНЕРИРА 223 К.С. ПЪЛНОХИБРИДНА МОЩ, А ОТДЕЛЯ САМО 104 г/км* CO2.
*за ниво на оборудване Eco


Combined (l/100km) 4,5
Ускорение 0-100 км/ч (сек) 9,0
Максимална скорост (км/ч) 190

ОТ 91 950,00 лв

НОВИЯТ GS 300h

НОВИЯТ GS 300h ГЕНЕРИРА 223 К.С. ПЪЛНОХИБРИДНА МОЩ,
А ОТДЕЛЯ САМО 109 г/км* CO2.

GS 300h е задвижван от второ поколение Lexus Hybrid Drive. Тя интелигентно комбинира 2.5-литров бензинов двигател с директно впръскване с мощен електромотор, а иновативната система за Активен контрол на звука придава изискан звук от двигателя. GS 300h е приятен за шофиране и консумира само 4.7 л/100 км*.

Изберете електрически режим на шофиране (EV), за да се придвижвате почти безшумно, без разход на гориво и отделяне на CO2 емисии. В багажника има щедро пространство за товари, а благодарение на лидерството ни в сферата на хибридната технология, GS 300h е с най-ниските експлоатационни разходи в сегмента. *за ниво на оборудване Eco

gs300h quote 200x200 white

НОВИЯТ GS ПРЕДСТАВЛЯВА МОЩНА ПРОМЯНА. НАПРИМЕР, СМЕЛАТА ВРЕТЕНОВИДНА ПРЕДНА РЕШЕТКА ИЛИ ИНЖЕНЕРНИТЕ НОВОВЪВЕДЕНИЯ КАТО ДИНАМИЧНОТО УПРАВЛЕНИЕ LEXUS ИЛИ ВТОРОТО ПОКОЛЕНИЕ LEXUS HYBRID DRIVE.

Юкихико Ягучи, Главен инженер на GS

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА АВТОМОБИЛА

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ ОТБЛИЗО С GS 300h

Шофиране на GS 300h - Акцентите

АКЦЕНТИТЕ

GS е ново поколение седан на Lexus - модел, разработен в един от най-модерните симулатори за шофиране в света и след това изпитван над 1.6 милиона километра в различни точки по света. Започнахме с увеличаване на здравината на шасито, поставихме нови амортисьори и проектирахме изцяло ново 'multi-link' задно окачване. После създадохме изисканите аеродинамични форми, които отвеждат въздуха много близо до купето на автомобила, което подпомага динамиката и прецизността на управление от волана. Изтънчеността, от своя страна, стига до нови равнища с изцяло покрития под и аеродинамични елементи в задните стоп светлини.

GS 300h Отвътре - Акцентите

АКЦЕНТИТЕ

Ще усетите изумителното качество в новия GS още при първия допир със съвършено ушития кожен волан или прецизно полираните алуминиеви бутони за аудиосистемата. Блестящата боя е ръчно третирана с водна шкурка (времеемък процес, традиционно използван при стреч-лимузините) и проверена чрез дигитални технологии, гарантираща перфектно качество. Сглобен в завода, който дава живот на суперавтомобила Lexus LFA, производството на GS се наблюдава от зорките очи на майсторите 'Takumi'. Тези високообучени майстори-занаятчии проверяват всеки елемент до най-малкия детайл, за да гарантират, че всеки автомобил излиза в съотвествие с високите стандарти на компанията.

Безопасност в GS 300h - Акцентите

АКЦЕНТИТЕ

Lexus винаги е бил лидер в разработките на технологии за безопасност и асистиране на водача, а всички тестове са провеждани в най-големия в света симулатор. Благодарение на разработките в сферата на превенция на ударите, новият GS е оборудван с иновативната Lexus Safety System +. Тя включва Системата Pre-Crash Safety с Разпознаване на пешеходци; Активен асистент за следване на пътна лента, който ви държи в правия път; Асистент за разпознаване на пътни знаци, който предоставя пътната информация пред погледа на водача; Автоматични дълги светлини за подобрена видимост през нощта; и Адаптивен автопилот, който контролира скоростта и дистанцията спрямо автомобила отпред.

Аткинсън' Бензинов Двигател

АТКИНСЪН' БЕНЗИНОВ ДВИГАТЕЛ

Оборудван с иновативната D-4S технология за директно впръскване и Dual VVT-I, изключително ефективния двигател, работещ по цикъла на Аткинсън, е сърцето на GS 300h (2.5-литров, 4-цилиндров) и GS 450h (3.5-литров, V6). В комбинация със система Start/Stop, тези изключителни двигатели намаляват разхода на гориво и емисии до непознати нива.

Електрически Режим

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ РЕЖИМ

При достатъчен заряд в батерията, EV режим позволява да шофирате с по-ниска скорост на кратки дистанции само с електрическа мощност. Този режим е изключително тих, освободен от емисии и не използва гориво. Той е идеален при бавно движение в града или при шофиране в затворени паркинг пространства.

Пълнохибридна Мощ

ПЪЛНОХИБРИДНА МОЩ

Новите GS 300h и GS 450h предоставят изключителна пълнохибридна мощ. С GS 450h може да ускорите от 0 до 100 км/ч за 5.9 секунди (и до максимална скорост от 250 км/ч), а GS 300h харчи само 4.7 л/100км* и отделя 109 г/км CO2 емисии*.

* За ниво Eco.

Модул за Управление на Мощността

МОДУЛ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА МОЩНОСТТА

Мозъкът на Lexus Hybrid Drive е модулът за управление на мощността (PCU), който непрекъснато оптимизира разпределението на мощностите - електрическа, бензинова или комбинация от двете. Освен това той управлява процесите по отдаване и приемане на енергия в хибридната батерия съответно при ускорение или регенеративно спиране.

Регенеративно Спиране

РЕГЕНЕРАТИВНО СПИРАНЕ

При спиране или движение по инерция, колелата на автомобила задвижват мощния електромотор, който влиза в режим на генератор. Кинетичната енергия, която обикновено би била изгубена в топлинна, е уловена и превърната в електрическа. Хибридната батерия складира тази енергия и я отдава при шофиране в електрически режим (EV) или при ускорение.

12.3" Мултимедиен Дисплей

12.3" МУЛТИМЕДИЕН ДИСПЛЕЙ

Големият 12.3" мултимедиен дисплей позволява на водача и пътника до него да управляват функциите чрез Remote Touch, а част от тях се управляват и с гласови команди. Делимият екран е оптимизиран за работа с две функции, например голяма навигационна карта и информация за аудиосистемата.

Пера за Смяна на Предавките

ПЕРА ЗА СМЯНА НА ПРЕДАВКИТЕ

Въпреки че новият GS може да бъде шофиран в изцяло автоматичен режим, вградените във волана пера за смяна на предавките могат да изпълняват ръчна смяна. Появила се за първи път в болидите от Formula1, тази технология добавя повече емоция в шофирането.

Тризонова Климатична Система

ТРИЗОНОВА КЛИМАТИЧНА СИСТЕМА

Оборудвано с първата в света nanoe® технология, купето на новия GS е разделено на три зони с електронно управление на климатизацията. Пътниците на предните седалки настройват индивидуалните си желания чрез Remote touch или от таблото, а пътниците на задните седалки управляват климатичната система от отделно табло.

Отопление и Вентилация

ОТОПЛЕНИЕ И ВЕНТИЛАЦИЯ

В комбинация с кожената тапицерия, водачът и пътникът до него могат да настройват отоплението или вентилацията на седалките според индивидуалните им предпочитания. Това добавя чувство за изключителен лукс, особено при екстремни температури.

Седалки с Изразена Упора

СЕДАЛКИ С ИЗРАЗЕНА УПОРА

Над 5 години екип от специалисти разработваха структура на седалка, която осигурява оптимално възстановяване от умора. Възможността за настройка в областта на таза - за първи път в света, в комбинация с упорите за рамене и торс, се предлагат за предните две седалки при високите нива на оборудване.

Система за Следене на Мъртвата Точка

СИСТЕМА ЗА СЛЕДЕНЕ НА МЪРТВАТА ТОЧКА

Радарни устройства, вградени в задната броня, разпознават автомобили в съседни ленти, които се движат в мъртвата точка на водача. Ако водачът предприеме смяна на лента и друг автомобил седи в мъртвата точка, системата активира визуален сигнал в съответното огледало за обратно виждане.

Модерна Хибридна Батерия

МОДЕРНА ХИБРИДНА БАТЕРИЯ

Управлението на енергийните потоци в никел-метал хидридната батерия е поверено на сложен софтуер. Той гарантира, че батерията се зарежда достатъчно при шофиране, което не налага зареждане от електропреносната мрежа. Компактния дизайн допринася за увеличеното багажно пространство.

Тапициран с Кожа Волан

ТАПИЦИРАН С КОЖА ВОЛАН

Нов, тапициран с кожа 3-спицов волан, разработен специално за GS. Съвършената изработка включва бутони за управление на аудиосистемата, дисплея, телефона и гласовите команди.

Дигитална Свързаност

ДИГИТАЛНА СВЪРЗАНОСТ

Многобройните дигитални функции могат да бъдат свързани с мултимедийния дисплей. Например, целият телефонен указател може да бъде свален от вашия смартфон. iPhone или друго мултимедийно устройство може да бъде управлявано от различни екрани.

Асистент за Разпознаване на Пътни Знаци

АСИСТЕНТ ЗА РАЗПОЗНАВАНЕ НА ПЪТНИ ЗНАЦИ

Асистента за разпознаване на пътни знаци (RSA) в GS разпознава пътни знаци чрез камера, разположена под челното стъкло и осигурява информация за водача на мултиинформационния дисплей. RSA разпознава знаци, съвместими с установените във Виенската Конвенция (включително светлинни и мигащи знаци).

10 Въздушни Възглавници

10 ВЪЗДУШНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ

В допълнение към изключително здравата пасажерска кабина, сигурността на пътниците е допълнена от десет електронно управлявани въздушни възглавици. Водачът и пътникът до него разполагат с двустепенни предни въздушни възглавници, странични въздушни възглавници и въздушни възглавници за коленете. Външните задни седалки разполагат със странични въздушни възглавници, а по цялото продължение на автомобила се разгъва въздушна възглавница тип 'завеса'. Това изключително ниво на безопасност е стандартно за GS. В резултат на това, риска от наранявания е значително намален.

НЯМА РЕЗУЛТАТИ

Няма допълнително оборудване, което да отговаря на вашето търсене. Моля, разширете обхвата на търсенето.

GS 300h F SPORT

gs300h fsport

СПИРАЩ ДЪХА ДИЗАЙН

GS 300h F SPORT съчетава смел дизайн с ексклузивно управление, настроено от екипа, отговорен за създаването на легендарния суперавтомобил LFA и F Performance моделите,, както и RC F и GS F. Резултатът ще накара вашият пулс да започне да препуска. Екстериорните подобрения включват по-голяма предна решетка с 'L-mesh' вложки, въздуховоди за охлаждане на спирачките и аеродинамични елементи за по-добро притискане.

Отвътре, в спортно ориентираният кокпит ще бъдете перфектно свързани с вашият F SPORT. Ръчно ушитите спортни седалки ви обгръщат от бедрата до раменете, а ергономичният спортен волан и спортните педали от полиран алуминий дават неповторимо усещане и обратна връзка от пътя пред вас.

За да предоставим най-доброто онлайн Lexus преживяване, ние и наши подбрани партньори използваме бисквитки за нашия уебсайт. Ако продължите без да променяте настройки считаме, че сте съгласни да получавате бисквитките от уебсайта на Lexus.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ