СОРТИРАЙ ПО:
Всички
Компактни автомобили & седани

НЯМА РЕЗУЛТАТИ

Няма автомобили, които да отговарят на вашето търсене. Моля разширете обхвата на търсенето.

concept cars

КОНЦЕПТУАЛНИ
АВТОМОБИЛИ

Концептуалните автомобили на Lexus ни позволяват да надникнем в бъдещото развитие на дизайна.

main menu lexus brand

ИНОВАЦИЯ
В ДИЗАЙНА

Тук можете да разгледате някои от най-поразителните ни дизайнерски идеи и концепти.

hybrid cars

ХИБРИДНИ
АВТОМОБИЛИ

Има много видове хибридни автомобили, но те всички имат една обща черта.

lexus service

LEXUS
УСЛУГИ

Намерете най-близкия до Вас център за услуги на Lexus

CT 200h

ШОФИРАЙ ПЪРВИЯТ В СВЕТА ЛУКСОЗЕН КОМПАКТЕН ПЪЛЕН ХИБРИД, КОЙТО СЕ ПРЕДЛАГА И В ДИНАМИЧНАТА F SPORT МОДИФИКАЦИЯ.


Максимална мощност (к.с.) 136
Комбиниран цикъл (л/100км) 3,6
Ускорение 0-100 км/ч (сек) 10,3
Максимална скорост 180

ОТ 54 950,00 лв

НЕАНГАЖИРАЩ ЛУКС

ШОФИРАЙ ПЪРВИЯТ В СВЕТА ЛУКСОЗЕН КОМПАКТЕН ПЪЛЕН ХИБРИД, КОЙТО СЕ ПРЕДЛАГА И В ДИНАМИЧНАТА F SPORT МОДИФИКАЦИЯ.

Разполагащ с отличителен дизайн на предната част и атлетична визия отзад, CT 200h е изключително забавен за притежаване автомобил. Отвътре ви посреща луксозен кокпит в условия на уникалната за Lexus гостоприемна обстановка, гарнирана с разкошно ушити седалки и висококачествени материали. CT 200h е не само приятен за шофиране, но разполага и с авангардни технологии като системата Remote Touch, премиум аудиосистема Mark Levinson с 13 високоговорителя и Премиум навигационна система Lexus.

Шофирайки CT 200h вие ще усетите безпогрешния Lexus лукс, предложен от компактния автомобил с пълнохибридна технология. Ще се насладите на плавна динамика, характеризирана с екстремно ниски нива на CO2 емисии от само 82 г/км. В EV (Електрически) режим може да се придвижвате почти безшумно, без разход на гориво и при нулеви вредни емисии. Интериора предлага водещи в класа аудиосистема, мултимедия и качество, постигнато под зоркото око на нашите майстори ‘Takumi’. Вижте следващото ниво комфорт и изтънченост във впечатляващия CT 200h.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ ПО-ДОБРЕ СЪС CT 200h

Да шофирате CT 200h - Акценти

АКЦЕНТИ

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА КАЧЕСТВОТО И ЛУКСА, ИЗБЕРЕТЕ РЕЖИМА НА ШОФИРАНЕ СПОРЕД ВАШЕТО НАСТРОЕНИЕ.

Зад волана на новия CT 200h ще усетите истинска връзка с автомобил, който е перфектно балансиран. Той е прецизен и контролиран, особено в завои, благодарение на твърдата каросерия, олекотени алуминиеви елементи и електрическо сервоусилване на волана (EPS). Двойните носачи на задната ос осигуряват отлично прилепване към пътя и комфортно пътно поведение. Чрез Drive Mode Select можете да избирате между режими на шофиране ECO за максимална ефективност, NORMAL за всекидневно шофиране, SPORT за динамично поведение или EV за да се насладите на изцяло електрическо задвижване в новия CT 200h.

Научете повече за Lexus Hybid Drive на нашата хибридна страница.

В купето на CT 200h - Акценти

АКЦЕНТИ

ПРЕДЛАГАЩ СЕ С РАЗКОШНИ КОЖЕНИ СЕДАЛКИ, НОВИЯТ CT 200h ОСИГУРЯВА ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН КОМФОРТ ЗА ВСИЧКИ В КУПЕТО.

Сглобяван в отличения с награди завод Кюшу, новият CT 200h поставя нови стандарти в качеството на такъв клас компактен луксозен автомобил. Красивите седалки осигуряват перфектна странична опора в завои и релаксация при по-дълги пътувания. Всичко, до което се докоснете в интериора демонстрира качеството на автомобила, от кожения волан до металните детайли. Впечатляващата тишина в купено частично се постига чрез допълнителна изолация, голяма част от която е от био материали. За повече комфорт, климатичната инсталация е автоматична, а въздухът в купето се филтрира от прахови частици и полени.

Научете повече за майсторската изработка на Lexus here

Безопасност в CT 200h - Акценти

АКЦЕНТИ

Новият СТ 200h е оборудван стандартно със система за контрол на стабилността на автомобила, контрол на сцеплението и спирачен асистент. В случай на удар, вие сте предпазени от шаси изградено от високоякостна стомана. В допълнение, за безопасността при удар се грижат предни седалки със система за намаляване на травмите от камшичен удар и 8 въздушни възглавници.

Централна конзола

ЦЕНТРАЛНА КОНЗОЛА

Централната конзола е ергономично подредена, за да осигури лесна работа на шофьора със скоростния лост и бутона за избор на режим на шофиране, а аудио системата и климатикът могат да се контролират и от двете предни седалки.

СПОРТЕН ВОЛАН

Вдъхновен от LFA, коженият волан с 3 спици осигурява удобен хват и много прецизно управление. Без да сваляте ръце от волана, вие можете да контролирате аудио системата, телефона, гласовите команди и мулти-информационния дисплей.

ДИНАМИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

Инструментите на таблото пред водача са изпълнени в кристално бяла светлина с технология против заслепяване. Светлината на фона се променя от синя в червена при включването на режим SPORT. Мулти-информационният дисплей може да се поръча в 4.2" цветна версия. В допълнение към информацията за автомобила, той изобразява информация за мултимедията, навигацията или при свързан телефон, името и номера на човека, който ви търси.

Lexus Hybrid Drive

LEXUS HYBRID DRIVE

През 2004 Lexus се превърна в първия производител на луксозни автомобили, който въведе пълното хибридно задвижване. От тогава са продадени повече от 500 000 пълни хибрида Lexus. Най-новият CT 200h осигурява изумително плавно ускорение и ниски CO2 емисии от само 82 г/км. Това се постига благодарение на комбинирането на 1.8 литров бензинов двигател с мощен електромотор, компактна батерия и безупречна хибридна трансмисия.

СТАРТИРАНЕ И ПОТЕГЛЯНЕ

При потегляне, електромоторът може да задвижва самостоятелно CT 200h до 45 км/ч с електричество, набавено от хибридната батерия. Така автомобилът е почти напълно тих, не изразходва гориво и не отделя вредни емисии.

УСКОРЕНИЕ

Ускорете мощно и мощният електромотор с 82 к.с. подпомага 1.8 литровия бензинов двигател. Това осигурява постоянен прилив на въртящ момент и мощно ускорение точно когато ви трябва.

НОРМАЛНО ШОФИРАНЕ

При скорост над 45 км/ч бензиновият двигател се включва почти неусетно, но продължава да получава помощ от електромотора. През този процес на почти перфектно разпределение на мощността от двата източника, CT 200h осигурява изключителен комфорт съчетан с ниски нива на вредни емисии и нисък разход на гориво.

СПИРАНЕ

При намаляване на скоростта или при спиране, бензиновият двигател се изключва. Натиснете спирачката или махнете крака си от газта и регенеративното спиране улавя кинетичната енергия, която се губи в други автомобили. Тя се преобразува в електричество, което се съхранява в хибридната батерия. Тоа е една от причините поради която никога не трябва да зареждате системата Lexus Hybrid Drive.

Вижте как работи системата Lexus Hybrid Drive в CT 200h

За повече информация, постете нашата хибридна страница.

Защита на пътниците и пешеходците

ЗАЩИТА НА ПЪТНИЦИТЕ И ПЕШЕХОДЦИТЕ

За върхова безопасност CT 200h разполага с изключително здрава клетка за пътниците. Колоните на автомобила са специално подсилени, а високоякостна стомана е използвана на стратегически места. Предната и задната брони поемат енергията при удар, а кормилната щанга потъва при удар.

ОСЕМ ВЪЗДУШНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ

CT 200h е оборудван с 8 въздушни възглавници и преобтегачи на предните колани. В случай на удар, сензори активират предните двукамерни въздушни възглавници и страничните възглавници в зависимост от ситуацията. Предните пътници са защитени и от въздушни възглавници за коленете, докато въздушните възглавници тип "завеса" са разположени по цялата дължина на страничните прозорци.

ДВУКАМЕРНИ ВЪЗДУШНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ

Краш тестовете показват, че пътникът на предната седалка преминава повече разстояние преди достигане на предната въздушна възглавница. За да може безопасно да "се улови" пътника при удар, е използвана нова двукамерна въздушна възглавница.

СЕДАЛКИ, НАМАЛЯВАЩИ ТРАВМИТЕ ОТ КАМШИЧЕН УДАР

Дизайнът на предните седалки и задглавници минимизира риска от травми при камшичен удар. Подсилените странични опори позволяват на торса да потъне в седалката, а издаденит напред задглавници поддържат главите на пътниците на предните седалки.

ЗАЩИТА НА ПЕШЕХОДЦИТЕ

Предният капак на CT 200h е оптимизиран, за да осигури по-добро поемане на енергията от удар с пешеходец.

Система Remote Touch

СИСТЕМА REMOTE TOUCH

Нашата технология Remote Touch значително улеснява начина за управление на много от системите в автомобила. Естествено и удобно поставена между предните две седалки, на централната конзола, системата Remote Touch работи като компютърна мишка, която ви позволява да управлявате системите, изобразени на цветния мултифункционален дисплей. Така, отклоняването на погледа и разсейването са намалени до минимум, което ви позволява да се фокусирате върху пътя.

Вие можете да контролирате аудио системата, климатика и дори навигационната система чрез системата Remote Touch. Когато сте близо до желаната от Вас функция, можете да видите как курсорът бива леко привлечен от избраната от вас икона. Тази сензорна реакция дори може да бъде настроена според вашето желание. Интуитивно и много лесно за употреба.

7" цветен мулти-информационен дисплей на CT 200h е позициониран на централната конзола, близо до погледа на водача. В допълнение на системата Remote Touch, това максимално намалява отвличането на вниманието от пътя докато се управляват системите в CT 200h.

Динамичен контрол

ДИНАМИЧЕН КОНТРОЛ

КОНТРОЛ НА СЦЕПЛЕНИЕТО

Системата за контрол на сцеплението увеличава сцеплението с пътя на CT 200h, особено при потегляне или ускоряване по неравен или хлъзгав път. Прилагат се корекции при подаването на мощност, когато е засечено приплъзване на колелата, което позволява запазването на сцепление.

СИСТЕМА ЗА КОНТРОЛ НА СТАБИЛНОСТТА

Системата за контрол на стабилността (VSC) спомага за предотвратяването на загуба на контрол, особено при влизане с голяма скорост в завои. Стабилността се подобрява и скоростта на автомобила се намалява чрез селективно подаване на спирачно усилие и отнемане на мощността.

СПИРАЧЕН АСИСТЕНТ И СИСТЕМА ЗА РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА СПИРАЧНОТО УСИЛИЕ

Електрическото разпределение на спирачното усилие работи в комбинация с ABS, за да осигури оптимално спирачно усилие към всяко едно от колелата в зависимост от пътните условия. Спирачният асистен помага при аварийно спиране и автоматично увеличава спирачното усилие при необходимост.

ПОДПОМАГАНЕ НА ПОТЕГЛЯНЕ ПО НАКЛОН

Системата за подпомагане на потеглянето по наклон задържа спирачките след освобождаването на педала на спирачката, за да се избегне тръването назад на CT 200h на наклон. В допълнение, системата минимизира приплъзването на колелата при потегляне на наклон.

Система Pre-Crash Safety

СИСТЕМА PRE-CRASH SAFETYCRASH

Системата Pre-Crash Safety използва милиметров-вълнов радар и компютър в автомобила, които изчисляват евентуален риск от сблъсък. Ако системата прецени, че риска е висок, тя предупреждава водача чрез аудио и визуални сигнали в комбинация с прилагане на долълнително спирачно усилие. Ако сблъсъка е счетен за неизбежен, система автоматично прилага спирачно усилие и обтяга предните колани.

Аудиосистема Mark Levinson®

АУДИОСИСТЕМА MARK LEVINSON®

Новият CT 200h може да бъде оборудван с невероятната аудиосистема с 13 говорителя Mark Levinson® Premium Surround. Специално разработена за Lexus, Mark Levinson се превърна в синоним на висококачествен звук. Всеки говорител на тази уникална система е настроен за специфичните акустични характеристики на купето. С 7.1 канален дигитален съраунд звук можете да се насладите на един истински концерт на живо, когато слушате или гледате DVD чрез VTR кабел.

Mark Levinson е един от най-търсените и световно известни аудио производители в света. От 1972 насам тяхната репутация за чисто музикално възпроизвеждане е легендарна, поради необичайната им способност да възпроизвеждат аудио тънкости и нюанси без да добавят или отнемат нищо от оригиналното звучене. Самият Марк Левинсон е построил аудиосистемата на сцената в Удсток през 1968г. и оттогава е обявен за основател високия клас в аудио индустрията.

Въпреки запитванията от някои производители на луксозни автомобили, ние сме единствените, които работим с ултра-високия клас на аудио оборудване Mark Levinson. Тъй като автомобилите Lexus са научно проектирани да осигуряват висококачествено и безшумно движение, те предоставят прекрасната възможност за акустично изживяване от типа "концертна зала в автомобил". Системата Mark Levinson във всеки един модел на Lexus е оптимизирана до съвършенство, частите прецизирани, а високоговорителите настроени така, че да създадат една уникална акустична среда.

Селектор за избор на режим на шофиране

СЕЛЕКТОР ЗА ИЗБОР НА РЕЖИМ НА ШОФИРАНЕ

Новият CT 200h предлага 4 различни режима на шофиране, които можете да избирате в зависимост от пътните условия или вашето настроение - от подчертано спокоен до спортен. Вашето настроение - спокойно или динамично и спортно. В електрически режим (EV) CT 200h се задвижва единствено от електромотора и по този начин не произвежда вредни CO2 и NOx емисии, не използва гориво и се придвижва изключително тихо. Ако изберете режим Eco работата на двигателя и скоростната кутия се настройва автоматично, както и климатичната система и отоплението на седалките се контролират интелигентно с цел намаляне на разхода на гориво. Режим Normal е подходящ за всекидневно шофиране.

При избиране на режим Sport автомобилът автоматично пренастройва реакцията при подаване на газ към по-спонтанно ускорение и настройва управлението и системите за стабилност за едно по-динамично усещане зад волана. В допълнение, таблото променя осветлението си от успокояващо синьо на ярко червено, а екометърът се замества от обортомер.

Адаптивен автопилот

АДАПТИВЕН АВТОПИЛОТ

Използвайки радара на Системата Pre-Crash Safety (PCS), Адаптивния автопилот (ACC) поддържа зададена дистанция между новия CT 200h и автомобила отпред, дори той да не поддържа постоянна скорост. Когато пътят отпред се освободи, ACC автоматично ускорява до предварително зададената скорост.

Вътрешен комфорт

ВЪТРЕШЕН КОМФОРТ

Новият Lexus CT 200h се отличава с просторен интериор, богато оборудване и легендарното качество на Lexus. Позицията на седене е спортна, като предните седалки предлагат страхотен комфорт и странична опора.

В новия CT 200h качеството се усеща навсякъде: ексклузивна кожа, красиви дървени вложки от избран дървен материал, безупречна боя металик, която е по-блестяща и по-издръжлива от конкурентите в компактния клас (използваме същата самопоправяща се боя, с която се покрива и флагмана LS). Производството се извършва от висококвалифицирани екипи и се следи от майсторите Takumi, които следят за постигането на високия стандарт във всеки един автомобил. В края на процеса, автомобилите се изследват за гладка и тиха работа преди да преминат през последния тест драйв.

Вижте как се създава CT 200h

Каросерия и аеродинамика

КАРОСЕРИЯ И АЕРОДИНАМИКА

CT 200h бе тестван и настроен в най-високотехнологичния симулатор в света, а после и на пистата. В последния модел са използвани иновативни технологии на залепване на панелите на каросерията, които значително са повишили твърдостта на каросерията. Резултатът, в комбинация с употребата на олекотени материали, е автомобил, който предлага изключително удоволствие зад волана и възнаграждава водача с изключително прецизно управление.

CT 200h притежава изключителна аеродинамика, благодарение на ниския преден капак, дългата линия на покрива, и задните спойлер, дифузьор, и странични перки. Под автомобила ще забележите аеродинамични кори на двигателя и резервоара с перки, наподобяващи тези на сърф, които осигуряват повече стабилност. Това внимание към детайла не само подобрява динамиката и управлението, но също така намалява разхода на гориво и шума в купето.

L-Finesse

L-FINESSE

При CT 200h нашите дизайнери приложиха динамичен прочит на креативната дизайнерска философия “L-finesse”. В центъра на вниманието е смелата, широка и ниско разположена вретеновидна предна решетка, обособена от наподобяващите диамант LED предни светлини, подчертани от дневни светлини. За подобрено управление и намален шум при движение, CT 200h разполага с издължен и устремен профил и антена тип „перка на акула“. За подобрената стабилност са отговорни аеродинамичните детайли под автомобила, при страничните огледала и задните светлини.

Задно окачване с двойни носачи

ЗАДНО ОКАЧВАНЕ С ДВОЙНИ НОСАЧИ

Отличното поведение на пътя и перфектното управление на CT се дължи на окачване МакФерсън отпред и специално разработени за CT двойни носачи отзад. Задното окачване намаля накланянето на каросерията в завои и осигурява прецизно управление за едно впечатляващо изживяване зад волана. В допълнение то е компактно като по този начин осигурява повече багажно пространство. Предните и задните спортни напречни демпферни щанги обират вибрациите и подобряват устойчивостта на шасито за едно по-завладяващо шофиране.

Избор от тапицерии и интериорни вложки

ИЗБОР ОТ ТАПИЦЕРИИ И ИНТЕРИОРНИ ВЛОЖКИ

Имате възможност да персонализирате изящно изработеният интериор на CT 200h, за да допадне на вашия индивидуален вкус. Модерния и издръжлив салон се предлага в 5 цвята, 3 от които са нови за гамата на CT. Текстилния салон е стандартен за нива Eco и Comfort и разполага с интериорни ‘Storm Black’ вложки.

За F SPORT ексклузивния текстилен / Tahara салон – трицветен, е със сребърни вложки като стандарт. Или преминете към кожен F SPORT салон, избирайки между черен или тъмно червен салон и опция за карбонови вложки.

Елегантната кожена тапицерия е стандартна за ниво на оборудване Executive с ‘Techno Black’ вложки, които допринасят за изисканата атмосфера. Кожата се предлага в три класически цвята и може да бъде поръчана като пакет към ниво Comfort.

Ако предпочитате изящни дървени вложки имате избор между традиционна текстура, ръчно изработените shimamoku или истински тропически бамбук. Всички дървени вложки са добити от устойчиви плантации.

Авангардна мултимедия

АВАНГАРДНА МУЛТИМЕДИЯ

В новия CT 200h имате възможност да поръчате последно поколение мултимедийна технология. Тя интегрира навигационна система Lexus Premium Navigation с иновативни услуги за свързаност под името Connected Services като Google Street View® и възможността да изчислите най-екологичния маршрут до вашата дестинация.

НАВИГАЦИОННА СИСТЕМА: LEXUS PREMIUM NAVIGATION

Новият CT 200h се предлага с най-новата Lexus Premium Navigation, с елегантен 7" дисплей, управляван чрез системата Remote Touch или гласови команди. С ярки 3D графики и много опции, при паркиране системата дори може да възпроизведе QR код за сканиране с вашия смартфон. Това ви помага да достигнете финалната си дестинация пеша. Мултимедийната система също предлага опции като Online Search, Google Street View® , Panoramio® или дори прочитане на получените съобщения. За още повече удобство, можете да изпратите зададен маршрут от вашия телефон към навигационната система на CT 200h.

НАВИГАЦИОНЕН МОДУЛ: LEXUS NAVIGATION

CT 200h се предлага с навигационен модул Lexus Navigation. Тази навигационна система е изключително удобна и лесна за работа и надгражда системата Lexus Media Display.

МУЛТИМЕДИЙНА СИСТЕМА: LEXUS MEDIA DISPLAY

Новият CT 200h предлага като опция 7" цветен мулти-информационен централен дисплей с интуитивно управление чрез въртящ се джойстик. Чрез него можете да конфигурирате аудио системата и климатика или да изобразите енергийния монитор на автомобила. Съвместимите смартфони могат да бъдат свързани със системата, което ви позволява да контролирате някои от възможностите на телефона от автомобила.

КАМЕРА ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА ПАРКИРАНЕТО

При включване на задна предавка, камерата на задния капак изобразява цветна картина на централния дисплей. С допълнителната Lexus Premium Navigation на екрана се изобразяват и активни помощни линии, които ви асистират при паркиране.

LEXUS Wi-Fi

От юни 2013 всеки Lexus в България е стандартно оборудван с Lexus Wi-Fi интернет. Вграден в автомобила Lexus 3G / Wi-Fi трансийвър разпръсква Wi-Fi интернет в купето до 5 устройства като таблети, лаптопи или смартфони. Lexus България стандартно предоставя безплатно 1 година неограничен мобилен интернет за България.

НЯМА РЕЗУЛТАТИ

Няма допълнително оборудване, което да отговаря на вашето търсене. Моля, разширете обхвата на търсенето.

ct 200h takumi

ПРОИЗВОДСТВОТО НА CT 200h СЕ СЛЕДИ ОТ МАЙСТОРИТЕ ‘TAKUMI’, КОИТО СЪЩО ИНСПЕКТИРАТ ВСЕКИ АВТОМОБИЛ В НАШАТА "ТИХА СТАЯ".

CT Sport

ct sports edition hero

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА СМЕЛИЯ НОВ ДИЗАЙН В КОМПАКТНА ФОРМА, ЗАДВИЖЕНА ОТ НАЙ-ПОПУЛЯРНАТА ХИБРИДНА СИСТЕМА В СВЕТА

Сглобен в спечелилия множество отличия завод Киушу, новият CT 200h поставя нови граници в качеството на изработка при компактния луксозен сегмент. Ергономичните предни седалки с функция подгряване (налични и в комбинация текстил / Tahara) осигуряват достатъчна странична упора в завои и удобна, релаксираща позиция при дълги пътувания. Отвътре всичко, което докосвате, ви напомня за висококачествената изработка на CT - от обвития в съвършена кожа волан до другите, обвити в мека на допир кожа елементи, контрастиращи на металните вложки в интериора. За комфорта на пътниците се грижи електроуправляемата климатична система, която позволява да настроите предпочитаната от вас температура, а функции като електрохроматично огледало за обратно виждане гарантират релаксиращо пътуване.

Отвътре всичко, което докосвате, ви напомня за висококачествената изработка на CT - от обвития в съвършена кожа волан до другите, обвити в мека на допир кожа елементи, контрастиращи на металните вложки в интериора. За комфорта на пътниците се грижи електроуправляемата климатична система, която позволява да настроите предпочитаната от вас температура, а функции като електрохроматично огледало за обратно виждане гарантират релаксиращо пътуване. CT 200h разполага с авангардни технологии като Навигационна система Lexus и Избор на режим на шофиране и се предлага с LED предни светлини и ексклузивни алуминиеви колела.

ct sports edition 001

17“ АЛУМИНИЕВИ КОЛЕЛА

Динамичния дизайн на алуминиевите колела, изпълнени в лъскав тъмен цвят – налични само за CT 200h Sport, са с пет двойни спици и нископрофилни гуми.

ct sports edition 002

ЧЕРНИ ДИЗАЙНЕРСКИ АКЦЕНТИ

Отличителни дизайнерски акценти – под вратите, на централната колона между тях, около предната решетка и целия таван са в черен цвят, който допринася за изключителната визия на CT 200h Sport.

ct200 accessories 003

КРУИЗ КОНТРОЛ

Изберете предпочитаната от вас скорост и CT 200h ще я поддържа вместо вас. Спирането и ускоряването изключва функцията, но тя може да бъде възстановена с натискането на един бутон.

ct sports edition 004

LED ПРЕДНИ СВЕТЛИНИ

Опционалните къси диодни светлини (LED) използват по-малко енергия, по-издръжливи са и реагират по-бързо от конвенционалните крушки. Те се предлагат в комбинация с почистващи дюзи под високо налягане, автоматично регулиране на светлината и LED фарове за мъгла.

ct sports edition 005

НАВИГАЦИОННА СИСТЕМА LEXUS

СТ 200h Sport може да бъде поръчан с Навигационна система Lexus, която се изобразява картина на централно разположения мултимедиен дисплей. Тя е бърза, лесна за употреба и предлага множество опции за избиране на маршрут.

ct sports edition 006

ЛЮК

За светло и просторно купе CT 200h Sport може да бъде оборудван с електрически люк – отваряем и плъзгащ се. А пътниците на задната седалка могат да се наслаждават на уединение благодарение на тонираните задни стъкла.

CT 200h F SPORT

ct 200h fsport

СПИРАЩ ДЪХА ДИЗАЙН

CT 200h F SPORT съчетава смел дизайн с ексклузивно управление, настроено от екипа, отговорен за създаването на легендарния суперавтомобил LFA и F Performance моделите,, както и RC F и GS F. Резултатът ще накара вашият пулс да започне да препуска. Екстериорните подобрения включват по-голяма предна решетка с 'L-mesh' вложки, въздуховоди за охлаждане на спирачките и аеродинамични елементи за по-добро притискане.

Отвътре, в спортно ориентираният кокпит ще бъдете перфектно свързани с вашият F SPORT. Ръчно ушитите спортни седалки ви обгръщат от бедрата до раменете, а ергономичният спортен волан и спортните педали от полиран алуминий дават неповторимо усещане и обратна връзка от пътя пред вас.

ct 200h driving simulator

СЪЗДАДОХМЕ НАЙ-МОДЕРНИЯ СИМУЛАТОР ЗА ШОФИРАНЕ, КОЙТО ОСВЕН АВТОМОБИЛА, ПОСТАВЯ НА ИЗПИТАНИЕ И ВОДАЧА.

За да предоставим най-доброто онлайн Lexus преживяване, ние и наши подбрани партньори използваме бисквитки за нашия уебсайт. Ако продължите без да променяте настройки считаме, че сте съгласни да получавате бисквитките от уебсайта на Lexus.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ